reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-D:-D:-D niesamowity jest... :-D:-D:-D
Przypomniało mi się teraz jak mój sąsiad był malutki to jego ulubioną zabawą było...
... chlapanie się wodą w sedesie :-D:-D:-D Monika-jego mama pucowała zabaweczkę na błysk :-D:-D:-D dzieciaki mają pomysły...

reklama
magda kibelek w natarciu powiadasz:-)

czy ktoraś z was ma może taki bezdotykowy termometr?? zamierzam kupic a jest ich troche na rynku..i ceny też rózne wiec moze coś macie sprawdzonego...

i jeszcze jedna prośba..moze ktoras z was ma dostep do firmowych reklamówek tzn nie chodzi mi o worki foliowe tylko np. niektore firmy wydają np. magnesiki na lodówke, albo zakładki do książki, długopisy,itp..cos co mogłyby dostac dzieciaki w szkole ...nauczycielka rozbi im róznego rodzaju konkursy np chłopcy na dziewczyny czy rzad pod ściana walczy z rzedem pod oknem:-)i wtedy ta wygrana druzyne nagradza wlasnie takimi pierdołami..a dzieci sa przeszczesliwe i bardzo je to motywuje!!!!jesli ktoras mogłaby mi takie cosik załatwic bede wdzieczna - oczywiscie pokryje koszt przesyłki. jakby co to piszcie na gg albo na priva ...zeby mi nie umknęło bo czasem jak sie rozpiszecie.....same wiecie:cool2:

Hej :-)
Ja jak zwykle wieczorowa pora, kiedy pewnie juz nikogo nie ma...:sorry2::dry:
Viki- bezdotykowy? Tzn jaki? Bo ja mam taki do mierzenia temperatury w uchu i odczyt jest po sekundzie, dwoch. Kiedy ostatnio Olivier byl chory, to jakos nie mial temperatury i zastanawialam sie, czy to w ogole dziala, ale sprawdzalam na sobie wielokrotnie i zawsze mam 36,6 wiec dziala. Takze jestem zadowolona. A koszt? Tutaj to chyba zaplacilam 20 funtow o ile dobrze pamietam....
Paula- i co nazbieralas juz cos? Czy kubeczek wciaz pusty?
Stefanka- oj biedna Gajunia biedna...:sorry2:;-)
Pryzbela- no to Twoja Kaya tez swietna aparatka z ta choroba sieroca...:-D:-D;-)
Magda_lenka- no to fakt, ze te dzieciaczki zawsze chca sie bawic jakimis dziwnymi rzeczami, u Oliviera tak samo, no ale klapa od sedesu..?!:no:;-):-p;-):-):-D

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Viki- bezdotykowy? Tzn jaki? Bo ja mam taki do mierzenia temperatury w uchu i odczyt jest po sekundzie, dwoch. Kiedy ostatnio Olivier byl chory, to jakos nie mial temperatury i zastanawialam sie, czy to w ogole dziala, ale sprawdzalam na sobie wielokrotnie i zawsze mam 36,6 wiec dziala. Takze jestem zadowolona. A koszt? Tutaj to chyba zaplacilam 20 funtow o ile dobrze pamietam....

bezdotykowy ...no przykladasz np do czola ale nie dotykając...czyli spokojnie mozesz dzieku zmierzyc temp jak spi...takie termometry uzywane są teraz w większości szpitali.

np cos takiego, wziełam pierwszy lepszy z wyszukiwarki a sa i tansze i droższe...
NOWOCZESNY TERMOMETR DO POMIARU TEMPERATURY CIAŁA (444528961) - Aukcje internetowe Allegro

dzien dobry
u nas nocka moze byc mała ładnie spała:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
VIKIsuperowy ten termometr nie słyszałam o takim a cena:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zycze aby Pablo sie uspokoił i wkoncu ładnie spał a co do reklamówek to niestety nie mam dostepu no moze cos na poczatku roku bym miała np jakies kalendarze ale pomysle moze ktos znajomy ??? pomysle i dam znac :tak::tak::tak:
MAGDALENKA mówisz klapa od sedesu hihihihihi dobry ten Wiktoros hihihih a moze on chce zrobic siusiu na kibelek co????
PAULA i jak dalej biegasz?????? a próbowałas złapac jak wstanie??????ja sadzam Oliwke za kazdym razem jak wstanie ze spania moze spróbuj
STEFANKA ty naprawde przestan dawaj Gajutkowi te ciast:tak:eczka bo krzesełko jaszcze połamie hihihihih
JUTRZENKA zdrówka zycze:tak::tak::tak:
KAL.AGAmiejmy nadzieje ze to nie skaza :tak::tak::tak::tak:
PRYZYBELA hihihih:-D:-D:-D:-D:-Da sie nasmiałam z Kaji hihihih dobra jest :-D:-D:-D:-D

Przepraszam ze tak wpadam na Wasz wateczek ale chcialam tylko zlozyc zyczenia :tak:

ATAATA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Wiele szczescia i radosci, spelnienia wszystkich marzen i duzo, duzo usmiechu na codzien!!!!!

reklama
Agatko

Pomarańcze I Banany Niech Ci Tańczą Dzionek Cały.
Niech Wesoło Ćwierka Ptaszek,
Goście Niech Naniosą Flaszek.
Hipopotam Zejdzie Z Drzewa,
Niechaj Doda Ci Zaśpiewa.
Uśmiech Towarzyszy Wiernie
- Moc Uścisków Masz Ode Mnie!

ricorrenza183.gif

dzien dobry

elcia - dzieki

paula pewnie biega za jula:-)
a ja zaraz mykam na miasto...ale o tym opowiem wam wieczorem....
miłego

Do góry