Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak, to usg też robiłam w gabinecie u mojego lekarza, najpierw miałam zwykłe usg a za chwilę przełączył na trójwymiarowe, tak po prostu. No normalnie szok....:-)
Myślałam, że zapłacę więcej ale wizyta kosztowała tyle co zwykle..ot taka niespodzianka;-) Cieszę się bardzo!!!
dota super ze dzidzia tak fajnie rośnie:-)
wierze ze jestes wciąż rozkojarzona bo usg to duze przezycie, ja tez potrafie kilka razy dziennie ogladac filmik z moim synusiem
Dzien dobry wszystkim.
Dota ten Twoj maluszek to faktycznie rosnie i to mocno
Ja dzis ide do lekarza na 17.45 a w piatek na 11 na usg. Okropnie sie boje bo to moje pierwsze w tej ciazy
Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze.
A co do wakacji to naprawde wypoczelam mimo ze praktycznie od rana do wieczora bylam na nogach. Pogoda byla idealna bo cieplo w dzien ale nie goraco. A w ostatni dzien pobytu roznica temperatur miedzy morzem a powietrzem wynosila zaledwie 4 stopnie. Tak wiec sidzenie w morzu to byla rozkosz i uczucie jakbym siedziala w cieplutkim basenie z duzymi falami. Super. Ale niestety wakacje sie pokonczyly i teraz trzeba wrocic do codziennosci.