reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotka nawet tak mi się wcześniej napisało :-) ale poprawiłam ;-) pryzybelka :-)
to lichutko było - to jest forum, powinno żyć :-);-)

dotka widzisz kundzię w mojej sygnaturce :confused:
najbliższe h&m mam w łodzi :baffled: nie chce mi się specjalnie jechać :-(

EDIT: dobra już poprawiłam ;-) coś mi się wykasowała wcześniej...

Ostatnia edycja:
reklama
a ja idę na zakupy w sobotę ale nie wiem cxzy cos sobie kupię jeszcze do h&m zawsze zachodzei cholera mnie bierze bo wszystko bym chciała a na wszystko nie mam:crazy::-D:-D
kuba mi sie do kompa pcha:angry::angry::angry:

oj grzechotka skąd ja to znam: i jedno i drugie :-);-)
teraz mam spokój w domu to pisiu pisiu z wami robię inaczej nie dałabym rady bo tylko da i da :baffled:

Kata, pisalo sie pisalo i to nawet czasem bardzo duzo (chociaz bywaly okresy "posuchy":-) ) Ale ja w weekendy praktycznie nie zagladam to sie czasem nazbiera ze hoho!!! A nie lubie opuszczac postow, tylko nadrabiam:tak: No i przez ta roznice 6 godzin (chwilowo 5, bo u nas juz czas letni mamy) to ja nawet jak wchodze na bb zaraz po tym jak rano wstane, to i tak zazwyczaj mam juz pare stron do poczytania:tak:

Dotka, jak dla mnie to moze byc i Pryzy, albo pyza, bo ja tak pyza jestem:tak: Zwlaszcza ze sie nawet rymuje Iza- pyza:tak::-D No a poza tym nie jestem drobiazgowa:-D

A co do H&M, to ja nie wiem czy u nas sa te same ciuchy, ale mi sie wydaje, ze jak mieszkalam w Niemczech, to ciekawsza oferte mial ten sklep niz w Kanadzie:baffled: Ale moze to zludzenie, bo tutaj rzadko bywam... W kazdym razie kiedys strasznie lubialam tam chodzic na ciuchowe zakupy:tak:

A`propos zakupow, to niedlugo ide z Kaya na jakies male spozywcze, bo ladnie sloneczko swieci i jako tako cieplo nawet....Chyba zima u nas mija, tylko jeszcze szaro na drzewach i trawnikach....No i spod tego sniegu taki syf sie wylania ze szok:szok: I to normalnie jakby ktos systematycznie smieci z balkonu wywalal - ble...Ludzie to czasem jak swinie sa (nie obrazajac tych zwierzatek:baffled:

ja mieszkam na parterze i też szlag mnie trafia jak ludzie wyrzucają przez okno butelki, puszki po piwie, opakowania po czipsach :wściekła/y: zero kultury i brak szacunku dla sprzątaczki :wściekła/y:

Kata wlasnie 1 dochodzi:) A z tymi smieciami, to ja kurcze nawet papierka po gumie nie wyrzuce na ziemie, ale niektorzy to masakra!!!!! Az nieprzyjemnie teraz przez okno wygladnac, nie wspomne o puszczeniu dziecka na podworko zeby pobiegalo:baffled:
Na szczescie jak tylko snieg calkiem zniknie to na pewno posprzataja:tak:
Grzechotka chyba wiekszosc kobietek ma podobny problem :-D

Pryzbela- wiesz co, z tymi ciuchami sie zgadza...:tak::tak: Bo ja jak jezdze do Polski to wlasnie glownie do H&M ide, bo tam zawsze super ciuszki sa, a tu gdzie mieszkam w ogole nie chodze :no:, takie szmaty, ze szok:sorry2: A niby jedna siec, nie?

Oliwier juz 3 raz spi dzis....:-( Biedny! Musi sie zle czuc....:-(

alex a ja zawsze myślałam, że u nas wywalają na półki to co nie sprzedało się za granicą :szok: kuzynka zawsze jak przyjeżdża z niemiec to mówi, że u nich już ta moda minęła :-D
biedny olivierek :-( niech śpi... sen to zdrowie

reklama
Alex, no bo ja juz myslalam, ze jakas dziwna jestem, bo tylko okiem rzucilam i powiedzialam R ze w Polsce, to by sie dziewczyny wstydzily wiekszosc z tych rzeczy zalozyc;-):-)
Biedny Olinek...Ale dobrze ze sobie pospi, tylko na zdrowie mu pojdzie!

Do góry