reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry Paula ( widzę że Ci nie przeszło hihi ), Dzien dobry Dziewczynki!

Ja rano jakoś nie mam czasu żeby posiedzieć na bb. A dziś K. jest w domu więc lżej.
Wiktor jak wczoraj poszedł spać o 21 tak spał do 5 i juz więcej nie chciał spać...dopiero teraz.
Dzisiaj planujemy zakupy...już wakacyjne :szok:...i grilla na działeczce :-)
Pogoda marzenie!

Miłego Weekendu!
Buźki

Ostatnia edycja:
hihihihihihih i hihihihiiihih a my dzis jedziemy do weston super mare :)
milego dnia !!!
szczegolnie dla hihihihihihi

witajcie babeczki hihihihihihihihihiiihi
Paula :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
my dzis tez bedziemy mieli goscia moja kumpela z pracy wpadnie no i do mamusi pojade
miłego wekendu laseczki
Stefanka jak myslisz ile to dni potrwa???????;-);-)

Co potrwa Elcia??? :dry::dry::dry:
Stefaneczko hihihi... :-D:-D:-D dzień dobry... :-D:-D:-D

U nas skwar niesamowity. Ma być 36 stopni w cieniu :szok: to w słońcu ze 45 będzie.
Jak pogoda na wyspach, bo oddałabym trochę upału... :-D:-D:-D hihi...

Udanej soboty dla imprezujących. I dla tych nieimprezujących też... :-):tak:

WITAJCIE DZIEWCZYNKI!!!!
Pogoda jak marzenie więc my też dzisiaj robimy grila:tak::tak:
Przyjedzie kuzynka z rodzinką i kolega z żoną od mężą z pracy i boiska:tak::tak:
Dziewczyny udanych zakupów i miłej sobotki:tak::tak:

cześć wszystkim ja tylko na chwilke bo już mnie matka do tyry woła kurcze nigdzie spokoju od tego sprzątania:-D

Kubie wyszedł 6 ząbek lewa jedynka w nocy mu sie wyrżnał tak płakał biedaczek obudził sie o 3 i godzine go nie mogłam uspokoić nie wiedziałam co sie dzieje zjadł wreszcie mleczko popił woda i usnął spał do 8 dopiero rano zobaczyłam że mamy nowego zęba
ja nie wiem hurtownie jakąś prowadzi nie ma nawet tygodnia przerwy miedzy zębami mam nadzieję że teraz troche będzie bo jjuz mi go szkoda cały czas go boli

a wczoraj mamusia miała wychodne ale niestey tylko do 23 bo koleżanka dziś na 7 do pracy ale po południu idziemy razem na działke na grilla ona ma 2 fdzieci Milena najmłodsza jest od Kuby o 6 miesięcy starsza ale sie dogadują śmieje się do niej cał czas ten mój podrywaka:-D

byłam dis u okulisty niestety znowu wzrok mi sie pogorszył na jednym oku musze zmienić okulary ale strasznie drogie są szkła dla mnie takie szkła + oprawki 750 zł najpierw powiedział 960 ale że to kolega to jakies tam upusty zrobił i do 750 zeszło ale to i tak dużo niestety dla mnie bez okularów to jak bez rąk i nóg więc musze zainwestowac na kilka nastepnych lat:eek::eek::eek:
marzy mi sie operacja oczu ale to tez kosztuje musze mieć 2500 na operacje więc narazie w sferze marzen zostaje to:eek:

no a z tymi brzuszkami to znieżle heheheheheh tn szpiczasty jest czadowy:-D a ta dziewczyna tez du zy brzuch ma to wyobraźcie sobie że ja jeszcze większy miałam:-D:-D

ale skie rozpisałam ho ho
miłego ciepłego dnia ide tyrać:-D

Dzień doberek :-)
Jakoś przeżyliśmy tą noc, powiem szczerze, że byłam tak padnięta, że nawet nic nie słyszałam. Byłam rano w sklepie i po prostu dzisiaj Belfast to wymarłe miasto, wszyscy dzisiejszą noc odsypiają ;-)Brat z T. poszli na miasto na paradę, a ja mam chwilę świętego spokoju, bo Prezesiątko znowu na macie zasnęło ;-)

Paula jak możesz to odstąp trochę tego upału, bo tutaj znowu się chmurzy, niby rano było słoneczko, ale pewnie za chwilę to się skończy.

Grzechotka no ładnie 6 ząbków, a my nadal bezzębni. No cóż przy ZD to nawet z zębami jest opóźnienie, więc się nie martwię;-) A poza tym jak by to moje Prezesiątko malutkie wyglądało z ząbkami?? Jak narazie sobie nie wyobrażam, chociaż mógłby się w końcu jakiś ząbek wyrżnąć, bo Oliś zachowuje się jak kobieta w ciąży, taką ma huśtawkę nastrojów;-)

Miłego dzionka Dziewczynki :tak:

reklama
Elcia nie wiem ale bylam dzis w pasmanterii. ale maja tych bajerkow nawet nie mialam pojecia ze niektore rzeczy isnieja :)
a oto co dzis oczywiscie oprocz ubranek :) kupilismy Gajutkowi!!

Do góry