reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehehe Sylwia Ty uważaj z tą trampoliną, bo cała dzieciarnia Ci się zacznie schodzić do domu, żeby poskakać sobie

Mówię poważnie, Sylwia z listopadówek kupiła taką dla swojej córki to nie mieli chwili spokoju, bo Weronika przyprowadzała wszystkich na trampolinę i od rana do wieczora były wizyty dzieciarni:-) Będziesz miała domowe przedszkole ;-)

kasiamaj
mama 2007/2010
jak znajdę to wrzucę Wam fotkę jak Kubi szalał na trampolinie latem
Kata-no mylimy sie hehehehe
a tu kąpiel u dziadków
Kata-no mylimy sie hehehehe
a tu kąpiel u dziadków

Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia Marcel narazie za maly zeby przyprowadzac
Kata-woj i'm sorry, nie wiem co mi się ubzdurało
Kasiamaj, Kacha na pewno w końcu Wam się uda
polecam wyjazd na Ibizę
Ja po Marcelu starałam się 8 miesięcy, potem poroniłam i po dwóch miesiącach znów się udało więc czasami to niestety musi trwac
ale macie już dzieci więc to jest najlepszy dowód na to że ;prędzej czy później i wam się uda

Kata-woj i'm sorry, nie wiem co mi się ubzdurało

Kasiamaj, Kacha na pewno w końcu Wam się uda

alex3meyer
Matka gagatka
Zgadza sie, dzis dzien matki w Uk i my z kolei zaprosilismy mame P do siebie na obiadek i ciacho.... no i dopiero teraz jestem wolna, ale zaraz i tak spadam.... mam strasznie zrypany humor....:-( A to przez to, ze Oliwier dzis jak bylismy na placu zabaw polecial na buzie....:-( oboje stalismy krok od niego i nie zdazylismy go zlapac. Rozcial sobie warge, troche krewki polecialo. On w ryk, ja w ryk, bo to tak wygladalo, jakby wybil zeba, ale na szczescie nie, tylko przygryzl warge i stad ta krewka sie polala.... Wygladalo to bardziej dramatycznie, niz w rzeczywistosci bylo, ale i tak nie moge sobie darowac i mam juz zj...y humor na caly dzien....:-
-
-(
Sylwia- fajny samochodzik....
Trampolina tez, my mamy co prawda, ale jeszcze malemu nie pozwalam tam wlazic....
Sylwia- fajny samochodzik....

joanna30055
mama Ksawka 07
no przeczytałam ufffff
nie żle z tą łolą
trolek....
szogun rajstop ma 2pary
tylko na dwór bo po domu ma skarpetki
sylwia fajny samochodzik
pogoda do kitu deszcz
i szogun też daje popalić stoi pod drzwiami i wali pięściami w drzwi normalnie można oszaleć a dzisiaj wrzócił smoczek do kibla
dobrze że jeszcze jeden ma...
kacha,kasiamaj uda wam się tylko spokojnie
i co jeszcze starość nie radość

nie żle z tą łolą

szogun rajstop ma 2pary

sylwia fajny samochodzik

pogoda do kitu deszcz

i szogun też daje popalić stoi pod drzwiami i wali pięściami w drzwi normalnie można oszaleć a dzisiaj wrzócił smoczek do kibla

kacha,kasiamaj uda wam się tylko spokojnie

i co jeszcze starość nie radość

wrzucę wam jedną fotę z tych balonów bo nie chce mi się obrabiać więcej ;-)
to ja dziewczyny wam kibicuje w staraniach!
alex ukochaj ode mnie oliwierka :-( dzisiaj to chyba dzień wypadków bo u nas też nowe guzy na czole
kasia kuba to papuśny był - takie dziecko michelin - bez obrazy ale te wałeczki są słodziutkie!
a w ogóle to mam wrażenie, że na twarzy to on nic a nic się nie zmienił
to ja dziewczyny wam kibicuje w staraniach!

alex ukochaj ode mnie oliwierka :-( dzisiaj to chyba dzień wypadków bo u nas też nowe guzy na czole
kasia kuba to papuśny był - takie dziecko michelin - bez obrazy ale te wałeczki są słodziutkie!

Iza_bella.b
Fanka BB :)
sylwia o kurcze super! ale Marcel będzie szalał:-)
kacha uda się uda i za Ciebie i za kasiemaj trzymam kciuki
kacha uda się uda i za Ciebie i za kasiemaj trzymam kciuki
To się nagadałam!!! Idę spać...
Kasiamaj, Kubek śliczniusi. Jak się patrzy na takie maluszki, to aż się chce następne. Ale ja to już za stara
Chyba, że ...kto wie.
A Wam - Kasiamaj i Kacha- życzę jak najszybciej fasolek pod serduchem:-):-):-)Trzymam kciukasy.
Kacha, wiesz, że jak kobieta żyje w ciąłym napięciu to może prolaktyna skoczyć, a to blokuje zajście w ciążę? Może zrób sobie badanie hormonu prolaktyny. Mam nadzieję, że się nie wkurzysz na mnie za to, co napisałam. Moja koleżanka tak właśnie miała. Ale po zastosowaniu odpowiedniej terapii, czyli wyluzowanie+jakieś leki dało rezultaty. Teraz ma synka - Krzysia:-):-):-)
Sylwia, daj boże, żeby im minęło, tzn. naszym dzieciom, bo ja zwariuję
Kasiamaj, Kubek śliczniusi. Jak się patrzy na takie maluszki, to aż się chce następne. Ale ja to już za stara

A Wam - Kasiamaj i Kacha- życzę jak najszybciej fasolek pod serduchem:-):-):-)Trzymam kciukasy.
Kacha, wiesz, że jak kobieta żyje w ciąłym napięciu to może prolaktyna skoczyć, a to blokuje zajście w ciążę? Może zrób sobie badanie hormonu prolaktyny. Mam nadzieję, że się nie wkurzysz na mnie za to, co napisałam. Moja koleżanka tak właśnie miała. Ale po zastosowaniu odpowiedniej terapii, czyli wyluzowanie+jakieś leki dało rezultaty. Teraz ma synka - Krzysia:-):-):-)
Sylwia, daj boże, żeby im minęło, tzn. naszym dzieciom, bo ja zwariuję

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Alex mi Marcel tak fika po łózku że szok
rzuca się jak kłoda na plecy
i raz jak byliśmy na kulkach to tam były trampoliny i on się strasznie na nich brechtał
a z tych samochodzików to wyjsc nie chciał
Wpusc tam Oliwiera, będzie miał frajdę że hej
przecież będziesz miała go na oku;-)
I ucałuj biedaczka od ciotki:-
-
-
-
-(

Wpusc tam Oliwiera, będzie miał frajdę że hej

I ucałuj biedaczka od ciotki:-