joanna30055
mama Ksawka 07
hello!!!
i pierwsze co to idę czytać

i pierwsze co to idę czytać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a co! żebym nie była taka szara myszka, a to szykujesz się na dzidzię? bo mi chyba coś umknęło?

-może już w nast.miesiącu zaczniemy starania-akurat teraz mam dni kiedy można by było ale nie chcę następnego grudniaka 

-więc może styczniowe dzidzi???

tylko brodzik :-)
Ale pewnie zaraz odpadnę...
Iza, Kata dizeki kochane za troske ale nie mam wanny:-)
tylko brodzik
hehehhe-pomyliła się1!!-to nie Kata to ja-ale ok wybaczam-usprawiedliwię Cię tym że już nie mogłaś sie tych kizi-mizi doczekać -i myslałaś o tym pisząc tego posta
;-)-no to miłego tuli-tuli
-dobranoc
EDIT-
hej Asia-no zaczynamy raczej za miesiąc-bo jak teraz byśmy ruszyli to znów grudniak nam by wyszedł...![]()

Fajnie by było 
Darł się jak opętany, jak to moja babcia ostatnio mi powiedziała, pewnie się drze, bo go diabeł opętał, bo jeszcze nie ochrzczony
Czasami jak moja babcia coś palnie to żal słuchać, ale wiecie ona z tych, no... moherków:-)
:-)
kręciła się wierciła właziła na mnie to znów złaziła i tak dobrą godzinę. cycek mnie zaczął boleć to zabrałam, zaczęła jęczeć dałam smoka
(bo do tej pory NIGDY) pociumkała, wypluła powtórzyła w/w i w końcu zasnęła 
za pierwszym razem t. łapał póki gorące
twardo szło, dzisiaj rzadziej
wziął ją na ręce, opłukałam prysznicem, nie było wyjścia ;-):-)
jedynie co to to, że się mechacą ale to chyba wszystkie