reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jasne, że możesz...:tak:

Tak, to usg też robiłam w gabinecie u mojego lekarza, najpierw miałam zwykłe usg a za chwilę przełączył na trójwymiarowe, tak po prostu. No normalnie szok....:-)

Myślałam, że zapłacę więcej ale wizyta kosztowała tyle co zwykle..ot taka niespodzianka;-) Cieszę się bardzo!!!

dota super ze dzidzia tak fajnie rośnie:-)
wierze ze jestes wciąż rozkojarzona bo usg to duze przezycie, ja tez potrafie kilka razy dziennie ogladac filmik z moim synusiem:tak:

Witajcie laseczki!!! ;-)

Ale ziiiimnooo!!! U was tez taka pogoda? Byłam z psiakiem na spacerku i tak zmarzłam...brrrr

No właśnie mój Krzyś taki duży a jego tata jak sie urodził ważył powyżej 4kg...co to bedzie jak historia sie powtórzy:confused::happy: no zle zobaczymy;-)

Idę zjeść śniadanko-mąż takie ładne mi zawsze robi:-D papa

Dzien dobry wszystkim.
Dota ten Twoj maluszek to faktycznie rosnie i to mocno:tak:
Ja dzis ide do lekarza na 17.45 a w piatek na 11 na usg. Okropnie sie boje bo to moje pierwsze w tej ciazy:wściekła/y:
Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze.

A co do wakacji to naprawde wypoczelam mimo ze praktycznie od rana do wieczora bylam na nogach. Pogoda byla idealna bo cieplo w dzien ale nie goraco. A w ostatni dzien pobytu roznica temperatur miedzy morzem a powietrzem wynosila zaledwie 4 stopnie. Tak wiec sidzenie w morzu to byla rozkosz i uczucie jakbym siedziala w cieplutkim basenie z duzymi falami. Super. Ale niestety wakacje sie pokonczyly i teraz trzeba wrocic do codziennosci.

czesc dziewczynki

dota u mnie w łodzi też jest tak zimno, o 7 rano bylo 7 stopni:szok:
moj damianek zawsze spi odkryty a dzis nad ranem przykrył się po samą brodę:tak::-)

a ja dzis mam dzien prasowania...po urlopie tak sie tego nazbierało...a ja nienawidze prasować:wściekła/y:

reklama
Do góry