reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Stefanka- he he ja tez mam tylko swiatlo, bo nigdzie przez malego nie wychodze, a P pracuje calymi dniami....
Paula- a rumianek to ja nawet mam, nie otwarty nawet... kiedys z Polski przywiozlam... Dzieki :-) Rano zobacze jak ta jego pupa wyglada....i zaczne dzialac... bo na razie sudocremem smarowalam, jak Joanna
Paula- a rumianek to ja nawet mam, nie otwarty nawet... kiedys z Polski przywiozlam... Dzieki :-) Rano zobacze jak ta jego pupa wyglada....i zaczne dzialac... bo na razie sudocremem smarowalam, jak Joanna
alex3meyer
Matka gagatka
Stefanka- nie wiedzialam, bo jeszcze zadnych serkow nie dawalam... ale fajnie zrobili z ta znizka....super....

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
wlasnie alex ja wczesniej jej dawalam te organiczne Rachel Baby czy jakos tak i nie bardzo jej smakowaly wiec przestalam po jednym opakowaniu a te bardzzzoo lubii tak jak pisalam 2 na raz potrafi zjesc. wiesz w reklamie widzialam hhehe ze niby sa bardzo zdrowe hehe
Müller® Little Stars
Müller® Little Stars
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
no kacha czas sie pogodzic z prawda heheh kopciuszku hehhe u mnie dzis rano padalo ale pozniej slonko chociaz podobno ma sie ochlodzic.
moze twoj T poprostu musi sie wygadac ?? biedny...
heheh
To jak się musi wygadać to niech lustro weźmie i do niego się żali, bo ja już słuchać nie mogę tego marudzenia ;-)
Ja tylko wpadam i wypadam, normalnie padam z nóg, a jutro rano wizyta w szpitalu u laryngologa z Młodym :-( Cholernie się boję, że bez tego drenażu się nie obędzie. Ech nie zamulam, idę spać :-(
Dobrej nocki Laseczki:-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Elcia-a kuku.....-tutaj

Stefanka-nakarmiłaś już lodówkę???:-);-)
Edit-kurcze zapomniałam się przywitać
dzień doberek
Kuba też wstał dziś wcześnie-coś po 5-ej ale wzięłam go do siebie i jeszcze z cycem trochę pospał wstaliśmy po 7-ej.
zaraz mykamy na śniadanko i zbieramy się do dziadków.
mam dziś wizytę u gin. a potem pakowanie na wyjazd.

Stefanka-nakarmiłaś już lodówkę???:-);-)
Edit-kurcze zapomniałam się przywitać
dzień doberek
Kuba też wstał dziś wcześnie-coś po 5-ej ale wzięłam go do siebie i jeszcze z cycem trochę pospał wstaliśmy po 7-ej.
zaraz mykamy na śniadanko i zbieramy się do dziadków.
mam dziś wizytę u gin. a potem pakowanie na wyjazd.
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heloł heloł
agata dzieki skorzystam z twojej pomocy ale najpierw spróbuje sama jak mi nie wyjdzie to mi pomozesz ok???
kasiamaj my mamy ten krem i pomaga na buziaka kuby wprawdzie nie od razu bo dopiero po miesiącu była wyraźna poprawa. Dodatkowo kapię go codziennie w oliatum ale nie soft tylko zwykłym a jak ma bardziej suche placki albo sie powiekszaja to daje balneum bo jest mocniejsze. tyle że kuba to nie tylko buzie ma taką ale tez recei noci i plecy
a niuniek mój ostratnio nawet ładnie spi to juz praktycznie miesiąc bo zaczął ładnie przesypiać nocki od 1 marca i ndziś znowu nawet sie nie przebudził raz w nocy tylko o 5 sie obudził ale jeszcze dospał juz z mamusia w łóżeczku do 6
dzis moi rodzice przyjeżdzaja więc mam kuuuuuuupe roboty i czekam az mi sie zachce ale chyba bede musiała kopnąć sie w zadek i nawet z niechecia wszystko zrobić

miłego dnia
agata dzieki skorzystam z twojej pomocy ale najpierw spróbuje sama jak mi nie wyjdzie to mi pomozesz ok???
kasiamaj my mamy ten krem i pomaga na buziaka kuby wprawdzie nie od razu bo dopiero po miesiącu była wyraźna poprawa. Dodatkowo kapię go codziennie w oliatum ale nie soft tylko zwykłym a jak ma bardziej suche placki albo sie powiekszaja to daje balneum bo jest mocniejsze. tyle że kuba to nie tylko buzie ma taką ale tez recei noci i plecy

a niuniek mój ostratnio nawet ładnie spi to juz praktycznie miesiąc bo zaczął ładnie przesypiać nocki od 1 marca i ndziś znowu nawet sie nie przebudził raz w nocy tylko o 5 sie obudził ale jeszcze dospał juz z mamusia w łóżeczku do 6

dzis moi rodzice przyjeżdzaja więc mam kuuuuuuupe roboty i czekam az mi sie zachce ale chyba bede musiała kopnąć sie w zadek i nawet z niechecia wszystko zrobić

miłego dnia