reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
narazie sie odmeldowuję bo mi dziecko usypia przed kąpielą i potem spać nie będzie chciał i musze mu leki dac kąpanie kaza i spanie

wpadne po 8 narazie dziewczynki

dzięki za info dziewczynki
ja daję po jednej kropelce D3
ewedja daj znać co powiedział lekarz o tym poceniu
ja mam wizytę w przyszłym tygodniu dopiero

co do butków to Adaśko ma na rozmiar 17/18
babunia mu kupiła ;-) adasiowy

mam chwilę na bb, bo chłopcy zażywają kąpieli :laugh2:

kochane ja mam inne pytanie
czy któremuś brzdącowi pocą się stópki?
dziś mały leżał sobie na brzuniu z gołymi nóżkami i zakładając mu rajstopki na stópkach miał warstewkę potu (chyba). wyglądało to tak jakbym mu zmoczyła stópkę w wodzie.

Wiktorowi czasem się pocą stópki a czasem dłonie też
a wit. D3 dostaje 1 kropelkę

agata pytanko do ciebie: jakim smoczkiem dajesz darii kaszke??? bo ten pier.... avent wogole pawlowi nie pasi..od razu ma odruch wymiotny i koniec karmienia...

ja juz po prostu nie moge.. dzis porazka kolejna.. caly uświniony oczywiscie kichał w trakcie karmienia wiec kaszka byla wszedzie....dobrze ze te smoczki dynamiczne canpola pasują do butelek aventa..., a i canpol ma tam smoczek do kaszek ale bodajze powyzej 6 miesiecy...i sama nie wiem czy go kupic...ratuj

hmm Paula no chodzi mi o takie buciki miękkie do wózka zaraz przestane jeżdzić ze spiworkiem w wózku i w samych skarpetach czy nawet rajstopkach to chyba nie dobrze

ale dzięki 17 mówicie:-)

nazwijcie mnie wyrodną matką ale nie dam dziecku butów do wózka bo dla mnie to niepotrzebne ogrzewanie. idzie wiosna bedzie cieplej. a na chłoniesze dni wolę jakiś cieńszy kocyk. Buty są do chodzenia.

a moje dziecko ma dzis wścieklizne:crazy:
wczoraj pochwaliłam ze slicznie usypia na noc, tak teraz było 30 minut takiego darcia ze oddechu złapć nie mogła!! A ja juz nie siedze ze łzami tylko siedze i mi sie z uszu dymi bo nic jej sie nie dzieje tylko wymusza!!!
Dałam ją na bok i zasnęła w sekunde a to znaczy ze zaraz wstanie:wściekła/y:

grzechotka co do butków to ja mam takie słodkie najeczki rozm 16 i ledwo sie mieszczą:-( a nawet chyba juz za małe:-( ale moja to ma kajaki od urodzenia, tylko sie zastanawiam po kim:dry:

nazwijcie mnie wyrodną matką ale nie dam dziecku butów do wózka bo dla mnie to niepotrzebne ogrzewanie. idzie wiosna bedzie cieplej. a na chłoniesze dni wolę jakiś cieńszy kocyk. Buty są do chodzenia.

Wiesz, kazdy robi jak uwaza. Ja zakladam bo mi samej jest wiecznie zimno w nogi i sobie nie wyobrazam nawet 5 minut bez kapci na przyklad, o skarpetkach nie wspominajac. No i wydaje mi sie ze Marcel ma to po mnie bo ciagle ma zimne stopki i raczki

reklama
Magdo!!! Ty wyrodna matko!!!! jak mozesz!!!! Jestem oburzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-p

Ja tez kupiłam butki i założyłam raz....i koniec. Jak dla mnie Krzys jest za mały. wiadomo to kolejna indywidualna sprawa, każdy robi jak chce:tak:;-)

ale wszyscy sie chwalą to nie mogę byc gorsza (chyba bym przez to nie usnęła)
Oto buty syna, rozm.18-19, jakieś takie dość tanie z H&M

clipboardxh6.jpg

Do góry