reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wiecie co??? a ja teraz jestem pewna że Ola14024, malinka27 i Justyna222 to są te same osoby:sorry2:
W każdym przypadku jak reszta dziewczyn pisze, że pachnie ściemą to koleżanka usiłuje przekonac że pisze prawdę:wściekła/y: za każdym razem tak samo.
Uczciwy człowiek ma jakąs dumę i po takich atakach poszedłby sobie:sorry2:

Stefanka u mnie też świeci ale wiaaaaatr jest straszny:baffled::baffled::baffled: weź go troche odemnie jak u Ciebie taki upał:sorry2:

reklama
hehe no dobra, podziele sie medalem z Elcia i Stefcia, tylko wiecie one sie baly zaczac a ja jestem odwazna :-D:-D:-D

Justyna jakos nie przekonuje mnie to co piszeszz :no::no::no:, i akurat dzis sie zarejestrowalas ???

Dziewczyny powiem wam tak -Uczciwy człowiek się nie tłumaczy bo nie ma z czego;-)a jesli mi nie wierzycie i obarczaciue Mnie winą za jakąs chorą babe to :sorry2::-(sory......jesli chodzi o te 3 konta ktore niby ma taka sama osoba i jedno z nich mówice ze jest moje to przeciez nie jestem taka głupia ZEBY pisac z 3 kont naraz i wysmiewac sie sama z siebie:wściekła/y:z resztą nie mam sie z czego tu tłumaczyc:crazy:Przyszlam tu myslalam ze fajne z was babki i mozna z wami pogadac ale jak widac odrazu na mnie najezdzacie....:-(

Ostatnia edycja:
justyna wystarczy sprawdzić IP komputera z którego piszesz i będzie jasne ;-)
ale to już nie nasza rola...
póki co nikt cię nie wygania

ufffff witam Was kochane
Mam doła mąż mnie wkurza do tego jeszcze ta ola.........kurde pierwszy raz jestem świadkiem czegoś takiego...ja tu kombinuję, żeby w natłoku obowiązków do Was napisać a ktoś ma tyle czasu na ściemnianie, mój kochany synek rozrabia i wszystko wrzuca do swojej fontanny na kulki...teraz fridęwpycha, aż dziw że ta zabawka jeszcze działa.

A ja wróciłam ze stadionu z niczym:-( Nic fajnego nie było, wpadłam do domu coś zjeść i ruszam na miasto, może tam coś kupię Młodemu;-)

iza no cóż... ktoś ma za dużo wolnego czasu i nudzi mu się ;-)
szkoda tylko adminów bo przez takich
Grrrr28.gif
mają masę roboty :-(

reklama
oj kacha bo ja ci zapomniałam życzyć udanych łowów :-);-)
więc teraz nadrabiam: udanych zakupków!
też tak macie, że jak idziecie do sklepu to tylko na dziecięce? :-)
bo ja sobie mało już kupuję... ;-)

Do góry