reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a wiecie co ja zauważyłam- jak robiłam Łukaszowi kaszki ryżowe na swoim odciągniętym mleku to choć bym nie wiem ile tej kaszki nasypała to i tak nigdy nie była gęsta na tyle żeby ją jeść łyżeczką- dziwne nie?:confused::confused:

reklama
Kasia w smaku normalna, jakos nie zaskoczyla mnie :no::no:

Paula juz po bo Kuba marudzil bo byl spiacy

Aga oby to nie bylo nic tymi uszkami

Kacha brawo dla Olisinskiego :tak:

Kasia maj u nas powiem ci ze nie było objawów ale teraz wiem za te nocne płacze i marudzenie w dzien było przyczyna zeba + ucha i dlatego tak płakala
doktorka mi powiedziala ze moze byc temperatura podwyzszona i by ja bolało uszko przy moim dotyku ale ja ja dotykałam i nic a i wezły chłonne powiekszone moga byc a pamietam ze bardzo marudziła i to barrrrdzo i temperatura była i myslalam ze to zab jej tak idzie a w uszku grzebała grzebała no i wygrzebała:( ciekawe co lekarz powie w poniedziałek
Kal.aga wybierz si edo lekarza jak on tak dłubie w tym uszku a mojej to przez katar miała 2 tyg i wyszło:(

Witam się wieczorową porą!
Byłam jednak w ikei, a co :-)Kupiłam w końcu narzutę na nasze big łoże i w końcu pościel będzie przykryta;-);-) No i Filipkowi taką fajoską kolorowiutką pościel.
Kasiamaj, temperaturę Kubie mierzysz w pupie? To zawsze będzie wyższa o 5kresek, ale pewnie wiesz o tym :-D:-D:-D:-D
Ola, ja najczęściej kupuję kaszkę mannę z bobovity. Filip ją najbardziej lubi na kolację, a na śniadanie pyszne śniadanko kaszkę wielozbożową owocową. Innych nie bardzo.
Aga, ja też myślę, że Łukasz ciągnie się za uszy przez to, że zęby mu idę. Podobno jak czwórki wychodzą to ból nie z tej ziemi i czuć aż w uszach. Ale do lekarza nie zawadzi iść.
Mojemu też zęby idą. JUż sama nie wiem które. A dziś jak mu smarowałam dziąsła to tak mnie dziabnął, że szok. Pół palca odpadło:-p
Kurcze, Elcia, biedna Oliwka.
Mój ma katar już 3tygodnie. Nic nie pomaga, żadne psiuki i inne. Chyba jutro wezwiemy lekarza.

Ostatnia edycja:
Aga może za zimne to mleczko Twoje było... :sorry2: albo nie wiem co... :sorry2::-D

Ale czasem się czyta że ryżową można na matki mleku robić... to czemu nie wychodzi???:-D dziwna zagadka ;-)

Asia przyszyłaś sobie tego palca :-D:-D:-D

Jutrzenka ;-):-)

Ostatnia edycja:
Asia cur pół palca powiadasz hihihi
a powiem wam ze moja mała to jest taka dzielna no mówie wam jest marudna ale jak na ból ucha bo chyba nic gorszego niema to jest grzeczniutka mimo ze ostatnio przechodzimy jakas fale ostrego buntu cos jej pokaze np jak robie obiad i jak ja odstawiam t taki lament ze szok albo jak czegos nie dostanie to wali sie na podłoge , wygina sie , cuda niewidy :( a takie miałam grzeczne dziecko buuuuuuu miejmy nadzieje ze to jej przejdzie walcze z tym no ale T mi w tym nie pomaga buuuuuu wprost przeciwnia no ale nad nim tez pracuje hihihih hmmm moze dzis tak mocniej ,bardziej hihih zobaczymy

paula- taka do picia wychodzi tylko taka na gęsto nie wychodzi, nawet jak podgrzewałam:tak::tak:
asiacur- pół palca odpadło- dobrze przeczytałam:szok::szok::szok::szok:
elcia- ja też sprawdzałam patyczkiem w ucho mu wkładałam i dotykałam za uszami ale nie reagował jakoś tak żeby go bolało, więc nie wiem, ale po niedzieli pójdę do lekarza jak się nic nie zmieni

reklama
Elcia bunt i tyle. ;-)Jedyne rozwiązanie to ignorować takie zachowanie... u nas pomogło bo już mieliśmy poważny terror w domu... popłakała, pokrzyczała i przeszło... widziała że olewamy jej histerie i dała sobie spokój :tak:;-) czego i Tobie Kochana życzę...

Do góry