reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No, ogarnęłam się trochę. Idę spać.
Słodkich senków Kochanieńkie.
No i nareszcie jutro weekend, uffff.... Miłego piąteczku dla wszystkich.
Buźka

A to emota adekwatna do mojego nastroju, hehehe
Dodo01.gif

reklama
haallooooooooooooooo
wiecie co?? ja normalnie nie mam nic do jedzenia w domu!! jutro musze jechac na jakies zakupyy bo w lodowce to mam swiatlo normalniee

Stefanka- he he ja tez mam tylko swiatlo, bo nigdzie przez malego nie wychodze, a P pracuje calymi dniami....

Paula- a rumianek to ja nawet mam, nie otwarty nawet... kiedys z Polski przywiozlam... Dzieki :-) Rano zobacze jak ta jego pupa wyglada....i zaczne dzialac... bo na razie sudocremem smarowalam, jak Joanna

alex a wieszz ze teraz jest promocja i przy tych serkach Little Star jest kupon na 20% off do ELC ?? ja sie ucieszylam bo np moge dyche mniej za zebre zaplacic hehehe

wlasnie alex ja wczesniej jej dawalam te organiczne Rachel Baby czy jakos tak i nie bardzo jej smakowaly wiec przestalam po jednym opakowaniu a te bardzzzoo lubii tak jak pisalam 2 na raz potrafi zjesc. wiesz w reklamie widzialam hhehe ze niby sa bardzo zdrowe hehe
Müller® Little Stars

no kacha czas sie pogodzic z prawda heheh kopciuszku hehhe u mnie dzis rano padalo ale pozniej slonko chociaz podobno ma sie ochlodzic.
moze twoj T poprostu musi sie wygadac ?? biedny...
heheh

To jak się musi wygadać to niech lustro weźmie i do niego się żali, bo ja już słuchać nie mogę tego marudzenia ;-)
Ja tylko wpadam i wypadam, normalnie padam z nóg, a jutro rano wizyta w szpitalu u laryngologa z Młodym :-( Cholernie się boję, że bez tego drenażu się nie obędzie. Ech nie zamulam, idę spać :-(
Dobrej nocki Laseczki:-)

witka:)
mała dzis wstała o 5,20 ło matko przenajswietsza i taka wyspana ze hoho
w nocy cosik płakała i niewiem dlaczego hmmm moze nastepne zebiska ida
a wy gdzie?????

Elcia-a kuku.....-tutaj:tak::-D
Stefanka-nakarmiłaś już lodówkę???:-);-)

Edit-kurcze zapomniałam się przywitać
dzień doberek

Kuba też wstał dziś wcześnie-coś po 5-ej ale wzięłam go do siebie i jeszcze z cycem trochę pospał wstaliśmy po 7-ej.
zaraz mykamy na śniadanko i zbieramy się do dziadków.
mam dziś wizytę u gin. a potem pakowanie na wyjazd.

reklama
heloł heloł

agata dzieki skorzystam z twojej pomocy ale najpierw spróbuje sama jak mi nie wyjdzie to mi pomozesz ok???

kasiamaj my mamy ten krem i pomaga na buziaka kuby wprawdzie nie od razu bo dopiero po miesiącu była wyraźna poprawa. Dodatkowo kapię go codziennie w oliatum ale nie soft tylko zwykłym a jak ma bardziej suche placki albo sie powiekszaja to daje balneum bo jest mocniejsze. tyle że kuba to nie tylko buzie ma taką ale tez recei noci i plecy:baffled:

a niuniek mój ostratnio nawet ładnie spi to juz praktycznie miesiąc bo zaczął ładnie przesypiać nocki od 1 marca i ndziś znowu nawet sie nie przebudził raz w nocy tylko o 5 sie obudził ale jeszcze dospał juz z mamusia w łóżeczku do 6 :-D

dzis moi rodzice przyjeżdzaja więc mam kuuuuuuupe roboty i czekam az mi sie zachce ale chyba bede musiała kopnąć sie w zadek i nawet z niechecia wszystko zrobić:-D:baffled:

miłego dnia

Do góry