reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hehehehe Sylwia Ty uważaj z tą trampoliną, bo cała dzieciarnia Ci się zacznie schodzić do domu, żeby poskakać sobie:-D:-D:-D Mówię poważnie, Sylwia z listopadówek kupiła taką dla swojej córki to nie mieli chwili spokoju, bo Weronika przyprowadzała wszystkich na trampolinę i od rana do wieczora były wizyty dzieciarni:-) Będziesz miała domowe przedszkole ;-):-p:rofl2:

jak znajdę to wrzucę Wam fotkę jak Kubi szalał na trampolinie latem
Kata-no mylimy sie hehehehe
a tu kąpiel u dziadków
wmisce.jpg

Ostatnia edycja:
Kasia Marcel narazie za maly zeby przyprowadzac:-p:-D

Kata-woj i'm sorry, nie wiem co mi się ubzdurało:baffled:

Kasiamaj, Kacha na pewno w końcu Wam się uda:tak: polecam wyjazd na Ibizę:-p:-D Ja po Marcelu starałam się 8 miesięcy, potem poroniłam i po dwóch miesiącach znów się udało więc czasami to niestety musi trwac:baffled: ale macie już dzieci więc to jest najlepszy dowód na to że ;prędzej czy później i wam się uda:tak:

Zgadza sie, dzis dzien matki w Uk i my z kolei zaprosilismy mame P do siebie na obiadek i ciacho.... no i dopiero teraz jestem wolna, ale zaraz i tak spadam.... mam strasznie zrypany humor....:-( A to przez to, ze Oliwier dzis jak bylismy na placu zabaw polecial na buzie....:-( oboje stalismy krok od niego i nie zdazylismy go zlapac. Rozcial sobie warge, troche krewki polecialo. On w ryk, ja w ryk, bo to tak wygladalo, jakby wybil zeba, ale na szczescie nie, tylko przygryzl warge i stad ta krewka sie polala.... Wygladalo to bardziej dramatycznie, niz w rzeczywistosci bylo, ale i tak nie moge sobie darowac i mam juz zj...y humor na caly dzien....:-:)-:)-(

Sylwia- fajny samochodzik....:tak::tak:Trampolina tez, my mamy co prawda, ale jeszcze malemu nie pozwalam tam wlazic....:sorry2:

no przeczytałam ufffff:-D
nie żle z tą łolą:-D:-Dtrolek....
szogun rajstop ma 2pary:zawstydzona/y:tylko na dwór bo po domu ma skarpetki:tak:
sylwia fajny samochodzik:tak:
pogoda do kitu deszcz:wściekła/y:
i szogun też daje popalić stoi pod drzwiami i wali pięściami w drzwi normalnie można oszaleć a dzisiaj wrzócił smoczek do kibla :wściekła/y::wściekła/y:dobrze że jeszcze jeden ma...
kacha,kasiamaj uda wam się tylko spokojnie:tak:
i co jeszcze starość nie radość:-D:-D

wrzucę wam jedną fotę z tych balonów bo nie chce mi się obrabiać więcej ;-)
to ja dziewczyny wam kibicuje w staraniach! :tak:
alex ukochaj ode mnie oliwierka :-( dzisiaj to chyba dzień wypadków bo u nas też nowe guzy na czole
kasia kuba to papuśny był - takie dziecko michelin - bez obrazy ale te wałeczki są słodziutkie! :tak: a w ogóle to mam wrażenie, że na twarzy to on nic a nic się nie zmienił

To się nagadałam!!! Idę spać...

Kasiamaj, Kubek śliczniusi. Jak się patrzy na takie maluszki, to aż się chce następne. Ale ja to już za stara:tak: Chyba, że ...kto wie.
A Wam - Kasiamaj i Kacha- życzę jak najszybciej fasolek pod serduchem:-):-):-)Trzymam kciukasy.
Kacha, wiesz, że jak kobieta żyje w ciąłym napięciu to może prolaktyna skoczyć, a to blokuje zajście w ciążę? Może zrób sobie badanie hormonu prolaktyny. Mam nadzieję, że się nie wkurzysz na mnie za to, co napisałam. Moja koleżanka tak właśnie miała. Ale po zastosowaniu odpowiedniej terapii, czyli wyluzowanie+jakieś leki dało rezultaty. Teraz ma synka - Krzysia:-):-):-)
Sylwia, daj boże, żeby im minęło, tzn. naszym dzieciom, bo ja zwariuję:tak:

reklama
Alex mi Marcel tak fika po łózku że szok:szok: rzuca się jak kłoda na plecy:baffled: i raz jak byliśmy na kulkach to tam były trampoliny i on się strasznie na nich brechtał:tak: a z tych samochodzików to wyjsc nie chciał:-D
Wpusc tam Oliwiera, będzie miał frajdę że hej :tak:przecież będziesz miała go na oku;-)
I ucałuj biedaczka od ciotki:-:)-:)-:)-:)-(

Do góry