reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a wlasnie zyje :) i dziekuje ze pytasz kata!!
grzechotka ja uwazam ze nr 2 ale moim zdaniem wallis ma duze rozmiary wiec chyba przesadzasz z ta 16 !! moze popros o dokladne wymiary bo inaczej to duze ryzyko...
jutrzenka wspolczuje ci z powodu babci. wiem ze o tym sie ciezko mowi...
viki biedny ten twoj synio ale mam nadzieje ze nic mu nie wyjdzie w badaniu.
alex moze twoj synalek cos zjadl ?? wiesz jak to jest moze cos zlapal np papieroska hehehhe
kacha wawa "kocham cie jak irlandie" hehhehe
w zwiazku z H&M to po pierwsze tam sa same szmaty a po 2 pamietajcie ze ta firma wykorzystuje ludzi w swoich fabrykach oraz zatrudnia dzieci. z tego wzgledu w zasadzie nigdy tam nie kupuje...wiem ze o tym sie nie mysli codziennie ale niestety nie cieszy mnie ze kupie cos za 15 funi a w fabryce w chinach ktos zarabia 5 miesiecznie bo jest wykorzystywany przez multikorporacje. wiec dota dobrze sie zastanow czy nie pojsc do innego sklepu.
no i po tych wywodach pozdrawiam wszystkie panie bardzo serdecznie.
ta laleczke z kanady tez :))

reklama
elcia przykro mi :-( współczuję... chorował na coś czy tak nagle?
stefcia od razu mi lepiej ;-) tak na dobrą sprawę teraz wszystko jest mejdinczajna i człowiek nic by nie mógł kupić - tną koszty jak mogą :angry:

kata-woj tak ale nie wszystkie korporacje ktore szyja w chinach zgadzaja sie na prace dzieci!! a naprawde to nie jest dla nich takie wesole bo pracuja po 12 godzin a ich wyplata to szkoda mowic...

wlasnie h&m jest z tego slynny bo mieli duze problemy z tego powodu. podobno teraz juz jest lepiej ale moze to tylko publicze wybielanie sie.

aa zapomnialam napisac ze u mnie slonecznie ale troche chlodniej hehe czyli w bluzie dzis poszlam do pracy ale pozniej polara wkladalam bo wiatr byl dosc zimny :))
alex a jak u ciebie ??

Witam wieczorowa pora, ide zaraz spac bo jakas zmeczona przez ta zime i glupia pogode jestem :crazy:

Sprobuje trche nadrobic ale jak kogos przegapie to z gory przepraszam :tak:

Dotka slodziak z Krzysia :tak:

Kata moze sprobuj inny ustnik, Kuba ogolnie malo pije a i z niekapkow tez nie bardzo. Mam Lovi to tam m cno trzeba sie zaciagac lae mam tez koncowke taka zielona do butelki Aventa i z niej lekko leci, bez problemu. A avatar masz bombowy :-D:-D

Kasia kurde przykre z ta Twoja babcia, az ciezko to sobie wyobrazic :no:, wogole przy cukrzycy sie slabo goi :no:, a w tym skleie to bym chyba mega afere zrobila, dyskryminacja jakas, niech Ci pokaze jakis przepis na to ze z wokiem nie wolno :angry:

Viki super, fajnie ze PAwelek ja zaakceptowal bo to najwazniejsze :tak::tak:, oby Wam podpasowala :tak:

Kacha jaki wspollokator :sorry::sorry:

Pryzybelka ja wlasnie dlatego nie lubie tego okresu, jak jest bialo to jeszcze ale potem jak sie rozpuszcza to jest tak brudno, siwo bleee

Ewedja :szok::szok: ale ma ciagotki :-D:-D

Stefcia jaki dlugi post :szok: zaszalalas, ja z H&M dla siebie nic nie kupuje bo ja nie mam tam cierpliwosci wybierac, dla mnie tam jest jakis balagan :baffled::baffled:, no chyba ze tylko w Wawie :baffled::baffled:. Tylko Kuba ma od nich pare rzeczy

Elcia przykro mi :-:)-(

A gdzie sie Paula dzis podziewa ??

reklama
Jutrzenko-przemilczałam-bo chciałam być mądrzejsza-ale dużo nie brakowało żebym nie walnęła czegoś !!!! jak z armaty!!!

ja już na dziś chyba uciekam-mały marudzi a potem YCD :tak: wpadnę jutro-jak już dziś nie dam rady.

Do góry