cześć wszystkim ja tylko na chwilke bo już mnie matka do tyry woła kurcze nigdzie spokoju od tego sprzątania
Kubie wyszedł 6 ząbek lewa jedynka w nocy mu sie wyrżnał tak płakał biedaczek obudził sie o 3 i godzine go nie mogłam uspokoić nie wiedziałam co sie dzieje zjadł wreszcie mleczko popił woda i usnął spał do 8 dopiero rano zobaczyłam że mamy nowego zęba
ja nie wiem hurtownie jakąś prowadzi nie ma nawet tygodnia przerwy miedzy zębami mam nadzieję że teraz troche będzie bo jjuz mi go szkoda cały czas go boli
a wczoraj mamusia miała wychodne ale niestey tylko do 23 bo koleżanka dziś na 7 do pracy ale po południu idziemy razem na działke na grilla ona ma 2 fdzieci Milena najmłodsza jest od Kuby o 6 miesięcy starsza ale sie dogadują śmieje się do niej cał czas ten mój podrywaka
byłam dis u okulisty niestety znowu wzrok mi sie pogorszył na jednym oku musze zmienić okulary ale strasznie drogie są szkła dla mnie takie szkła + oprawki 750 zł najpierw powiedział 960 ale że to kolega to jakies tam upusty zrobił i do 750 zeszło ale to i tak dużo niestety dla mnie bez okularów to jak bez rąk i nóg więc musze zainwestowac na kilka nastepnych lat

marzy mi sie operacja oczu ale to tez kosztuje musze mieć 2500 na operacje więc narazie w sferze marzen zostaje to
no a z tymi brzuszkami to znieżle heheheheheh tn szpiczasty jest czadowy

a ta dziewczyna tez du zy brzuch ma to wyobraźcie sobie że ja jeszcze większy miałam

ale skie rozpisałam ho ho
miłego ciepłego dnia ide tyrać