reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

He he dopiero teraz zobaczylam te zebole Justyny Wiktorka....:-D:-D:-D No pewnie, ze tak dzieciom nie rosna zeby....:no::no: Nie ma takiej opcji.....:no::no::no:
Sylwia- no to fajnie, ze choc pod sam koniec bedziesz miala tate kolo siebie do pomocy....:tak::tak:
Iza- przyjelysmy Cie cieplo, bo potrafimy jeszcze na szczescie wyczuc szczera osobe....:tak::-)

reklama
Iza to Jutrzenka litość okazała, bo wiesz ona potrafi groźna być;-):-p:-D:-D:-D Wiesz tutaj taka cicha woda, a potrafi przyjechać do Twojego domu z całą ekipą, rach ciach i wszystko pozamiatane :-p:rofl2: Ale już siedzę cicho, bo jeszcze do mnie wparuje i się ze mną policzy za to, że zdradzam ciemne strony jej duszy:-D:-D:-D

Alex dzięki, :-)
Kata tak tak Ty też lubisz zabawy słowne:-D
Kacha no ja na razie nawet nie mogę, choć wszyscy mi grożą, że jak rzucę karmienie to będę musiała z nimi się napić...jakbym tak wszystkim musiała dotrzymać słowa to nie wiem czy za jakiś czas nie powiem "witam wszystkich mam na imię Iza i jestem alkoholikiem":-D
Jutrzenka mam nadzieję że nie rzucisz fochem ja tak z przywiązania i pieszczotliwie:-D poza tym bardzo lubię jutrznię i kiedyś nawet rano odśpiewywałam:happy:
Sylwia no kochana trzymaj się dzielnie i cieszę się, że sprawnie przechodzisz ciążę. Trzymam kciuki, a Marcelin niegrzeczny pewnie jak i mój o kurcze jakbym ja teraz była w ciąży:szok::szok:

A ja Wam coś jeszcze o tej Justynie napiszę. Wy tego nie widziałyście bo ona szybko edytowała ale ja zdązyłam przeczytać:tak::tak::tak: Otóż jej nibt pierwszy post brzmiał tak: cześć dziewczyny jestem tu nowa i mam synka tak jak wy z 28 pażdziernika:tak::tak::tak::tak:
Ja rozumiem że można się przejęzyczyć ale nie aż tak:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kacha w sumie to Jutrzenka miałaby pretekst i by przyjechała do nas :-) to nawet byłoby mi na rękę :tak::-D Kacha a w sensie że pozamiatane?? to dosłowie?:-D
Zarazszykujemy się do Kościoła, późno bo mieliśmy mieć gości, ale nie dopisali :no::wściekła/y: i jakoś tak cały dzień mam w rozsypce. Mieli wpaść rano wracając z giełdy d... blada:angry: za to z D. zjedliśmy odświętne drugie śniadanko :happy: chociaż i tak jestem na niego zła, ale to już inna para kaloszy:zawstydzona/y:
A właśnie bo z tego wszystkiego nie napisałam Wam wszystkiego..więc wczoraj zamówiliśmy żyrandol do pokoju, sypialni i na przedpokój, a potem w Ikei kupiliśmy ten namiocik dla Marcela i dota wzieliśmy też ten czerwony:tak::-)
o mój mały rozrabiaka dorwałopakowanie ryżu, wyjął torebki i nimi rzuca, a jaka radość:sorry2:

hej dziewczynki

powiem wam że niezła historia z rozczepieniem osobowości oli vel marii vel justyny nie wiem co takim ludziom w głowie siedzi i nie chce wiedzieć

ja dzis marniutko sie czuję hehhe wczoraj miałam wychodne przyjechała moja przyjaciółka i poszłyśmy w tango do 4 rano no a wstac o 8 juz musiałam więc troche cierpie dzis ale cóż sie nie robi dla tej chwili pzyjemnosci hehheh:-D:-D

tak wiuęc wybaczcie ze dziś was nie doczytam ale wszystkim bużki daję:-D:-D:-D

Głupich ludzi na świecie to jest bez liku, ech...

