reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jak mozesz, no wiesz... ja dla Ciebie wszystko... a poza tym co bedzie, to bedzie, juz nie wybrzydzaj.....jak to mowia, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma....

edit: ide spac...strasznie mnie to chorobsko meczy....dobranoc panienki....

Ostatnia edycja:
reklama
droga jutrzenko :-) ja czuje sie dobrze, jakos zyje na melanzu 24 na dobe, rodzina jeden kawalek spi a drugi w pracy, zdrowie jakos staram sie reperowac ziolami ;-) a ogolnie to u mnie jakos leci narazie jestem zadowolona bo bylismy w Ikea i kupilismy stol :tak: w pracy ok, dzieci nadal istnieja, dyrektorka tez :blink: przez okno wyjrze przed snem bo teraz mi sie nie chce:-p to moge ci wyslac smsa kolo twojej 1 :-) a zima owszem niespodziewana bo takiego sniegu tu nie bylo 5 lat:happy: na koniec chce dodac ze cie uwielbiam

Hehe no nie powiem usmialam. Az mi sie chce pracowac. Dzieki za wyczerpującą odpowiedz, od razu mi lepiej ze sie u Ciebie wszystko uklada :tak:;-):-D:-D. Cmok cmok

A ja pije kawke i jem ciasto francuskie z wisniami, mmmmmhh pycha.

A i mam stresa bo mam isc na narade kadry kierowniczej :szok::szok: bo nie ma kieorniczki.

Ps narazie sie nie chwale ale prawdopodobnie bede zastepca kierownika :szok::szok:. W sumie niezle, szybki awansik jak na tak krotki okres po powrocie z ponad rocznej nieobecnosci. Ale narazie ciii zeby nie zapeszyc ;-)

milego dnia

Uuuu Jutrzenka to po cichu GRATULACJE!!! :-):tak:

No a tak w ogóle to dzień dobry hehe...

Pryzybela kurczaki no ciężka sprawa z tą ziołową bo faktycznie na ziołową zwykłej chemicznej nie można kłaść bo mogą (ale nie muszą) dziwne kolory wyjść. W chemicznej są jakieś związki metali jak dobrze pamiętam i to kooliduje z ziołówkami :dry: No i żelazna zasada że farba farby nie rozjaśni. Czyli jak byś położyła na to farbę to masakra. Ja bym kupiła rozjaśniacz -to ten w proszku i spróbowałabym gdzieś pod spodem na małym pasemku rozjaśnić. Jak by było ok to wtedy coś zdziałać. Tylko położony na całe włosy może bardzo podrażnić skóre głowy :dry::tak: więc ewentualnie pasemka. A nie może się teściowa do fryzjera umówić? Bo takie właśnie kombiancje w domu tymi rozjaśniaczami ze sklepu to ryzyko :-( A jakiej długości są włosy?

Stefanka u nas w mieście (w szkole podstawowej) odwołali by lekcje jak by było w dzień -25'C :-D tak powiedział dyrek na apelu hehe. Fajnie że macie śnieżek :-):tak:

Alex śniłaś mi się dziś :-D:-D:-D:tak:Ale nie opowiadam bo to jakieś głupoty :eek::laugh2::huh:

Kasia to dobra zapowiedź z tym spaniem Oliśka :-);-)

Asia to niezły power :-D ja siedząc w domu żadko takiego mam aczkolwiek się zdarza :tak:

Aga :-D:-D:-D śmiesznie to musi wyglądać papa do fotela. :-D:-D

heloł babeczki
a my dzis mielismy pobutke o 4,00 mała wstała wyspana i nie miała zamiaru spac zbój jeden hihihih
i teraz drzemke wali i napewno bedzie 2 a ja ju zmam posprzatane wlacznie z myciem podłóg hihihi
ale u nas zimno brrrri tak wieje brrrrr
i nie wiem co tam pisac hmmm JUTRZENKA gratki tak poo cichaczu
STEFANKA :) cmok cmok ty nie biez tyle tych ziółek hihihi bo ci zaszkodza :)
aaaaaaaaaaaaa
wiem mam pytanko
która to pisala o jakims zelu do zebów kata??? jak on sie zwał potrzebna mi nazwa fasttt
któras pamieta ??/

