reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehehe kacha no to teraz musisz pognac swojego T na slonce na jakis miesiac non stop i marzenie spelnione heheh bo nie wiem jak tam wypada twoj T w porownianiu do rozmiarow klejnotow hehhe bo o ciemnoskorych to wiesz jakie plotki chodza hehhe
a odbiegajac od tematu wielkich ptakow heheh
czy jak kupujecie rajstopki dzieciaczkom to szybko sie rozciagaja?? bo powiem wam ze mam roznych firm i nexta takiego polecanego ale najlepsze naprawde superrr 100 razy prane i jak nowe to GAPa. szkoda tylko ze nie mam sklepu blisko...

reklama
asiacur dokładnie taki jak dota napisała... oo na targówku kiedyś bywałam za czasów studiów (na które zamierzam wrócić):-D że tak powiem okienka miałam i kupiłam w ikea jeszcze te pojemniczki na żywność dużo ich i fajne a przydadzą się coś przewieźć czy zamrozić:happy: okazało się, że mały świetnie nimi się bawi, bo każde ma przykryweczki:-D wsadza jeden w drugi, zagląda i przykrywa
stefanka:-D
Kasiamaj no zanim dojdzie do przycisku to ja już wyłowię kurde jakby spłukał to mógłby nam się kibelek troszkę przypchać i byłaby bida:baffled::baffled::baffled:
kacha który to takie ciacho?:dry: zaraz popatrzę

Dla Młodego rajstopki musiałam w Polsce kupować, bo te tutejsze to jakieś dziwne są, poza tym dla chłopców to tylko białe chyba są dostępne, nie będę Młodego przecież w różowe rajstopki ubierać ;-):-p Oberwałoby mi się od niego w przyszłości:-)
Kurcze Oliś się obudził i brzęczy,sam nie wie co chce:crazy:

Stefa ja mam chyba rajstopki wola, ale u Was pewnie nie ma, a gap miałam wyczesane butki ale już wyrósł i zniszczył no i mam bluzeczki są fajne bo kolory się wcale nie spierają:tak: tylko ja tutaj nie bardzo wiem czy można gdzieś gapa kupić:confused: bo tamte to dostałam z Bostonu :tak:
kacha no na różowo to prezesowi nie wypada:tak:
Jutrzenka no wiesz:dry:

podoba mi się sukienka doroty gardias w tańcu z * a Wam??
Kurde wtrąbiłam całego marsa a miałam zjeść pół...chyba siakiś nowy...mniejszy

Stefanko-większość właśnie się rozciąga w pasie-ale ostatnio kupiłam HAPPY KIDS-i są rewelacyjne!!!-gumka trzyma świetnie.i nic nie spada.bo te z WOLI-to szybko się ten ściągacz w pasie rozlużnia po praniu.:tak:
Iza-ta biało czarna z koronką-no fajna!!!

reklama
Iza-no właśnie nie wiem-jak się pojawiłam to pouciekały-ciekawe czemu???
Hein36.gif
:tak: a co do kiecki-hmm-może jakbyś wysokie buty założyła???-ja też muszę o jakiejś pomysleć-w pażdzierniku mamy wesele mojego "brata"-tzn kuzyna.i nie wiem co na siebie zarzucić???-jak uda nam sie z dzidzią to będę w ciązy więc może jakaś płachta???
Demon11.gif
na byka?-by pasowała??
teraz w świeta moja kumpela bierze cywilny ale do nie j za bardzo stroić się nie musze bo imprezy nie robi -tak tylko idziemy z kwiatami.

Do góry