reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
hehe szpiegu

gadam na gg z siostrą i z naszą Elżbietą
i zmniejszam zdjęca na NK
ahaaaa no i czytam co produkujecie

gadam na gg z siostrą i z naszą Elżbietą

ahaaaa no i czytam co produkujecie

kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-wracając do tej wody to one są truskawkowe-cytrynowe-i jabłkowe.nie wiem może jeszcze jakieś smaki są u nas tylko te.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja odpicowałam mieszkanko, chociaż nie wiem po co, bo się do nas współlokator dzisiaj wprowadza i chyba cała moja robota pójdzie na marne:-(
Młody zaraz się obudzi, śpi już chyba z 1,5 godziny, więc jak na niego to sukces.
Dotka Mufinek przesłodki:-)
Kasiamaj ja nie Kata, ale zgadzam się, że wszystkie Kaśki to fajne babeczki;-)

Viki gratuluję super niani:-)
Jutrzenko bardzo mi przykro, że babcia tak cierpi:-(Trzymaj się Kochana :-(
Młody zaraz się obudzi, śpi już chyba z 1,5 godziny, więc jak na niego to sukces.
Dotka Mufinek przesłodki:-)
Kasiamaj ja nie Kata, ale zgadzam się, że wszystkie Kaśki to fajne babeczki;-)

Viki gratuluję super niani:-)
Jutrzenko bardzo mi przykro, że babcia tak cierpi:-(Trzymaj się Kochana :-(
kasiamaj
mama 2007/2010
Kacha-pewnie że fajne 

idę na obiadek J z pracy wrócił.

idę na obiadek J z pracy wrócił.
joanna30055
mama Ksawka 07
dotka krzyś słodki
kasiamaj spacerek króciutki bo wieje a jeszcze mam pierwszy dzień @więc leń ze mnie

smacznego obiadku
kacha może współlokator nie na śmieci oby....
viki fajnie że niania przypadła wam do gustu

kasiamaj spacerek króciutki bo wieje a jeszcze mam pierwszy dzień @więc leń ze mnie

kacha może współlokator nie na śmieci oby....
viki fajnie że niania przypadła wam do gustu

Hej Mamuski!
Rzadko ostatnio pisze, ale nie nadazam z czytaniem bo taka produkcja ze szok, ale w koncu jestem na biezaco i muze przyznac, ze niezle sie dzialo
Jutrzenka, strasznie mi przykro z powodu babci.... Moje dwie tez juz sa po osiemdziesiatce, ale sie narazie jakos trzymaja i nawet nie chce sobie wyobrazac, ze moglyby tak kiedys cierpiec:-( Dobrze chociaz ze babcia ma wokol siebie kochajaca i troskliwa rodzine
No i zdrowka zycze kochanym chorowitkom, zeby w koncu te chorobska sobie precz poszly!
Viki, fajnie ze niania w koncu znaleziona i trzeba przyznac, ze obiecujaco sie zapowiada
Grzechotka mi tez sie ta pierwsza kiecka bardziej podoba, bo tez uwazam ze bardziej sexi i na jeszcze inne okazje moze sie przydac
Kasiamaj, co za wredna baba w tym sklepie! Ja to bym ja chyba olala i i tak z wozkiem wlazla, tak na zlosc, bo mnie taki ludzie wpieniaja
A co? Najwyzej niech policje wezwie;-):-)
Aga, ale niewychowawcze metody z tym pisaniem pray licencjackiej!;-) Tak szczerze mowiac, to teraz strasznie ta mlodziez na skroty chodzi
Rzadko ostatnio pisze, ale nie nadazam z czytaniem bo taka produkcja ze szok, ale w koncu jestem na biezaco i muze przyznac, ze niezle sie dzialo

Jutrzenka, strasznie mi przykro z powodu babci.... Moje dwie tez juz sa po osiemdziesiatce, ale sie narazie jakos trzymaja i nawet nie chce sobie wyobrazac, ze moglyby tak kiedys cierpiec:-( Dobrze chociaz ze babcia ma wokol siebie kochajaca i troskliwa rodzine

No i zdrowka zycze kochanym chorowitkom, zeby w koncu te chorobska sobie precz poszly!
Viki, fajnie ze niania w koncu znaleziona i trzeba przyznac, ze obiecujaco sie zapowiada

Grzechotka mi tez sie ta pierwsza kiecka bardziej podoba, bo tez uwazam ze bardziej sexi i na jeszcze inne okazje moze sie przydac

Kasiamaj, co za wredna baba w tym sklepie! Ja to bym ja chyba olala i i tak z wozkiem wlazla, tak na zlosc, bo mnie taki ludzie wpieniaja

Aga, ale niewychowawcze metody z tym pisaniem pray licencjackiej!;-) Tak szczerze mowiac, to teraz strasznie ta mlodziez na skroty chodzi

reklama
dotaZ
Fanka BB :)
zgadza się Katino;-)bywały dni,ze w ciagu dnia był 1-2 posty na watku glownym...pryzy to chcesz powiedzieć, że kiedyś tyle nie pisałyście?![]()
i co to za Pryzy?? brzmi jak Pyza

Dziewczynki a widzialyscie nową kolekcję na lato w H&M...całkiem,calkiem...są sukienki na ramiączkach do kolan za 39 zł to bardzo taniutko jak na tą marke...tak wiec do sklepow marsz!ja lecę w sobote:-)