reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DOTKA;-)ja nie byłam na tej akademi i niestety nie wpadne boi mam w sonbote klientke a w niedziele do mamusi a co chciała bys sie ze mna zobaczyc????:-):-):-):-):-)
GRZECHOTKA niech R sam zadzwoni co on nie moze czy co????taki madry to niech sam dzwoni i durnia struga hihihih:-D:-D:-D:-D:-D

Ela;-)tylko pytam....a co Ty tej klientce co bedziesz robiła???:szok:

Grzechotka spokojnie...a czytałam, ze u Was też niedługo bedzie IKEA....:-)

Alex no!:-):-p

Hej dziewczynki.
Miło mi bardzo że się razem ze mną cieszycie:tak::tak::tak: A co do sukieneczek to już w ogóle słodkie jesteście:tak::tak: Bużki dla Was.

Dotka a na akademię warto pójść. Fajna sprawa:tak::tak::tak: I nie lada wyzwanie dla rodziców:-):-):-)

alex3meyer ale Ci zazdroszczę tego prysznica:sorry2::sorry2: Ja dopiero wieczorkiem jak mąż wróci będę mogła wskoczyć sobie do wanny i poczytać książkę.

A propoz książki to już dawno miałam Wam polecić jedną ale ciągle zapominam o tym. "Skok w bok" Emlyn Rees i Josie Lloyd. Strasznie śmieszna książka a dotycząca Wszystkich młodych małżeństw z dzieckiem. Bardzo Wam polecam:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej, hej Laseczki:-)
Oliś serdecznie dziękuje za życzenia i przesyła Wam wszystkim biiiiiiiiig buziaka;-)
buziak.gif

Miłego dzionka Kobietki i Dzieciaczki :-)

Witam.

Weroniczka :-):tak::-):-):-):-)

Ela daj znać co po lekarzu?

Co tam jeszcze??? hmmm... a zamówiłam sobie dziś szalik i kapelusz taki kowbojski na mecz! Bo to już za tydzień... Jupi!!! :-):-):-):-):-) Wzorowy kibic ze mnie, a co!!! :-D:-D:-D

Olisiu kochany!!! Rośnij duży żeby mama miała co nosić, śpij ładnie w nocy, a rano pięknie śpiewaj i boksuj swoje maskoteczki :):):) Buziak od Pauli i Juleńki!!!

reklama
Hej ! Ja tylko na sekundeczkę bo dzś jestem strasznie zapracowana:no:. Koleżanka się pochorowała i ja sama robię pobory dla prawie 200 ludzi. Uff. Więcej napiszę po dziesiątym.
Tylko pozwoliłam sobie w miedzy czasie poczytać coście napisały. Dużo tego.:tak:

Sto długich latek dla Olisia!:-)
no i udanego weekendu wszystkim mamusiom i dzidziusiom.:-)
i zdrówka chorującym. Łukasz też ma katar już dwa tygodnie.:wściekła/y:
Ja dziś podpisałam umowę na internet ale mogą mi podłączyć dopiero za miesiąc.:shocked2::shocked2: Takie procedury w neti.:no:

Do góry