reklama
potwierdzam słowa doty
mi tez zdarza sie kupic cos na allegro ale tylko wtedy jak valdi jest na statku bo zawsze ciezko wybrac mi sie gdzies dalej z 2 dzieciakow..tym bardziej ze rano damian ma szkole pozniej treningi...a w weekend zwyczajnie nie chce mi sie jezdzic po sklepach...

mi tez zdarza sie kupic cos na allegro ale tylko wtedy jak valdi jest na statku bo zawsze ciezko wybrac mi sie gdzies dalej z 2 dzieciakow..tym bardziej ze rano damian ma szkole pozniej treningi...a w weekend zwyczajnie nie chce mi sie jezdzic po sklepach...
Grzechotka a co kupiłaś ciekawego?:-) Teraz jak juz raz kupiłaś to wpadłaś w sidła namiętnego kupowania na allegro;-)

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
aaa kupiłam śliczne buciki dla mojego mężczyzny małego

jeszcze raz zdjęcie
jeszcze raz zdjęcie
AneczkaK
mama bambulinkow
Och ja tez jestem maniaczka allegro wlasnie z przymusu.Do centrum musze jechac autobusem a z dwojka to wydaje mi sie narazie niemozliwe.Bylam w sobote z moim starszym synkiem w centrum handlowym autobusem i powiem wam ,ze zmeczylam sie jak glupia.Jego ciagle za raczke trzeba mocno trzymac bo inaczej leci jak z procy wystrzelony
Zalowalam ,ze nie wzielam smyczki bo mam taka do przypinania jego raczki do mojej. Mowie wam cyrk.Usmialam sie i nabiegalam za nim bo w sklepie to czasem na sekunde go puszczalam i zaraz bieglam za nim zeby go zlapac.To jest kochany diabelek.Wbiegal do sklepow i smial sie do ekspedientek albo tanczyl do muzyki w sklepie.
No i tak sie rozpisalam o starszym synku przez to allegro
;-)

No i tak sie rozpisalam o starszym synku przez to allegro

grzechotka
Aneczka tez bym się rozpisywała jak bym miała takie sreberko :-):-)
grzechotka
ja jestem:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
wszystie ogladaja " teraz albo nigdy":-)

reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
viki ;-) ty wiesz co...
a co do smoków to ja pisze nr 1 = 0m+ a nr 2 = 3m+;-)
a ja jutro jade do siostry z Daruchą... zobaczymy co ona na podróż ponad godzinna samochodem, bo do tej pory 5 min jaza samochodem do lekarza i były cyrki że hej

a co do smoków to ja pisze nr 1 = 0m+ a nr 2 = 3m+;-)
a ja jutro jade do siostry z Daruchą... zobaczymy co ona na podróż ponad godzinna samochodem, bo do tej pory 5 min jaza samochodem do lekarza i były cyrki że hej