Dzien dobry...:-)
Paula- opowiadaj, posmiejemy sie....:-D:-D:-D. No chyba, ze to jakis erotyk, to potem mi wyszepczesz do sluchawki....:-D:-D:-D

U nas juz tez sniezek pada, wiec sprawa klubu malucha rozwiazala sie sama. Nie ma sensu isc, bo i tak nikt inny nie dotrze, bo tu troche sniegu i wszystko zamiera....Wiec dzieci beda bespieczne- nie pozarazam ich....;-):-)

Jutrzenka- to ja tez po cichutku gratuluje i daj pozniej znac, otworzymy szampana. Trzymamy kciuki :tak::-)

Ela to Asia pisała o żelu który nazywa się Sachol :tak:

Alex jakieś głupoty na prawdę:eek::oo:. Że byłam u Ciebie, tylko najdziwniejsze że nic o naszych dzieciach nie było w tym śnie:szok::unsure::oo2:. Za to miałyśmy psy :-D:-D eshh... szkoda słów na takie bzdury :-D:-D:-D

Hello Babeczki
mały mi teraz zasnął a w nocy...masakra:baffled: jestem wykończona i zaraz idę się kimnąć, bo coś mi serduszko ściska echhhhh zaraz się zdołuję, bo tyle sobie zaplanowałam a tak źle się czuję no nic może jak wstanę będzie lepiej, w takich sytuacjach nie wolno mi się forsować..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jutrzenka świetny dowcip, co prawda znałam ale i tak się uśmiechnęłam. Ja ostatnio też świetny dostałam na maila jak będziecie chciały to napiszę :-)
dobra lecę teraz wypocząć chwilkę. Buźka

hej:-)
ja już dziś w pracy, ale mi się nie chce:no::no::no:
jem sałatkę bo mam przerwę na lunch:-p:-)
jutrzenka- ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D no i wiesz tak po cichu -gratulacje:tak::tak:
alex- zdrówka :tak::tak:
i ogólnie miłego dnia:-):-):-) i miłej pracy w pracy i miłej pracy w domu:tak::tak::tak:

Cześć dzieweczki. Wróciłam z zaświatów - na szczęście już choróbsko przeszło. Nie bardzo jestem w temacie co tak u kogo bo szczerze się przyznam że poczytałam po łebkach. Powiedzcie mi parę rzeczy jak możecie:
1) Alex ostatnio nie odstępuje mnie na krok, nawet jak D wraca z praca co zawsze leciał do niego na skręcenie karku to teraz nie chce z nim być, jak tylko idę do ubikacji to ryk taki jakby go obdzierali ze skóry. W południe kładłam go do łóżeczka, pośpiewał sobie, pogadał i zasypiał a od paru dni to muszę się z nim kłaść żeby zasnął - nie wiecie o co może chodzić?? Czy Wasze maluszki też tak mają??
2) Teraz trochę intymniejsza sprawa - od 2 dni nie daje sobie umyć susiaka i wogóle go dotknąć, jak wczoraj przy kąpieli już na siłę zobaczyłam o co chodzi to jest cały czerwony jak się ściągnie skórkę a o 23 obudził się ze strasznym płaczem bo nie umiał się wysikać. Zaparzyłam już dziś rumianek i zrobiłam mu okład bo na arnikę ma uczulenie - może pomoże - jak myślicie??
Ratujcie.
Wiem że pomyślicie że zwracam się do was tylko jak mam jakiś problem - może tak to wygląda ale cały czas o was myślę i się zastanawiam co u was słychać.
Gorące buziaki
PS: JUTRZENKA - wiem, po cichutku - GRATULACJE :))))

reklama
Basia Julka też jest ode mnie mocno uzależniona :-( nie jestem z tego powodu zadowolona bo tylko wyjdę to mnie szuka a jak wracam to żuca mi się na szyję (to akurat przyjemne) :-D

A co do siusiaka, to nie bardzo się znam ale na moje oko to może być np. stan zapalny dróg moczowych. Brał teraz Alex antybiotyk? Może organizm wyjałowiony i coś tam się wdało. Na Twoim miejscu pognałabym do lekarza i zbadała mocz... ;-)

Aga a jaką masz (miałaś) sałatkę? Dobrą jakąś? ;-):-)

Do góry