reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A Kasieńka już swiruje ;-) Szukam właśnie jakiegoś większego domku, bo skoro będzie nas więcej to po się gnieść na kupie ;-) Zresztą w kwestii dzieci to ja ostatniego słowa nie powiedziałam :-) Może jeszcze grudzień 2009 :-p

Ciekawe co tam u Ewy, oby wszystko było w porządku...

reklama
Ataata ja mam meza ze slaska i jak czytam niektore Twoje powiedzinka to tak jakbym jego slyszala:))
np. ciuul, albo "Dobra znikam ide sie wypicowac bo mała na polu z dziadkami więc mam chwile tylko dla siebie... :)"

Weroniczka nie wiem co Ci poradzic. Moze skonsultuj sie i innym ortopeda dla pewnosci bo po co meczyc Tadzia nie potrzebnie.

Monia super ze juz u Was OK. A widze ze Wy juz sporo nowosci smakujecie. Ja chyb poczekam z kolejna nowoscia jeszcze z tydzien albo dwa. Ale zobaczymy.

No wlasnie niekawe co u Ewy. Oby wszystko OK.

Ataata nie bardzo wiem jaki to format ale moze zamiasc tak jak ktoras z dziewczyn na Youtube. Moze sie usda.

Stefanka a u nas sie mowi jaka matka tak corka ;-);-);-):-D:-D

u ewy wszystko ok..po prostu nie ma nastroju na pisanie.... wiecie dlaczego...obiecala ze niedlugo sie odezwie i wszystkiie was sciska:tak:

Wiecie co!!!! To nie fair:crazy::crazy::crazy::crazy:
Jak mnie nie ma w domu to Wy piszecie jak szalone ze potem nie nadazam z zaleglosciami!!! A teraz jak Marcel juz spi i ja sobie siedze w fotelu z kompem na kolanach, gotowa do dyskusji.....to tutaj ciszaaaaaaa:-:)-:)-:)-(

kacha_wawa poogladalam sobie Twoje zdjecia:)) Sliczny Twoj Olis

Hehe ja tez:))) Wlasnie maz dal znac ze wraca do domu glodny, ale spoko Sylwia jest na wszystko przygotowana, wystarczy odgrzac:)))
A dzisiaj leca jakies telenowele?? Pewnei wszystkie na " You can dance" patrza:-)

albo dzieci usypiają. A moje posty to są chyba niewidzialne bo zadaje pytania a odpowiedzi z nikąd :crazy: żadnej z nikim styczności :dry:

reklama
Do góry