reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenka nie śpij w wannie jeszcze się zamoczysz:-D
kasiamaj ja też mam weselicho we wrześniu i to brata D. więc muszę nieźle się odwalić:tak: a co! żebym nie była taka szara myszka, a to szykujesz się na dzidzię? bo mi chyba coś umknęło?
Joasia eloł eloł

Iza-no szykuję szykuję...:tak::tak::tak:-może już w nast.miesiącu zaczniemy starania-akurat teraz mam dni kiedy można by było ale nie chcę następnego grudniaka :-D:-D:-D-więc może styczniowe dzidzi???
Joanna-hej hej ;-)czytaj iwracaj :-D
Jutrzenka-nie śpij w wannie bo utoniesz
EDIT-no Iza to razem pobalujemy -tylko Ty miesiąc prędzej ;)

Iza, Kata dizeki kochane za troske ale nie mam wanny :-p:-p tylko brodzik :-)

ja juz powoli sie wycofuje z zycia bb i udaje sie w objecia pewnego goscia bo jutro do pracy

odezwe sie rano, buziaczki kochaniutkie i slodkich snow :tak:

Ja jestem. Cieszycie się?:-D Ale pewnie zaraz odpadnę...

Sylwia, wiem o czym mówisz. U nas to samo. Ja nie mogę z tym moim ancymonem. Czasem to mnie po prostu szlag trafia, a czasem ignoruję go na maxa. Ale on nie popuszcza. Wkurza mnie to, że mój S. często gęsto daje mu to, czego ja zabraniam. U nas jest np. problem z włączaniem kuchenki - musiałam z gniazdka wyjąć wtyczki. Włącza sam tv. Sprzęt rtv mamy ciągle nie podłączony, bo kręci namiętnie pokrętłami. Wywala ubrania z szafy, wali czym popadnie w szybę w drzwiach. I jak się do niego idzie to ucieka z radosnym piskiem, albo wyje jak mu się zabrania. Zastanawiam się czy ten okres kiedykolwiek minie.
Kasiamaj, a kiedy planujesz drugie? Bo ja myślałam, że już się staracie:-D
Kata, Kundzia niezła agentka.
Dota, dziękuję.Fajne te namiociki, ale u mnie nie ma miejsca.
Jutrzenka, tylko się nie utop w wannie.
Stefanka, u nas też rajstopki się zociągają i co najśmieszniejsze to te firmowe. Najgorsze to z reserved. I wbrew pozorom najbardziej jestem zadowolona z naszych, polskich.
Iza, na pewno mniejsze te marsy są;-);-);-)

Iza, Kata dizeki kochane za troske ale nie mam wanny :-p:-p:-)
hehehhe-pomyliła się1!!-to nie Kata to ja :-D:-D:-D-ale ok wybaczam-usprawiedliwię Cię tym że już nie mogłaś sie tych kizi-mizi doczekać -i myslałaś o tym pisząc tego posta :-D:-D:-D:tak:;-)-no to miłego tuli-tuli :tak:-dobranoc:tak:

EDIT-
hej Asia-no zaczynamy raczej za miesiąc-bo jak teraz byśmy ruszyli to znów grudniak nam by wyszedł... ;)

jutrzenka no jak pewnego to wybaczamy
kasiamaj dzięki i oglądałam Twój album...muszę przyznać, że niezła laseczka z Ciebie, dzidzia piękna i mąż też niczego sobie:-D
Asiacur pewnie, że się cieszę, a co do tych marsów to na pewno są mniejsze, tak patrzę na papierek i piszą 42g, ale ten co zjadłam to chyba jakaś mniejsza podróba i stąd fakt, że całego go nie ma:confused2:
ja też dopiję herbę i muszę iść też do pewnego gościa przypomnieć mu, że za mną tęskni:-D:-D

Kasia to może nam się razem uda :-D Fajnie by było :-D

Młody się uspokoił, dopiero puszczenie filmików na you tubie pomogło:baffled: Darł się jak opętany, jak to moja babcia ostatnio mi powiedziała, pewnie się drze, bo go diabeł opętał, bo jeszcze nie ochrzczony:baffled: Czasami jak moja babcia coś palnie to żal słuchać, ale wiecie ona z tych, no... moherków:-)

Edit: Dziewczyny, a co Wy tak do pewnych gości chcecie zwiewać, do małżów uciekajcie,a nie Wam się pewnych gości zachciewa ;-):-p:-)

Ostatnia edycja:
wróciłam łumenki :-)
już myślałam, że nie uśnie :baffled: kręciła się wierciła właziła na mnie to znów złaziła i tak dobrą godzinę. cycek mnie zaczął boleć to zabrałam, zaczęła jęczeć dałam smoka :szok: (bo do tej pory NIGDY) pociumkała, wypluła powtórzyła w/w i w końcu zasnęła :angry:

z tą kupą to drugi raz nam się zdarzyło :-D za pierwszym razem t. łapał póki gorące :-D twardo szło, dzisiaj rzadziej :-D wziął ją na ręce, opłukałam prysznicem, nie było wyjścia ;-):-)
nie chce już mi się odpowiadać na wcześniejsze posty
napiszę tylko, że jak napisałam oli-justynie-marii i kij wie komu jeszcze o tym IP dziewczyna zamilkła i anetka dobrze, że sprawdziłaś - dzięki!
co do rajstopek - kupuję najtańsze bo zdziera bardzo... mam różnych firm i nie mogę narzekać :no: jedynie co to to, że się mechacą ale to chyba wszystkie :confused:

reklama
Do góry