reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry :-)

Edytuję bo nikogo nie ma.

Pryzybela niech teściowa kupi jakiś szampon oczyszczający i ta henna po jakimś czasie się trochę spierze a potem niech próbuje zwykłą farbą.

My mamy niekapek z AVENT ale Julka kocha butelki i trudno ją przełamać.:baffled:

Stefka :-):-):-)

Basia rozejrzę się i ja. U nas za to TELETUBISIOMANIA!!! :eek::unsure:

No i my od niedzieli szkolimy młodą bo trochę za bardzo rozpieściła nam się córka. No my ją rozpieściliśmy :-(:sorry2:

Ostatnia edycja:
hej:-)
a ja dziś nie mam weny ani czasu zbytnio bo dziesiąty się zbliża:szok::szok::szok::szok:
wczoraj jak wróciłam do domu to myślałam że padnę na pysk i wieczorem już nawet M. nie wyganiałam od komputera choć sam chciał mi chętnie odstąpić i położyłam się spać.
a Łukasz nauczył się mówić "kaka" i jak tylko gdzieś zobaczy na butelce czy w tv to krzyczy kaka i kaka:-D:-D:-D czyli u nas jest kaczkomania;-):-D
kasiamaj- ale z tą wizytą u urologa to byliście tylko tak mam nadzieje i że wszystko ok?
basia- jeju biedny Aleks:-( żeby mu szybko przeszło
sylwia- ty się nie stresuj tylko zaczynaj przygotowywać:tak:
asia- a tobie co? :dry: nie mów że ciebie teraz bierze:szok:
weroniczka- gratulacje powiększonej rodzinki:tak::tak:
iza - dawaj ten dowcip bo bym się jeszcze posmiała:-)

a Łukasz nie załapał o co chodzi z tym kubkiem ze słomką buuu:confused:

buziaki dla wszystkich cmok

Może to jakoś dziwnie zabrzmiało to szkolenie Julci :-D:-D:-D
Ona ma tak że często chce na rączki i ciągnie się w różnych kierunkach żeby ją podstawiać.:dry: Wtedy chce brać do rąk płyty DVD, szklane ramki ze zdjęciami i inne duperele których jej nie wolno. Ciągnie się też do guziczków do dekodera kablówki bądź Dvd. Więc ograniczamy branie na rączki do minimum, chyba że coś jej się stało.;-) No i ona teraz staje pod półką do której się chce dostać i wyje, chisteryzuje, rzuca się... na sposób super Niani. Zostawiam ją i zaraz przechodzi. :tak: wczoraj piłam np.kakao i ona chciała mój kubek :sorry2: dałam jej ten który ma do zabawy plastikowy a ona nim rzuciła :szok: charakterek. Próbowała wymusić płaczem i zaraz jej przeszło. :tak: To samo wieczorem jak gadałam przez tel z mamą. Wyrywała mi telefon, dałam jej zabawkowy i zapomniała że chce mój.

Wiesz Sylwia zrobiliśmy ten błąd że właśnie ją małą przystawialiśmy do półek, dawaliśmy nasze telefony, łyżki do zabawy, plastikowe miseczki. Ale to się pogłębia. Ona wszystko chce.:-( Ma dużo zabawek ale to co mam ja jest fajniejsze i o to chcę powalczyć. A tak umie płakać na zawołanie że nawet łzy umie wycisnąć na siłę :szok::szok: No nic za każdym razem jest coraz krótsza chisteria.

Najgorsze jest na spacerach. Bo ona chce chodzić po "trawie" a tam za przeproszeniem ***** na gównie. :wściekła/y: To ja jej tłumaczę że tam chodzą pieski robą kupę a ludzie chodza po chodniku to ta się kładzie na glebę jak jej nie pozwalam chodzić tam gdzie chce... :-( Ludzie się patrzą jaby im nigdy dzieci nie płakały... :wściekła/y: niestety nie mogę pozwolić żeby mi młoda na głowę weszła. Ona umie się ładnie sama bawić i jest kochana no ale...
... muszę być twarda... :tak::-):-):-)

Basia
http://www.allegro.pl/item547177676_zegar_elmo_shrek_flinstonowie_rozne_wzory_od_ss.html
http://www.allegro.pl/item541955607_poduszka_shrek_gotowa_wypelniona.html
http://www.allegro.pl/search.php?string=shrek&category=11818

Ostatnia edycja:
Paula to powodzenia w takim razie:-) Dasz radę:tak: Mój też jest straszny wymuszacz a jak cos mu się nie spodoba to rzuca przez pół pokoju:szok::wściekła/y: Faktycznie jedyny mądry sposób na histerię to przeczekac, naprawdę działa:tak:

A ja jestem guła, guła, guła, guła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zamawiałam bilety i dni mi się popierniczyły. Jestem teraz strasznie zła na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I co przesunie Ci się wyjazd w góry? Sylwia ty nie jesteś guła tylko roztrzepana :-D;-)

Już doczytałam :-) To kwietniowy wyjazd. nie przejmuj się. :-)

No i masz rację chimery trzeba przeczekać chociaż łatwo nie jest. Serce się kraja jak ona tak płacze biedna... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry

uciekam gotowac, poczytalam co napisalyscie, jak ugotuje to poodpisuje

moje chlopaki poszly spacerowa wiec ja teraz musze sie ze wszystkim uwinac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry