sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
to dobrze ze nie musialas tego przezywac:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mam nadzieje ze juz niedlugo pojedziemy, i mam nadzieje ze zalozymy neta bo nie wyobrazam sibie zycia bez tego, jesli chodzi o dogadywanie sie z ludzmi we wloszech, to wedlug mnie sa troszke rasisci, ale to chyba jak wszedzie, z Polakami niestety nie jest za dobrze, ciezko jest znalezc fajnych ludzi ja w sumie znam tylk odwie takie pary co sie z nimi spotykam bo reszta to raczej jest interesowna, kumpluja sie do czsu do kiedy jest im cos potrzebne, a pozniej kopa w d......:-)Ewedja trzymaj nie, napewno juz niedlugo bedziecie razem, obys tylko miala tam neta i mogla dalej z nami pisac. A jak sie dogaduje z ludzmi we Wloszech??
mój maruda wreszcie spi nieuwierzycie jakie go piosenki usypiają KOLENDY !!!![]()
magda no to nieciekawie z tym fryzjerem....fajny fryzjer w gliwicach jest w takiej bocznej uliczce od zwyciestwa nazywa sie AWANGARDA,no i zycze udanej misji