DOTA JUTRZENKA hihihihihih dobre jestescie hihihihhi a ja cosik pamietam ze K Doty tak cos w łazience chałasował stekał czy cosik az u nas było słychac hihihihihihih
hmmm ale jestes, to my Cie do trojkata bralismy a Ty teraz wszystko wyspiewalas ;-);-)

Jutrzenka, gotuj obiad;-);-);-)
a grill moze byc bo dzis sobie robimy w porze obiadowej
Co do dzisiejszego dnia to u nas grill z inicjatywy R brata i jego zony, kupili wczorja mieso i to w takich ilosciach ze jeszcze jeden brat z zona i dziecmi przyjdzie. Ta moja szwagierka to szalona mowie Wam, chcial grila zrboic u nas bo mieszkaja w bloku i mowi do mnie ze kupi troche jedzenia, dzis dzwoni ze jak pokroila to tyle ma zeby jeszcze jednego z braci A zaprosic. Przygotowala 17 plasktrow karkowki, 10 plastrow schabu szaszlyki z piersi boczek wedzony i kielbase

). Taka iloscia to pol okolicy by wykarmil

, a nas tylko 6 osob doroslych bedzie

. Ale ona uwielbia grilla i nie zna umiaru w zakupach

.
Ja jestem zwolnina z robienia zalewy do mies i ich marynowania wiec postanowilam zrobic buleczki czosnkowe na zagryzke

.
Piwko juz sie chlodzi, cola tez (w zamrazarce zeby bylo szybciej, tylko zeby nie zapomniala bo bedzie sorbet

) i jak dzieciaki sie wyspia to na dworek.
pogoda niby ladna ale wiatr wieje dosc silniy, ale co tam, wazne ze na dworze bedziemy, kuba to uwielbia i moglby caly dzien siedziec
Viki bo wiesz my takie ciche bo to pierwszy raz i sie troszke wstydzilysmy ale nastepnym razem to bedzie sie dzialo. A co do spania to dla mnie 7 to tez za wczesnie, a do pracy budzik dzwoni pierwszy raz o 6:10 i o 6:30 juz musze wstac
Tak sobie w sumie wczoraj myslalam ze ja rzeczywiscie jakas malo rozmowna bylam ale to chyba przez tego mojego uwieszonego na nodze, jakos tak nie sprzyjalo jego zachowanie kontaktom

, w ja w sumie to na codzien gadam non stop

. hmmm a moze to ta ilosc przystojnych tatusiow

Grzechotka milego balowania

Kasia Tobie rowniez mielgo dnia

zupa dla kuby sie gotuje, ciekawe czy bedzie ja jadl bo cos ostatnio protestuje

. A wczoraj dalam mu parowke cieleca bo dawna nie jadl to tak szamal ze nie nadazalam go karmic :-):-)
lece narazie paaaaa