reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!!!!!!
Dziewczynki nigdzie nie byliśmy mąż jechał z pracy i miał wypadek dopiero wróciłam ze szpitala jak narazie nic poważnego prześwietlenia i badania tylko strasznie go głowa boli i ma rękę w 2 miejsca złamaną:-:)-:)-(normalnie się cała częse :-:)-(szlak by to trafił:wściekła/y::angry:dobra już nie zaśmiecam idę kawkę sobie zrobić:tak:
GRZECHOTKA to super że KUBUŚ zadowolony:tak::-)
SYLWIA zakupy super:tak::-)
JUTRZENKA fotelik zarąbisty nas też to czeka:tak::-D

reklama
asia to nie sieci kurcze mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że skończyło się tylko na tej złamanej ręce
pozdrowieia dla mężunia

Asia wspolczuje, dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Kasia kurcze to nie wesolo macie. Mam nadzieje ze Tomek szybko cos znajdzie i wszystko sie ulozy. Trzymam kciuki.

Mam pytanie. Jak nauczyc malego pic z niekapka. Kupilam wczoraj ale maly nie wie o co chodzi. Wyjmowalam ta blokade i robilam kapek ale on gryzie ten ustnik i mysli ze to zabawka bo kolorowy. Jak sie Wasze maluchy tego nauczyly????

Agatko czekamy na wiesci z ubieglej niedzieli. Nie trzymaj nas w niepewnosci bo nie wiemy czy nasze kcukasy pomogly.

Ale mnie glowa dzis boli, to przez te slonce

Jutrzenka dawaj jak najczęściej Kubusiowi kubeczek do rączek. Niech gryzie ustnik, w końcu jak tak będzie podgryzał to coś mu poleci i wtedy zajarzy o co chodzi:tak:

Kurcze ja nauczyłam Młodego pić z niekapka, ale sama nie wiem jak to nam się udało. Najpierw zalewał się jak świnka, aż w końcu załapał.
Ale czytałam gdzieś ostatnio, że podawanie z niekapków nie jest najlepsze dla dziecka. Podobno pediatrzy i logopedzi są za tym, żeby dzieci uczyć od razu pić ze zwykłych kubeczków, bo usprawnia to aparat mowy, a niekapki spowalniają cały etap mówienia.
Asia trzymam kciuki za męża. Zobaczysz wszystko będzie ok :tak:

reklama
Do góry