Iza, ja jeżdżę. do Ikei na Targówku, bo mam bliżej. A o jakim namiocie piszesz? Są jakieś dla dzieci w Ikei?:confused:
Sylwia, trzymaj się ciężaróweczko Ty nasza. A Marcel nie jest wyjątkiem w łobuzowaniu. Ja też myślę, że Filip tylko wariuje, a inne to są grzeczne jak aniołki. Właśnie teraz oplata się firanką i tak chodzi do momentu, aż mu się nie odwinie. Albo włazi na poręcz łóżka i mnie atakuje (gryzie).
Grzchotka, Ty "baletnico":-D:-D:-D:-D
Kacha, a wawie już nie ma jarmarku Europa.:tak::tak::tak::tak::-):-):-)Teraz będzie stadion narodowy, hehehe.

Asia są dwa rodzaje namiotów....wkleje Ci linki:tak::-)

my mamy czerwony tak jak Iza;-)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10094767

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20072454

buziaki panienki!
Smiley-IPB-324.gif

Smiley-IPB-283.gif

hejka-ja jakaś padnięta jestem.....bylismy w kościele ale ja z Kubą nie za długo-młodemu się nie chciało siedzieć-na początku zaczął śpiewać -i nawet ciekawie było-ale potem ten śpiew przeistaczał sie w coś innego!!!! więc wyszłam z nim przed kościół z nadzieją ze zaśnie-gdzie tam.....musiałam z nim chodzić na około kościała-i jakoś mnie przewiałao chyba bo jak wróciliśmy było mi strasznie zimno-że w czasie przerabiania tych fotek-o których Wam pisałam do wywołania zasnęłam-J coś do mnie mówi a ja śpię (zawinęłam sie w koc i tak mi się dobrze zrobiło -że odpadłam)-?Kubuś też spał no to i mni się udzieliło.Teraz się chłopaki bawią wiec ja mam wolne.
idę poczytać co pisałyście?
EDIT
no przeczytałam....
wiecie co ja jeszcze o tej OLI-MARI -JUSTYNIE???-kij wie kim jeszcze????
tak samo jak Ola-używa tej bużki niebieskiej z z puszczającym okiem widziałyście???
a to mi napisała kumpela która jest na lipcówkach 2008r.gadałam z nią na GG -

kasia jak dlaa mnie to nie 14tka tylko bardziej 50tka
tak.gif
zerknij na nasze forum na lipcówkach-wątek dieta naszych dzieci - strona 131 - ewidentnie jakaś schizostarucha
uoeee.gif

13:04:54
i ona u nas raz napisała - dziewczyny znalazły
zeby.gif

EDIT-sprawdzałam u nich nie na 131 była tylko na str.6-post z 15.03.godz.16:47.

no jak widać ona nie wie sama gdzie ma wpaść-wpada wszędzie robi zamieszanie "smród" zostawia i odchodzi....
u nas na BB-gdzie pisuję mamy z mazur-była też taka wykolejona...."Misia"-musiałabym cofnąć się do jej postów...-bo też bardzo podobnie pisała-może to też ta sama...........????-zerknę...

Kacha-wszystko jest ok!!!! zapewniam!!!
Amour23.gif

Kata-jak tam Kundziowe guzy??-bidulka.
co do ciąży to nie jestem-dopiero zaczniemy produkcję...hehehe
Sexe08.gif

Stefanko-jak Twoje opalanie?
Jutrzenko-brawo za odwagę!!!
Weroniczko-ja też to widziałam i coś mi nie tak było z tym postem....bo skoro z pażdziernika to po co na grudzień wpadała???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny jestem Tu nowa:tak:I tak jak wy mam synka z 28 grudnia;-)Nie wiem czy mogę sie wtrącic ale przed chwilą przeczytalam kilka ostattnich postów i jestem zszokowana:szok::szok::szok:jak to z męzem czytalismy to malo nam szczeki nie opadły:szok:Ta baba poprostu zrobiła sobie niezłą zabawe:crazy:
Bozzzzzzzz......nawiedzona istoto....sprawdzilam sobie Twoje IP....
Mozesz zakladac 1500 profili....ale za kazdym razem zostaniesz zbanowana......bardzo prosze wbij to sobie do glowy.....

Oczywiscie OLA-JUSTYNA to ta sama osoba...

Do góry