reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześc wszystkim ;-)
Zaraz ide na poczte wysłać spodenki które sprzedaje na allegro, a potem do banku BPH zrobić im wojne:wściekła/y:
Nie dośc, że mi nie przysyłają wogule wyciągów z konta już od hohoho, to jeszcze sobie frajerzy podnieśli za obsługe konta (bez poinformowania mnie):wściekła/y:
No chyba ich pogięło, że ja bede miesięcznie za zasrane konto internetowe płacić prawie 20zł!!!!

:-D:wściekła/y::-D

Weroniczka jak tam po urlopowaniu???
Wypoczeta???

reklama
Witajcie!!!:-)

No dziewczyny co z Wami??? Gdzie Wy wszystkie jesteście??:baffled:

Weroniczka witaj!!! Pewnie wypoczęta...brzuszek większy...:-D:tak:

Ja dzisiaj idę do lekarza ale dopiero na 16:00, no zobaczymy co tam słychać u małego, jak wrócę to dam znać.

Biorę się za sprzątanie, papa:-)

Witajcie Dziewczynki i Chłopczyki :-)
Już mi tęsknota za pracą przeszła ;-) Dzisiaj od rana siedzę i się obijam, oczywiście obłożona jedzeniem ;) Dzielnie mnie w jedzeniu wspierają moje trzy suczyska, a mój Tatuś, który ma dzisiaj wolne tylko patrzy się na nas z politowaniem, że tyle można w siebie władować ;-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka i wracamy do korytka ;)
Weroniczko i jak tam po urlopie?? Opowiadaj jak było ;-)
Asmodis, przyjemnej nauki, jeśli może ona być wogóle miła ;-)

Witam !sie i ja choc tez na chwile bo wzielo mnie jak Dote na sprzatanie;-):rofl2:
Ataata no to niezle sobie licza za obsluge konta:eek: ja place 30zl na rok ale za obsuge tolkena(do operacji bankowych).Powiedz im co o nich myslisz ale sie za mocno nie denerwuj bo dzidziek Ci sie tez zdenerwuje;-)
Kasiu len sie na zdrowie puki mozesz na zdrowie:tak:potem lenistwo sie skonczy na wiele lat;-):-D

to i ja mowie dzien dobry po powrocie ze śląska:-)
wpadam teraz tylko na chwilke, bo na 16 jade z damianem do laryngologa bo cos narzeka na bol ucha...no a za tydzien szkoła wiec wole sprawdzic czy wszystko oki.

ale wieczorkiem zajrze i wkleje obiecane fotki.
buziaki i milusiego dzionka:-)

Witajcie Dziewczynki!
Widze, że szał sprzatania udzielił się większości ;-)
Ja padam juz zmęczona ;-(

Teraz same przyjemności - wieczór filmowy przy "wiernym ogrodniku" i "monsunowym weselu". Idziemy kupić jakies lody ;-)

Weroniczka, Viki witajcie po urlopowaniu.
Dota daj znac po wizycie u lekarza.

No ja juz po wizycie....:-)

Z malutkim wszystko dobrze, fajnie go było znowu zobaczyć, mamy kolejny filmik do kolekcji...kurcze jaki on jest duży - waży 700gram i ma 30 cm długości;-)
Moje wyniki dość dobre, mam tylko słabą morfologię a dokładnie mało hemoglobiny, tak więc witaminki itp.;-)

Dobra, wkleje fotkę małego ale chyba w temacie "USG naszych dzidziusiów..."

pa

DotaZ ale duzy juz Twoj Krzys :szok: fajnie jak dzieci sa juz takie duze w brzuszku.Powiem wam ,ze ja zawsze (tzn. juz drugi raz) nie moge sie doczekac magicznej wagi powyzej 600gr u dziecka bo wtedy juz w razie TFU TFU przedwczesnego porodu dzidzia ma szanse na przezycie.

reklama
A tak mi sie jeszcze przypomniało...na początku widzieliśmy jak mały trzymał sie rączką za jajeczka:-D a potem zaczął tak fajnie ziewać;-)...

Kurcze, no kolejne przeżycie, cały czas o tym myślę i juz pare razy oglądałam filmik:tak:

papa

Do góry