reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no ładnie naskrobałyscie:)
Grzechotka to ty Kasce proponujesz spotkanie??? a ja to co ??? tyle razy byłas i nic nie zaproponowałas???? przeciez dla nas tez blisko Bartoszyce oszty ... rzucam focha na ciebie niewiem czy ci to wybacze:(
jeny tyle do odpisywania hmmm
DLA WSZYSTKICH CMOK,CMOK,CMOK
Stefanka Dota
gratki dla chodziazy
zdróweczka dla chorowitków

my na 14 ,30 mamy do lekarza na kontrol zobaczymy co tam z tym uszkiem oby juz przeszło ale nie bede nic głosno mówic ze mała ciagle wpycha palca do uszka ale prawego :( oby na drugie nie porzeszło
lece sie ubrac bo ja jeszcze w pizamie:)hihihih

Hej mamuśki.
No i nie wiem co Wam napisać. Buziaczki przesyłam dla wszystkich.

A skończyłam ubranko dla Małgosi więc może wieczorem zdjęcia wam wkleję.

heloł:-)
paula- wow świetnie wyglądasz
grzechotka- czy to co widzę w twojej sygnaturce to jest to co widzę ?:sorry:Jak tak to grtulacje:-)
weroniczka- czekam na zdjęcia
ja już poprałam firanki idę coś dalej robić, ale fajnie mieć urlop

reklama
Grzechotka, prima aprilis, hehehe
Paula, śliczny z Ciebie "pudelek", hihihi
Kurcze, Wy tak wszystkie świątecznie i wiosennie sprzątacie a mnie to się nic nie chce. Zresztą nawet jak posprzątam to i tak po godzinie jest tak jakby tornado przeszło.

Do góry