reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia ja Ci mogę pomóc!!! :-D:-D:-D

Racja niedługo Kubunio będzie zasówał po całym mieszkaniu... :tak:;-):-)

Anetka
będziemy trzymały kciuki 9 września i mam nadzieję że egzaminator trafi Ci się inny...

reklama
Dzień dobry Paniom,
Wszystkiego Najlepszego Kubusiu, niech Ci mordka zawsze śmieje!

No i tyle na dziś bo mam w trzy d*** roboty....a tak mi się nie chce :baffled:

Grzeczniutki Kubusiu buziaczki dla Ciebie:-) I daj tej mamusi w kosc w końcu coby poczuła, że ma dziecko;-)

Magdalenka :szok::szok::szok: jak Ty się brzydko wyrażasz:szok::szok::szok:;-)

Anetka to powodzenia życzę:-) Ja postanowiłam zrezygnowac z manualnej skrzyni biegów na rzecz automata:-) Na szczęście tutaj można na takim zdawac egzamin, z tym, że później mogę prowadzic tylko automaty, ale to nic, mi to ne przeszkadza. A jazda o niebo lepiej:tak: Nie stresuję się już tym durnym sprzęgłem, i mogę spokojnie drogę obserwowac:-D:laugh2:

Paula Ty mnie lepiej nie drażnij:angry::angry::rofl2:

Grzechotka ślicznie to zdjęcie Ci wyszło:-)

Marcelek poszedł wczoraj grzecznie spac o 19. Spał grzecznie aż do 4:szok::szok: Wzięłam Go do siebie do łóżka(od kilku dni mam wolne miejsce:-p) i spaliśmy razem do 8.30:szok::szok: Moje kochane dziecko:-)

Wszystkiego najlepszego dla Kubunia :-) (tak w ogóle to ja miałam na 19 grudnia termin, ale Oliś był od urodzenia narwany ;-):-p)

Grzechotka niezła talenciara z Ciebie :tak:
Anetko trzymamy kciuki za zdanie tych głupich jazd;-)

Wczoraj za wcześnie Olisia pochwaliłam, obudził się ok. 23 i nie spał do 2 :-p

Hej, witam wszystkie mamusie po urlopie. Jak dla mnie dwa tygodnie to było stanowczo za krótko, ale do poczytania to mam sporo. Zaczęłam od początku i trafiłm na temat główny: mąż. Racj wszyscy są tacy SAMI. Mój też nie odbiega od normy tzn. gry komputerowe itp. Nie mam pojęcia jak mi się uda nadrobić czytanie, ale sprubuję. Internetu jeszcze nie mam w domu, zresztą nawet gdybym miała to i tak cięzko byłoby mi sie do niego dopchać.
W pracy tez mam przewalone. Dwa tygodnie zaległości.
Zastanawiam się co jest lepsze siedzenie w domu i zajmowanie się dzieckiem, czy praca i jeszcze zajmowanie się dzieckiem. Chyba zaczynam bredzić.
A urlop był taki sobie. Miałam przedszkole w domu (dzieci mojej siostry 9 i 3,5 roku) Z samym łukaszkiem to by było super, ale mała mojej siostry chciała mnie wykończyć psychicznie-dosłownie. Pozdrawiam bo nie wiem czy jeszcze dziś coś napiszę. ps. Łukasz jeszcze nie ma zębów i ciągle budzi się tyle razy, że :no: Co ja mam z nim zrobić? Moja siostra mówi, że tak będzie dopóki karmię piersią. Co wy nato?

A co ma karmienie piersią do pobódek??? Nie sądzę że to przez to Aga. Niby słyszałam że dziecko czuje pierś i dlatego się budzi ale moja na cycu wstawała tylko raz na jedzenie... Może dawaj mu kaszkę na noc to będzie dłużej wytrzymywał... :-):tak:

Sylwia Kochanie! Czym Cię drażnię???

Kal.aga a ja uważam, że Twoja siostra ma rację. A przynajmnie może to byc powód pobudek łukaszka. Ja dopóki karmiłam w nocy piersią Marcel potrafił budzic się nawet co godzinę:szok::szok:
Dziecko traktuje pierś jak smoczka. Przebudza się w nocy i żeby móc zasnąc spowrotem potrzebuje pocysiac sobie trochę:-)
Odkąd nie daję Marcelowi cyca potrafi przespac całą noc, nie każą ale większosc:-)

Oj Paula nie drażniej mnie:wściekła/y::wściekła/y: Z tą pogodą:crazy::baffled:;-):-p:rofl2:

witam

sorki, ze nie pisze i zdjec nie wklejam ale nie mam czasu. ostatnio znalazlam czas i na naszej klasie troche zdjec zamiescilam.
u nas wszystko oki, dzieciaczki zdrowe. Eryczek juz zaczyna raczkowac i sam wstaje w lozeczku..troche szybko, z Ninka bylo troche inaczej...no ale kazde dziecko jest inne ;-)
postaram sie czesciej zagladac, ale jakos tak sie uklada ze mi nie wychodzi. jestem w innym pokoju i tam kompa nie mam, a wieczorem zmeczona jestem i nie mam sily do kompa przychodzic.
Magda_lenka...oczywiscie, ze Was pamietam...dzieki za wpisik

pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Do góry