reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi ...:)
Kupię ten, zobaczymy jak Wiktorowi się spodoba:confused:

Idę już do łóżeczka, więc KOLOROWYCH SNÓW:-)

PS.
Stefanka no coś Ty!!!!! Ty - zaraza??? Oczywiście chodziło mi o tę zarazę, która Cię męczy ... ;-)

reklama
hej a gdzie nocna zmiana??
Ja sie poswiecam i zagladam a tu cisza :szok::szok:, pobudka. :-D

Ja mialam isc spac ale przez R mi sie odechcialo :-p:-p wiec postanowilam jeszcze neta odpalic i Was podreczyc swoja obecnoscia

Kurka ale się naczytałam... Jeszcze trochę i otworzycie jakiś "BB klub Erotomanek":tak::tak::tak::tak:.
Aż wam zazdroszczę że macie tyle czasu i możecie na prawie na bieżąco sobie pisać.
Więc lekarz powiedział że to na szczęście zwykłe zapalenie prawdopodobnie z tych antybiotyków. Kazał podciągać skórkę do góry i co 3 godz (oczywiście w dzień) wstrzykiwać na zmianę rumianek i szałwię. Do tego podaję mu jeszcze arnikę właśnie z homeopatii. A przypomniało mi się co ja podawałam Alex jak szły mu 4 - bo to był koszmar BAYRON CHAMOMILLA VULGARIS ch 9. Bardzo pomogło.
Dobrze że napisałyście o tych kubkach - też muszę wypróbować, bo mały pije z niekapka takiego normalnego kupionego w tesco -- jest fajny tylko że ma jeden mankament - nie ma ochwytów i jak tylko Aliko ma trochę tłuste rączki to mu się wyślizguje.
Jutro chyba zajrzę dopiero wieczorem bo rano jadę na przystanek na osiedle po moją przyjaciółeczkę - przyjeżdża z córeczką - ale będzie super. Laurunia ma skończone 17 mies i jak bawią się z Alexem to aż miło popatrzeć, a najlepsze jak zaczynają ze sobą rozmawiać. My nigdy nie wiemy o co chodzi, za to oni zawsze....

KOLOROWYCH SNÓW BABECZKI . CMOK CMOK

kochane kobietki nie mam dzis weny tworczej wiec zeby nie zanudzac to witam sie i jednoczesnie zegnam, mam nadzieje ze jutro bedzie mi lepiej papapa

Kasiamaj nie koniecznie tylko do jedzenia ale szczerze mówiąc żeby cena nie była kosmos bo jak szukałam na allegro to praktycznie mają tylko i wyłącznie pościel a to już jest koszt ok 90 zł. Ale jak coś znajdziesz to daj znać.
BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA KAŻDĄ INFORMACJĘ :-):-):-):-)

Ja tez moge u siebie w Disneyu poszukac Basia79....:tak::-)

Stefanka- tyle nawygrywalas? :szok: Ej cos tam chyba zmyslasz....:-p;-), to po o na emigracje sie pchalas, jak takie luksusy byly...;-):-D

reklama
alex zazdroscisz ?? heheh no jak ja sie pchalam na emigracje to pewnie ciebie blagali zebys przyjechala nie ??
ehhh ode spac bo alex sie msci za niebieska obroze :)
dobranoc!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry