reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex ja w Polsce mam kolege ktory pracuje w telewizji prowadzi programy. w zwiazku z tym jest zapraszany do prowadzenia imprez czyli chaltur. zawsze naszej ekipie dawal cynk ze jest np. swieto zboza w np. jakims miasteczku i jechalismy, bralismy udzial we wszystkich konkursach i wygrywalismy nagrody rzeczowe. i ja kiedy za szybkie przebranie sie w kostium strazaka wygrlalam tapczanik :)) hehe dobre nie ??
ale mi dluga historia wyszla heheh

reklama
a ja bym chciala zobaczyc Stefanke z rura w reku :-D:-D:-D

Monia ja mam ustnik Aventa do zwyklych butelek tej firmy

Weroniczka gratki, wiesz to moze i ja nastepnym razem sprobuje tej homeopatii

co tam u Was laseczki :-p, moje chlopaki na gore na kompie, R teledyski wlacza a Kuba patrzy zaczarowany i tanczy. Uwielbia to :tak:

Stefanka wow to Ty masz sławnego kolegę:szok::-D

U nas śnieg jest dalej ale na szczęście nie więcej nie sypie. Dobrze, że jestem zmotoryzowana to nie ugrzęzłam w chacie, bo tego bym nie zniosła:no:

My to konkretnie taki kubek mamy :
Heinz Toddler Straw Cup (no bo u nas z HEINZA, to nie tylko keczup mozna kupic:-D:-D)
I rurka jest w nim do samego dna (i ta czesc wystajaca twarda jest - bez skojarzen.....), ale on ma takie zabezpieczenie przed kapaniem, ze ja mysle ze kaszka przez takie cos nie przejdzie....

A wczesniej po niekapku z aventu kupilam nuby i Kaya z niego o wiele chetniej pila, ale cwaniara sie bawila i naciskala palcami ten miekki ustnik i kapala mi piciem na wykladzine:baffled:
Aha, no i jeden minus takiego kubka i nas, bo Kaya sie nauczyla ze niekapek trzeba przechylac, wiec teraz tez troche nowy kubek nachyla i nie wypija do konca, a picia musze wiecej wlewac:/

Stefanka, no to wymiataliscie na festynach!:-D:-D:-D Tapczanik wygralas? Czyli takie cos do spania, czy sa jeszcze inne tapczaniki o ktorych nie wiem? Bo trudno mi sobie wyobrazic jak sie z tapczanem do domu zabralas:-D:-D:-D

No wlasnie Jutrzenka....Takie ciche gratki narazie!!!

Ostatnia edycja:
No wlasnie Siostra gratki:tak:to teraz moze cos tam po znajmosci....jakiś mały przekrecik;-)

Pryzybela a tapczanik to moze taki przenosny na kólkach;-)z tapczanikiem za pan brat:-)ale pamietacie kiedys to chyba w kazdym domu były takie typowe tapczany, wszystkie do siebie podobne....

pryzybela my wtedy wygralismy nie tylko tapczanik ale i kuchenke gazowa, mikorofalowa i inne rzeczy bo to byl festy dla gornikow :))
sylwia on jest slawny tylko regionalnie :)
dota z ciebie to sie robi hehe erotomanka gawedziarz hehh

reklama
Witajcie
Aga-dzieki za uśmiech-nie było nas wczoraj bo bylismy z Kubusiem w Olsztynie na wizycie u urologa.

Anetka-piszesz o problemie z bakteriami w moczu-powiem ci że nasz synek też cały czas miał bakterie-na poczatku dostawał furagin +wit b6+kw.foliowy nie działało żadnych efektów-bakterie nadal były dopiero jak dostał BACTRIM to wszystko zniknęło.

Pryzybela-mata podszyta jest ociepliną i pikówką (taką jaka jest w kurtkach ocieplanych) jest wiec grubsza i ciepła żeby od podłogi nie ciągnęło ;-)

kubuś ma już 13 ząbków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry