reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Baśka z takim siusiaczkiem jak najszybciej do lekarza idźcie. Mały ma najprawdopodobniej zakarzenie układu moczowego i bez leków i bólu się nie obędzie. A jego zachowanie najpradwopodobniej właś nie z tego powodu jest takie a nie inne. W ten sposób chce ci poazać że jest coś nie tak i żebyś mu pomogła. Mój Tadziu też się tak zachowywał kiedy miał ropnia na pupie i go pierońsko bolało a ja nie wiedziałam o tym.

A teraz witam serdecznie mamusie.

Pochwalę się Wam, że w nocy urodził się mój bratanek Juleczek:tak::tak::tak::tak:

A u nas ze zdrowiem już dużo lepiej i ząbki tak nie dokuczają Tadziowi. Nie pamiętam która z Was pytała o lekarstwo na ząbki ale nazywa się ono chamomilla dogamedu:tak::tak::tak:

reklama
Kurczę ale mnie nastraszyłyście - jutro będę musiała iść chyba że dziś w miarę szybko się obudzi, a Paula masz rację tydzień temu skończył kurację antybiotykową i to może rzeczywiście z tego, ale pójdę.
A z tym zachowaniem to też może przez to - a ja głupia na to nie wpadłam. Kurczę jak dobrze że JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basia :zawstydzona/y: nie zawstydzaj nas hihi :-D:-D:-D
Jesteśmy przeciez po to żeby sobie pomagać.;-):-)

Weroniczka witam i GRATULUJĘ bratanka :tak::-):tak::-) fajnie że się tyle maluchów rodzi.

Ja też się nie mogę doczekać aż Martyna urodzi... :-)

Weroniczka te leki homeopatyczne są bez recept?

Kochana nie zawstydzam, tylko stwierdzam fakt. Siedzę od wczoraj na allegro i szukam czegoś sensownego ze shrekiem - mały ma fazę na shreka - wczoraj dojrzał gdzieś w gazecie zdjęcie 1cm/1 cm i cały dzień z nią łaził. Jak na złość nic sensownego nie ma - myślałam o jakimś talerzyku albo miseczce a tu kicha

Dzięki Weroniczka :-) znalazłam i widzę że nawet nie drogo kosztują.
I rzeczywiście skuteczne? bo u nas z tym ząbkowaniem to też koszmar i chyba kupię ;-):-)

Miałyście rację - właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego i muszę jechać do urologa, niestety prywatnie bo jak zadzwoniłam do przychodni specjalistycznej to powiedzieli mi że ewentualnie mogę jutro przyjechać ale będę czekać w kolejce jakieś 5-6 godz no to sorki, wolę zapłacić a mały chociaż nie będzie musiał cierpieć. Idę dzwonić który dziś przyjmuje. Trzymajcie kciuki. Dam później znać.

Baska79- dobrze, ze poszlas, na dzieciach nie ma co oszczedzac, a moze sie okazac, ze to cos powaznego- oby nie- odpukuje. Trzymamy kciuki, daj znac....
Weroniczka- gratulujemy takze!!!:-):-)
Paula- co tez sie w tych glowach zawsze naroi, nie? I nie czuj sie winna, o mnie po prostu nie da sie nie myslec....:-p;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Paula na moje dzieciaczki świetnie działa ta chamomilla. A myślę że są to nie takie duże pieniądze więc warto spróbować.

Baśka dobrze że dziś się zdecydowałaś pójść do lekarza. A co do NFZ służby zdrowia to się nie wypowiem bo musiałabym bardzo klnąć a to niezgodne z regulaminem i moimi zasadami

reklama
Dzień dobry!

Po weekendzie byłam tak wykończona, że wczoraj musiałam sobie urlop wziąć bo nie byłam w stanie zwlec się rano z łóżka:baffled: ... gdzie ta WIOSNA??? Może trochę słonka doda mi energii bo jakaś słaba ostatnio jestem:-(

Wiktorek właśnie kima, a ja pyszną kawkę sobie piję ...

Weroniczka dobrze, że już u Was ze zdrówkiem lepiej, no i gratuluję ponownie powiększonej rodzinki:)
Jutrzenka WOW!!! (po cichu ... GRATULUJĘ AWANSU i trzymam kciuki:), a kawał superancki:-D:-D:-D
Baśka odezwij się jak wrócicie od lekarza! A pytałaś o usypianie ... mój synuś ostatnio zasypia tylko na łóżku i to jeszcze jak ja albo Ł z nim leżę ... nawet w nocy jak się zbudzi ... mały artysta!:crazy: Może to taki etap mają te nasze pociechy:baffled:

A jak tam nasi zasypani śniegiem Wyspiarze???
Stefanka może ten śnieg wymrozi te Twoje zarazki???

Aha ... przypomniałam sobie ...
Wyobraźcie sobie, że wczoraj przez przypadek zauważyłam, że Wiktorowi wyszła lewa górna ... PIĄTKA!!! I to całkiem spora jest!!! Jakoś dziwnie mu te zęby idą:baffled: Nie wiem, czy czasem tych z przodu już sobie nie powybijał, zanim zdążyłam je zauważyć;-)

Zdrówka życzymy wszystkim:):):)
Wpadnę wieczorem ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry