reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień doberek!!!!!
U nas nocka ok ale o 5 rano przyszła burz i mały się obudził dopiero teraz zasnął:wściekła/y::tak:pierwsza jaebo burza w życiu:tak::-)
GRZECHOTKA spokojnego nie płaczącego szczypienia:tak::tak::tak:
DASZKA ja też myślę że są za duże albo te inne bo ja jak stosowałam HAPPY to zawsze rano było mokro chyba są słabo wytrzymałe:tak:;-):-):-p
WERONICZKA naprawdę ci nie doradzę do nie miałam takiej sytuacji:no::no:
Pogoda u nas dzisiaj chłodniej ale już słoneczko wychodzi i wiaterek przestaje powoli wiać:tak::wściekła/y::-)
MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!

Helołł Krejzolki:-):-):-)

U mnie szro buro za oknami:wściekła/y::wściekła/y: ale na spacer i tak pójdziemy:tak: A popołudniu moja mama bierze sobie Marcela a ja będę pakowac:crazy::baffled: Jeszcze tylko 4 dni i jadeeeeeeeee:-):laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Hej dziewuszki.

U mas dziś cudownie chłodno:tak::tak::tak: Aż chce się żyć. Ale na spacerek dziś nie pójdziemy bo później przychodzą do mnie dzieci siostry a na 16.30 idę do lekarza. Denerwuję się choć chyba nie ma czym:confused::confused::confused:

Spóźnione, ale szczere życzenia dla Darusi i Zosieńki:-)

Taka ze mnie matka jest, że dzisiaj budzika nie usłyszałam i dopiero do szpitala się zbieram, to chyba to zmęczenie w końcu wzięło górę:crazy:
Na szczęście z Oliśkiem coraz lepiej. Wczoraj już zaczął się bawić zabawkami i nawet się do mnie uśmiechał :-) Niemniej jednak lekarze nas trochę nastraszyli, bo Młodemu coś klikało w mostku i stwierdzili, że prawdopodobnie trzeba będzie Go znowu ciąć i mostek poprawiać. Na szczęście przyszedł kardiochirurg, który Olinia operował i stwierdził, że to zbędne. Po prostu zanim kości się zrosną będą jeszcze na siebie nachodzić. Jutro ma przyjść ponownie i zobaczyć czy coś się poprawiło. Na szczęście już wczoraj po południu tego klikania nie było słychać.
Przynajmniej wiem, że naprawdę w szpitalu zależy im na pacjentach i się o nich martwią.
Sprawdzano Oliśkowi także krew czy temperatura nie była wynikiem infekcji, ale na szczęście wszystko jest w porządku. Poza tym temperatura już się normuje:-)
Zbieram się w końcu do szpitala chociaż pogoda jest koszmarna. Leje jak z cebra, pochmurno i wogóle bleeee...

Miłego dzionka Kochane i Dzieciątka :tak:

Kasia widzisz jaki Twój Syn jest dzielny??:-):-):-) Nic nie złamie tego naszego twardziela:tak:

Weroniczka a będziesz miała USG??? Może będzie juz widac co się tam między nóżkami wyrabia?? Nie denerwuj się, na pewno wszystko jest OK:-);-)

Kacha trzymajcie się kochani. Mam nadzieję, że z tym mostkiem wszystko jest tak jak wasz kardiochirurg powiedział.

Sylwia usg nie będzie bo ja państwowo chodzę. Dla mnie zbyt droga na prywaciaża

reklama
dzien dobry:) Lachonki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KASIU super wiesci wiedziałysmy ze bedzie dobrze ten twój synós ma serce jak szwon:)
WERONICZKA nie denerwuj sie wszystko bedzie ok
DASZKA a jakich pieluch uzywasz????
GRZECHOTKA jak tam szczepienie???
SYLWIA to co przywieziesz mi mojego ziecia??????

Ostatnia edycja:
Do góry