reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asmodis przykro mi bardzo.My tez mamy stara psine (Owczarek niemiecki) ma juz 11lat i biedna ostatnio zaczyna gorzej chodzic Tez mnie nachodza mysli zwiazane jej odejsciem.To jest przecudowna suka tak wierna i rozumna ,ze tez nie wyobrazamy sobie co bedzie jak jej zabraknie.:no:
No ale zle mysli na bok Asmodis moze warto sprawic sobie nowego psiaka to zawsze jakies ukojenie dla duszy i radosc w domu.
Ja sie w koncu pochwale i pokaze co kupilam wczoraj dla malego;-)
www.allegro.pl/item228195289_rampers_dla_chlopca_z_bucikami_i_skarpetkami.html

reklama
Byłam dzisiaj na zakupach dla Oliśka i jak na złość nic ciekawego nie upatrzyłam :(
Nie wiem czy ja jakaś wybredna jestem, czy co, w każdym razie nic mi nie przypadło do gustu. No poza jedną kurteczką, ale troszkę duża była, tak gdzieś na dzieciątko 1,5 roczne;-)

czesc, ja dzis wrocilam z ukrainy i wypoczywam.
wyjazd byl troche szalony i nieodpowiedzialny, bo 52 godziny w ruskich pociagach meczy nawet bez ciazy, no ale chcialam pozalatwiac pewne rzeczy, a w najblizszych miesiacach to juz nie bedzie mozliwe.
dzidzia dzielnie zniosla wojaze, widac ze tak jak rodzice lubi wojazowac i kierunek wschod ja nie przeraza ;)

widze, ze wiekszosc z Was sie wakacjuje ;)
Asmodis, rozumiem co przezywasz, bo moja suczka tez umiera i w przyszlym tygodniu weterynarz juz powiedzial, ze ja uspi :(( ma raka sutka i juz sie bardzo meczy.

jutro wysylam promotorowi prace, az sie boje co napisze. strasznie bym sie chciala obronic we wrzesniu.
no i szukamy mieszkania w krakowie, mam nadzieje ze znajdziemy cos fajnego, bo do warszawy to ja sie rekami i nogami zapieram i nie chce

:-) dobry wieczór dziewczynki ;-)

Asmodis współczuje Ci, wiem co czujesz. Mój psiulek też odszedł od Nas ;( i mimo, że był strasznym rozrabiaką to też brak nam tych jego psot i bezgranicznej miłości jaką nas obdarzył. Trzymaj się dzielnie.

Soidka witaj po wakacjach. No no odważna jesteś ;-) z tą podróżą. Miałam przyjemność jechać w te okolice (tylko trochę dalej) na Krym, więc wiem jakie niespodzianki mogą tam spotkać człowieka ;-) Super, że wszystko dobrze u Ciebie i maleństwa.

Viki ;-) no czekam na te fotki z utęsknieniem. Udanej podróży!

Aneczka zakup fajoski ;-)

My dziś pół dnia spędziliśmy na "obmierzaniu" nowego mieszkania. Mój mąż zapowiedział, że zabiera się za wykańczanie naszego drugiego gniazdka, aby już z małym tam zamieszkać... Ja widzę to czarno...
Potem świętowaliśmy urodziny mojej siostry i chyba za dużo się najadłam pyszności, bo brzuch mi chyba pęknie! Adaś ma za mało miejsca ;) i nieźle się rozpycha.

Miłych snów.Pa!

Witajcie!!! :-):-):-)

Ja juz po spacerku z moim psiakiem, teraz wcinam sniadanko....;-)

Dzisiaj zaczynamy z mężem mały remont miaszkania, malowanie-odświeżanie a przy okazji przemeblowanie. To już tak z myślą o malutkim...no i tak pomyślałam, że dobrze to zrobic teraz póki mam siłę, chęci....i w miare mały brzuszek:-D kto wie jak będę sie potem czuła.;-)

Miłego dnia, papa!

Hej hej!
Widze ,ze juz nas syndrom"wicia gniazda" zaczyna dopadac.ja wlasnie usiadlam na chwilke w przerwie sprzatania szafek kuchennych.Wywalam do piwnicy niepotrzebne graty i wszystko zmieniam.Maz znowu bedzie sie musial uczyc co gdzie jest hihi;-)
Acha wymyslilismy chyba imie dla syneczka.jak nam nic nie wpadnie innego do glowy to bedzie Tomeczek.
Mysle ,ze pasuja do siebie imiona Witek i Tomek;-)
Chcialabym bardziej Tymek(Tymon) ale bliska kolezanka ma juz synka Tymka:baffled::sorry2:
Bym zapomniala Ewa super zdjecia.Pioruny naprawde niesamowite

reklama
Oj coś w tym jest....syndrom "wicia gniazda", fajnie to brzmi. My wczoraj wyrzuciliśmy 3 kartony niepotrzebnych rzeczy, cały czas myśle - co jeszcze pozmieniać, co "upiększyć"...fajna sprawa:-)

;-)

Do góry