reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzięki dziewczyny, żaden profesjonalizm, amatorszczyzna raczej, kwestia zdjęć i kolorów ;-):tak:

grzechotka zdjęcia robie hehe telefonem, tylko żeby światło było dobre!! potem obrabiam je Picassą zazwyczaj używam "szczęśliwy traf" i zdjęcie już jest ładniejsze, potem robie kolarze, wrzucam na fotosika, a z fotosika biore kod na aukcje i wklejam go na allegro w kod html. (w edytor tekstowy wystawiania aukcji) Potem przeżucam na edytr wizualny i robie kolorowe opisy. Tyle:tak:

reklama
o kurcze to już chyba niedługo allegro wykasuje linka bo to dawno było :dry:
no nic jak wystawię coś na aukcję to wam pokażę szablon jaki sobie zrobiłam :tak:

Czy któraś z was też ma w domu niejadka???:-:)-:)-(
Mi już ręce opadają, staram się tym nie przejmowac bo przeciez wychudzony jakiś nie jest ale momentami to mi się płakac chce:-(
Dzisiaj znowu obiadu nie zjadł i mam doła:-:)-(

hmmm agata mnie sie nie wkleja ten adres nigdy zdjecia nie widać
ale jak zrobie zdjęcia wózka to musze popracowac nad strona bo żeczywiście jak jest taka ładna to bardziej ludzie ogladaja i kupują
kata tez fajna stronka

sylwia ja mam ostatnio w domu niejadka dzis znowu obiadu nie zjadł chociaz zrobiłam jego ulubioną rybkę zawsze zjadał całą a dzis mlasnął raz i pluł nawet banana nie zjadł wczoraj tez tak było sniadania tez nie ruszył tez juz mi rece opadaja a czasem juz nerw rusza teraz o dziwo choc kanapke zjadł tylko litrami pije i paluszki je

Hej Dziewuszki :-)
Wieczorem postaram się nadrobić to co, żeście napisały, bo teraz ciężko pracuję ;-):-p
Sylwia u nas jest wręcz przeciwnie z tym jedzeniem, mam wrażenie, że Olisiowy żołądek to studnia bez dna i mógłby jeść dopóki za przeproszeniem by się nie porzygał:baffled:

Hello Gwiazdy!:-)
Musze ponadrabiac posty z wczoraj bo mi sie przestaly stronki ladowac na bb wieczorkiem, wiec znow jestem troche do tylu:baffled:
Troche to potrwa, bo mi sie wlasnie Kaya budzi, to nie wiem czy pozwoli mamusce na buszowanie w sieci;)
Mimo wszystko milego dzionka!!!!

Sylwia u nas puki co nie ma problemu... Na śniadanie wciągnęła wręcz parówkę, poprawiła bułeczką, potem bez jęknięcia zupka, zaraz dam Danio i może bananka ;-)
Hehe i jak u Grzechotki- dużo picia i paluszki :-D;-)

reklama
Hej laseczki!

Jak się macie?
Filip ma właśnie atak histerii. Wyje jak nic. Ja nie reaguję. No, tatuś go trochę uspokoił.
Pędzę was poczytać i może uda mi się w końcu coś skrobnąć. Cierpię ostatnio na permanentny brak czasu i weny do pisania. Nawarstwiło się trochę problemów:-(

Do góry