Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czyli u nas jest kaczkomania;-)

nie mów że ciebie teraz bierze

Wtedy chce brać do rąk płyty DVD, szklane ramki ze zdjęciami i inne duperele których jej nie wolno. Ciągnie się też do guziczków do dekodera kablówki bądź Dvd. Więc ograniczamy branie na rączki do minimum, chyba że coś jej się stało.;-) No i ona teraz staje pod półką do której się chce dostać i wyje, chisteryzuje, rzuca się... na sposób super Niani. Zostawiam ją i zaraz przechodzi.
wczoraj piłam np.kakao i ona chciała mój kubek
dałam jej ten który ma do zabawy plastikowy a ona nim rzuciła
charakterek. Próbowała wymusić płaczem i zaraz jej przeszło.
To samo wieczorem jak gadałam przez tel z mamą. Wyrywała mi telefon, dałam jej zabawkowy i zapomniała że chce mój.
No nic za każdym razem jest coraz krótsza chisteria.
To ja jej tłumaczę że tam chodzą pieski robą kupę a ludzie chodza po chodniku to ta się kładzie na glebę jak jej nie pozwalam chodzić tam gdzie chce... :-( Ludzie się patrzą jaby im nigdy dzieci nie płakały...
niestety nie mogę pozwolić żeby mi młoda na głowę weszła. Ona umie się ładnie sama bawić i jest kochana no ale...
:-):-):-)
Mój też jest straszny wymuszacz a jak cos mu się nie spodoba to rzuca przez pół pokoju
Faktycznie jedyny mądry sposób na histerię to przeczekac, naprawdę działa

Zamawiałam bilety i dni mi się popierniczyły. Jestem teraz strasznie zła na siebie

;-)