• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej dziewuszki

Kasiu straszne to co piszesz ale wierze że szybko sie los do was uśmiechnie i będzie lepiej marna pociecha ale podobno trudności wzmacniają:-D

stefka fajnie macie z tymi książkami też bym takie chciałą ale chyba musze za opłatą dostac je w księgarni heheh a kubeczki fajowe chyba zgapie od cebie i też se takie zafunduję z facjatkąmojego wariatka

Weronika ciesze się że z maluszkiemwszystko dobrze i z toba też no i właśnie jakie imiona ?????

a ja dzis wyrwałam się na 2 godzinki od mojego terrorysty i poszłam na miacho hehehh ale co kupiłam gacie i skarpetki dla R no i dla siebie jakieś gatciory a tak nic tu w tej dziurze nie ma :baffled::angry: i oczywiście nie mam sie w co ubrać:angry::wściekła/y:

KASIU jesteście silni da cię radę zobaczysz pewnie nie długo wszystko się dobrze ułoży:tak:;-)
WERONICZKA dobrze że wszystko jest ok. trzymaj tak dalej:tak:;-):-)
GRZECHOTKA mówisz że u ciebie cieplutko to po co ci ubrania wystarczy strój kąpielowy:-p;-):-):tak:
STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda:tak::tak:
VIKI witaj!!!!!!!
PAULA tak żle to chyba nie będzie:baffled::tak:

Ostatnia edycja:
stefcia ty obrońco uciśnionych przerz dotę z hehehe:-D
a o podlewaniu zapomniałąś????

asia ja i kostium kąpielowy cos ty cyrk juz pojechał a i tak słoni to juz w cyrku nie ma

sylwia a jak kubki ci sie podobaja?? i to nie sa naklejone tylko takie gladkie jak normalny kubek.
paula taka prawda nie ??
grzechotniku a co ty ostatnio sie tak slabo odzywasz?? i kiedy wracasz do domu??

STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda:tak::tak:

sorki że post pod postem
ale asia chyba kubki heheheheheheh:-D:-D:-D:-D:-D czy może ze stefką wymieniasz nie zdjęciami zawartości pieluch heheheheh:-D

aaa uprzedziłaś mnie heheheheh i już nie jest śmiesznie

stefcia przecież włąśnie się odzywam
brak weny a w ciąu dnia nie mam czasu teraz mam kompa w innym pokoju i tutaj nie ma gdzie kUbę posadzić więc nie mogę pisać ale jestem cieszysz się chyaba widzę heheh

Stefanka śliczne kubeczki:-) Ja mam właśnie taki drugi:-) Też buźka w zbliżeniu:tak: A napisałam że naklejone bo nie wiedziałąm jak to ując:baffled: zkalkowane?? czy może namalowane???

sylwia hehh rzeczywiscie ciezko to opisac :) ale wiemy o co chodzi. podobaja mi sie jeszcze takie zdjecia pod taka jakby tafla szkla tylko nie szklanego!!
grzechot ja myslalam ze bedziesz pod wrazeniem mojego opisu twojej osoby :((
aa grzechotka i to co ci wczoraj mowilam ze bedziemy robili z J wykonane i nagrane!! polecam bo sie usmialismy :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry