reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sory ze post pod postem ale rece mi juz opadaja a mianowicie chodzi o obcinanie paznokci małej narmalnie nie da mi obciac jest taki ryk ze az sie zanosi i nie moge jej pózniej uspokoic zabawiam wszystkim ale to nie działa musze na siłe jej obcinac :-:)-:)-:)-(własnie teraz jej obcinałam to tak sie zpłakała ze az usneła nie mogłam jej uspokoic:-:)-:)-:)-:)-:)-( a przez sen tez nie da rade bo odrazu sie budzi buuuuuu :-:)-:)-:)-:)-:)-(smutno mi przezemnie tak płacze buuuuuu

reklama
Krzysio dziękuje:-):-):-)

Elcia nie smuc sie ..My robimy tak: mąż karmi małego mlesiem, czyli mały pije mleczko z butli u tatusia na kolanach i patrza sobie w oczka...heh...a ja w tym czasie czasie raz dwa obcinam mu paznokcie...:tak:
Ale zakupy fajne!;-)

dziewczyny zyjecie po tych burzach, ulewach.....u nas w nocy było ładnie ale widziałam w tv co się działo:baffled: Magda, Jutrzenka...halooo!

Paula to fajnie, że masz głowy do uczesania...A co teraz jest modne? jakieś koki?...chociaz to pewnie zależy od długości włosów:tak:

WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KRZYSIA
U nas od wczoraj nie było internetu po tych burzach i nadal pada deszcz zimno brrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
ELCIA a ja właśnie obcinam tylko na śpiąco i mi się udaje i nie smuć się kiedyś się uda obciąć na wesoło:tak::tak::-D
KASIA to musisz próbować dalej napewno się uda:tak::tak::-)
PAULA i jak pracujesz jeszcze????;-)

Krzysiaczku!!! Sto latek!!!

Już skończyłam. Miałam 4 głowy do czesania. Prostowanie x2 i loki x2 :-D:-D:-D
Nawet zdążyłam na solarium skoczyć :-):-):tak::tak:siostry pilnowały śpiącej królewny a mama siup...
Mała mi usnęła a jak wstanie to się przejdziemy do biedronki na małe zakupki...
Idę sprzątnąć porozwalane wsuwki ;-)

KRZYSIACZKU PRZYSTOJNIACZKU 100 LATEK
NA SKONCZONE 8 M-CY BUZI BUZI CMOK OD CIOCI E I OLIWKI
PAULA a własnie co bys mi poradziła na wesele na głowe ??//tak serio pytam
a mnie mój mezus jutro zabiera do restauracji juuuupiiiiiiii!!!!!!!!! ciekawe czy kwiatki mi kupi????:)

Buziolki ogromniaste dla slicznookiego Krzysiaczka :-D:-D

Dotka jestem jestem :tak::tak::-D:-D, jakos przetrwalam te burze, a bylo u nas kilka pod rzad, prawie pol nocy. Az o 23 prad nam wywalilo na slupie a musialam mza budzic bo juz spal zeby sie ubral i poszedl wlaczyc :-p:-D:-D.

Elcia ja obcinam malemu cazkami bo jest szybciej i robie to normalnie jak on nie spi tylko musze go zagadywac albo R bo chce mi cazki z reki wyrwac. Narazie jakos nam sie udaje. Pierscionek ladniusi. A tez widzialam ten zestaw w Rossmanie ale nie kupilam o ja juz mam te 3 lyzeczki, kuilam je jak maly zaczal jesc lyzeczka i bardzo lubie go nimy karmic.

U mnie znowu zerwal sie mega wiatr, pewnie bedzie burza bo od rana jest po prostu niedowytrzymania. Bylo tak duszno ze szok :no::no::no::no:.

Dobra mlodziez wstaje glodna :-D:-D:-D

Kurde dziewczyny ale przezyczycie. Nie wyobrazacie sobie jaki grad u mnie padal. Tak waliło ze zeszlismy na dol bo na gorze mamy okna dachowe i balismy sie ze nam poprzebija szyby i zeby nam sie nic nie stalo jakby pekla to siedzielismy na dole. Jak juz troche przrstalo lac to R wyszedl zeby zobaczyc te grochy. Byly wielkosci ORZECHÓW WŁOSKICH:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Pierwszy raz w zyciu cos takiego widzialam. Sasiadowi poprzedijalo daszek nad tarasem mial z takiego utwrdzanego tworzywa :no::no::no:.

A taki byl jeszcze po przyniesieniu do domu po kilku minutach jak przestalo padac i mozna bylo wyjsc na dwor. Jak padal byly duzo wieksze :szok::szok::szok::szok::szok:

U nas właśnie po małej burzy:baffled::baffled::baffled: jest, a od rana duchota że nie było jak oddychać... :-D:-D:-D
Moja mała to taki GAGATEK że szok :szok::szok::szok: nie dość że wymusza co chce, to chisteria na zawołanie, humorki zmienne jak w kalejdoskopie :-( będę się z nią miała jak w cyrku... :-:)-:)sorry2::sorry2:

JUTRZENKA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: SZOK PO PROSTU...

reklama
Krzysiaczku
dużo zdrówka, uśmiechu, kolorowych zabawek i ubawu po pachy

Siema dziewczyny!

żyję, ale co to za życie :-D...:dry:
Dotka...dzięki za troskę

ale burze jedna za drugą brrrr
Kurcze w nocy całe niebo świeciło.
Wiktor się obudził i patrzył w okno z rozdziawioną buźką i oczywiście było po spaniu z ych emocji.
Dla nas szczęśliwie najgorsze było daleko. Ale koszmar.

Ela fiu fiu
A ja do obcinania paznokci włączam bajkę Wiktorkowi i tylko wtedy Wiktor ogląda tv, wiec jest to dla niego atrakcja i sie nie wyrywa :-)

A my byliśmy dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobei bluzkę, spodnie. Mam kurteczke na oku i jeszcze buty musze sobie dokupić :-)

Halooo czy wy już spisałyście to forum na straty ?????!

Do góry