reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No brawo dla wszystkich "kosi kosi" i "brawo" i stających w łóżeczkach :-D
A Marcel to pewnie śpewakiem zostanie i głos ćwiczy :-) jak humorek mamusi Marcelka??
Ale ciotka Paula super wygląda, pewnie się na jaką randke wybiera :-D ...kiedy to było...randki...znacie jeszcze takie słowo???:rofl2:
Kacha jak Twoja głowa, bo mnie znów napieprza :wściekła/y:

Hihihi każda się martwi ciszą i wypytuje czemu tak, a same się obijają :rofl2: :-p

A Gołąbek pewnie poleciał sobie pofruwać i jakoś może mu zeszło ... oby wrócił!

Monia wow...to męża powinno skutecznie zatrzymać w domu :)))

monia fajna koszulka :-D
ja niestety takowej założyć nie mogę bo to raczej dla szczuplaczków a i po co nie mam :crazy::baffled:

magda randki hmmmm to chyba archaizm:-D:-D:-D:-D

siemka
mała własnie spi padla przy pierwszym cysiu :tak::tak::tak:
piekny miałam wczoraj dzien :tak::tak:;-) och zeby było tak codziennie :-D:-D:-D
a co do tego sportu to kazda z was go kocha (dota :-p:-p:-p:-p:-p)i kazda jest sportmenka która powinna startowac w olimpiadzie hihihihihihi:-D:-D:-D:-D
PAULA ja juz dzisiaj rano pierwzza byłam a fryzurka suuuuuupcio no ale jak to juz ktos tam powiedział łanemu we wszystkim ładnie :tak::tak:
MONIA a co do stosunkowych wieczorów i do braciszka to szczerze mówie ze jak bedzie to bedzie :tak::tak: tylko T jeszcze nie moze sie przemódz ale popracuje nad tym :tak::tak::tak::tak:(tylko ciiiii)
a co do seriali to tez sie ciesze wkoncu jakas rozrywka u nas to czasami tv nie właczony przez cały dzien :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
SYLWIA uuu jaki zachcianki smacznego mamuska !!!!
i co tam jeszcze ?????
wczoraj jak wracalismy szybko wyskoczyłam do sklepu i zostawiłam mala w foteku a T odpiał jej szelki i ja wracam a ona zwisa z fotelika:szok::szok::szok::szok::szok: narmalnie se wyszła i lada moment by spadła za fotel :szok::szok: o matko juz wogóle nie mozna ja samej zostawic ,W domu smiga jak perszing wszystko by chciała dotknac (szczególnie kwiatki stojace) i jak upadnie to płacz och ta moja rozrabiara:-):-)

gratulacje dla wszystkich maluszków robiacych postepy

narmalnie se wyszła

:-D:-D:-D Ela wiem że to nie śmieszne ale tak to fajnie napisałaś że prawie się popłakałam że śmiechu... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oj z tymi naszymi bąblami to teraz wszystko możliwe. Moja też zaiwania po całym mieszkaniu. Już nawet do kurków od gazu przy kuchence sięga :szok: całe szczęście łatwo nie jest puścić gaz... :sorry2:
Kocha kable pod biurkiem, lustra, szuflady w kuchni... Oczy dookoła głowy... :tak:

Elcia to życzę Wam samych takich wspaniałych dni ... i nocy ... i nam wszystkim również :)

Czyli fajna koszulka mówicie:-)
To zamawiam ... a co, przyszaleję sobie:-p

Zamawiaj Monia, zamawiaj... :tak::-);-)

Idę spać Kochane Gwiazdeczki, bo mój ślubny za niedługo wróci z pracy, a rano śmiga na ryby. Już białe robale się chłodzą w lodówce hihihihihihihihihihihiiii.... :-D

DOBRANOC!!! :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

reklama
PAULA fryzurka super:tak::tak::-)
MONIA koszulka hoho śliczna i taka fikuśna:tak::-)
Na seriale też się piszę:-D:-D
I wielkie gratki dla dzieciaczków które już wstają same:tak::-)
ASIACUR FILIPEK fajny chłopczyk i taki uśmiechnięty:tak::tak::-)
GRZECHOTKA ale ty dzisiaj pałera dostałaś i tyle pracy zrobiłaś że hoho:tak:;-)a możesz mi dać recepre na takiego pałera????:-p:-D
ELCIA jest ubaw z maluszków jak zaczynają się ruszać ale oczy muszą być dookoła głowy i wszystkie nas to czeka:tak:;-):-)

Do góry