reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj dziewczynki jednak zostałam i czytałam posty, najwyżej dziś będzie bałagan:baffled:
Kal.aga dzięki wam, powodzenie się przyda z tym moim nerwuskiem i po tych szpitalnych przejściach aż mnie za serducho ściska
Kasia bardzo mi przykro z powodu babci, tym bardziej, że niedawno pożegnałam swoją... trzymaj się jakoś:tak:
Sylwiątko mój Marcel tez nie chce jeść, cieszyłam się, bo po tym szpitalu, wymiotach i biegunkach miał jakiś czas niezły apetyt, jaka ja wtedy byłam z tego powodu szczęśliwa! Ja też ciągle dla niego osobno gotuję, chyba że zupkę naszą zje, ale i tak mu w nią mięsko wkrajam i ciągle więcej wyrzucam niż zjada.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Stefa u mnie też od dłuższego czasu jakiś dół i wycie w zamkniętej łazience lub przy okazji kąpieli, czasem naprawdę mam już dość, trzymaj się dzielnie i jak już wykończymy limit na nieszczęścia wreszcie nam zaczną szczęście podawać:tak:
Dota fajnie z tym spacerkiem, miły początek dnia
Alex dzięki i cieszy mnie, że już lepiej, u mnie to samo Marcel przechodził po szpitalu... najpierw wymioty do tego stopnia,że żółcią, a potem ok 4 dni biegunka, hamowałam marchwianką Hippa i enterolem:tak: teraz już jest dobrze i się szczepimy...
dobra teraz to już spadam, strasznie mnie głowa boli i juz nie będę zgrywać twardziela tylko łyknę panadol:tak:
Buźka i jeszcze raz miłego dnia!!!

reklama
Anetka jakoś tak nie mam na co narzekac...heeh....odpukac...puk,puk i tfu tfu:-D

Dzisiaj mój Krzyś idzie na imprezkę i bardzo chcial mnie zabrac....ale jeszcze nie jestem gotowa zostawić malegoKrzysia z jakąś obcą babą;-)
No i za to jutro jadę na zakupy...hehe....poszalec:-D:cool2:

Iza :-)

nio i już jestem o wizycie.
Kuba śpi.

Weroniczko-zdrówka dla maluszków
Aga-a co Ty w tym mieście będziesz szukać???
Iza-ciężko jest-ale się trzymamy.
właśne jestem u rodziców-byłam u babci w pokoju-spała-już taka bidulka pootwierały jej się rany cały czas śpi.
Dotka-masz coś konkretnego na myśli jeśli chodzi o szaleństwo zakupowe???-upatrzyłaś już coś???
Grzechotka-dzięki.

Kasia a jak u lekarza?
No mam juz upatrzone-w srode sobie znalazlam...tylko ja najpierw cos znajduje i potrezbuje 2,3 dni na przemyslenia....wlasciwie to nic takiego-takie tam na wiosne:plaszczyk,tunike i sukienke...hehheh;-):-D

Maly zasypia, piesio tez śpi,nawet chrapie....:-D

dziewczyny moze znacie kogos kto by przygarnął psa???
to jest suczka ma ok. 8 miesiecy, bardzo przyjazna,spokojna....jest znaleziona i poszukuje domu:-(jest przebadana -jest zdrowa

dotka-wszystko ok.cytologię pobierał.no i tak chciałam się wypytać-mówił że można brać się do roboty.:-D:tak:-to się stary ucieszy;-):tak:
co do zakupów to ja też wolę na spokojnie przemyśleć no chyba ze-coś naprawdę mi wpadnie w oko i leży dobrze to wtedy biorę od razu.
EDIT=
Dota-co do pieska to pojęcia nie mam-ale zapytam.

Anetka kurcze Ty to jestes zorganizowana, ja Cie naprawde podziwiam przy 3 takich maluchow :tak:
a komode taka kupilam EKOM 3D1S - kredens
chcialabym jeszcze dokupic jeszcze witrynke jakos i jeszcze jedna komode z tej serii ale to naspepnym razem bo narazie duuuuzo wydatkow mi sie szykuje i az sie boje czy damy rade (w kweitniu 2x imieniny a w maju 3 komunie, wesele moje imieniny i urodziny R chrzesnicy :szok::szok:)

Dotka z obcymi babkami go na impreze puszczasz samego :szok::szok:, dla pieska to nie mam nikogo niestety :no:

Kasia dobrze ze wszystko u lekarza ok :tak:

a my dzis bylismy na kontroli coby nam nie wyskoczyła w piatek ze nie przeszło a antybiotyk juz sie skonczył wiec poszłam no i poprawa mini mni minimalna:( ciezko cos sie leczy wiec jeszcze wypisala antybiotyk i w srode do kontroli
\obiadek gotowy zupke juz ugotowałam o 10 hihi:) i mała wpałaszowała cała miske ło mamusiu a wczoraj chciałam pisac ze nic nie je
wczorajsze jej posiłki to 300ml kaszki gestej rano ,danio. obiadu nie to jajecznice jej zrobiłam to z chlebkiem moze z pół kanapeczki zjadła i to na siłe jej dawałam i wieczorem 320 ml kaszy
i Jutrzenka płacze ze jej mało je hihihih
a pic to pije litrami normalnie prawie litr wypije dziennie a jak dam jej napój taki w kartoniku ze słoma to na raz wtrabi 200 ml hihihihi
oj cos mnie krzyz napiera:(
hmmmmmm niewiem kiedy miałam@ hihihi pierwszy raz niepamietam hmm moze któras pamieta kiedy co ?? hihihiih

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!!! :-):-):-)

Elcia Ty to tak śmiesznie te posty piszesz :-D pomieszanie z poplątaniem :-D

Stefanka ;-) u mnie w sklepie też widziałam sporo tych produktó Muller... drogie ale nic dla dzieci nie widziałam... :dry: moze jeszcze nie ma u nas...

Kasiamaj to działaj ;-):-) czekamy na nowy suwaczek :-)

Aga pojeździłaś po mieście? Coś załatwiałaś?:sorry2:

My już po obiadku i zaraz chyba pójdziemy polatać po osiedlu ;-):-) tylko po co te błoto... :baffled::happy2::nerd:

Do góry