reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A już znalazłam...jest:tak::-)

A tak a propos Łodzi nigdy nie byłam (ale nie piszę aby sie wprosić:-))....kojarzy mi się, że miasto jest takie betonowe....przemysłowe....takie mam skojarzenia:-)

reklama
hmmmm jest dużo lotów a ty gdzie stefanka dokładnie mieszkasz?

dota normalnie prosze mi tu nie wychodzic z takimi ja tu jestem patriotka miastowa i muszę b ronić tego centrum zła zawsze wszystkie straszne wydarzenia dzieją sie w łodzi albo w okolicach nie mamy ikei i pożądnych centrów handlowych poza miastem tylko w samym centrum nawet jeziorka nie mamy za to mamy ładne lotnisko i ładny kompleks basenów ale srtrasznie drogo

dota ja bylam i bylo super. piekne industrialne miasto. oczywiscie bylam tylko w centrum :) a lotnisko jest ale nikt nie chce na nie przylatywac :)) tylko jacys desperaci z Dublina :)

dota wiesz co musisz tu przyjechać to zobaczysz sama jak tu jest kiedyś było gorzej teraz sie poprawia robią remonty renowacje trochę dokulturalniają to miasto ludxziom sie podoba zwłaszcza piotrkowska i kluby puby to stolica klubowiczów i taniego jedzenia na mieście

ooo racja byla w lodzi w super wegetarianskim barze ale to bylo ze sto lat temu i pamietam tylko ze wchodzilo sie na pietro :) w tamtych latach to byla nowosc.

Ale szybka odpowiedz:tak:
Centrum zła to ostanio chyba Śląsk, tam ostatnio same tragedie...pijaństwo, rozruby...no ale to chyba wynika z ubóstwa .

reklama
Do góry