reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry

musze wam powiedziec ze dla mnie ostatnio 7 godzina to jak srodek nocy....masakra paweł wyspany a ja nie nadaje sie do funkcjonowania:sorry::baffled:

sylwia - trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.:tak:sciskam cię cieplutko i zycze by Oliwcia jeszcze posiedziala w brzuszku co najmniej 6 tygodni;-)

aga - no szkoda ze mąż nie dostał pracy, ale nie ma co sie załamywac. trzeba szukac dalej az do skutku:tak:trzymam kciuki;-)

asia - jak tam nocka z chrapiącym i nieumytym S???mam nadzieje ze dałas rade;-);-)

alex - widze że masz nowe hooby:-p:rofl2:dziergaj dziergaj:-)

ewedja dalej u was trzęsie?? kurcze ... oby w koncu sie uspokoiło...no i wracaj do nas szybko:tak:

jutrzenka dota ja widze ze wy macie ukryte fantazje i marzenia...podobno fantazje są by fantazjować a marzenia żeby je spełniać:tak: wychodzi na to ze wy juz częśc tych ukrytych spełniłyście;-):-)ojj oj powiem szczerze ze nie podejrzewałam was oto..obie takie ciche, no ale cicha woda....

dota a listonosz to był u ciebie?????

kata a moze jak juz bedziecie w zoo to mnie odwiedzicie???????mieszkam całkiem niedaleko:tak:

grzechotka no zakupy zrobilas niezłe;-):tak:butki zarąbiste:tak:a namiot z biedronki tez mamy, Valdi kupił przed wyjazdem - na szczeście jasnoniebieski bo nie chciałam zywych kolorów by robale nie przylatywały:tak:

no to ide do mojego szkodnika:sorry:ktory wlasnie wali czymś w ściane:baffled:

hej

ładna pogoda co???:-D:-D:-D:-D

no i co dzis robicie bo ja nie mam pojecia mielismy pojechac do ogrodu botanicznego ale pies jest chory więc wyjdziemy chyba tylko do piaskownicy
a dzis wieczorem idziemy z r na balety normalnie nie bylismy nigdzie razem na baletach z rok wiec juz sie ciesze :-D:-D:-D:-D

miłego 1 maja i nie przepracujcie sie :-D:-D:-D

witajcie mamusie

Życzę Wam udanego weekendu
pięknej pogody i spokoju.

my pakujemy się i w drogę!!!!
images

ahoj załogo hihihih
no my juz nie spimy od 7
wczoraj piaskownice skonczylismy a mała jak weszła do piasku to sie bała hihih i jak dotkneła raczka to pokazywała zeby ja czyscic hihihihihih
grilka se spalilismy piwko wypilismy i spac poszlismy o 1
\DOTA JUTRZENKA hihihihihih dobre jestescie hihihihhi a ja cosik pamietam ze K Doty tak cos w łazience chałasował stekał czy cosik az u nas było słychac hihihihihihih
buziolki dla reszty paaaaaa

Hej!
Piękna pogoda, ale jeszcze chłodny wiatr jest.
Ja też poszalałam i kupiłam dwie pary butów dla Fifka :-).
My zaraz się zbieramy i jedziemy,
Jutrzenka, gotuj obiad;-);-);-):-p:-p
Viki, dałam radę.:-)
Elcia, no to grilek się udał, co?
Grzechotka, udanych baletów.

My już jutro wracamy, więc na pewno zajrzę wieczorkiem w sobotę.
Pa pa pa

Może w niedzielę zajrzymy na Pola Mokotowskie, bo cuda tam się dzieją, hehehe

DOTA JUTRZENKA hihihihihih dobre jestescie hihihihhi a ja cosik pamietam ze K Doty tak cos w łazience chałasował stekał czy cosik az u nas było słychac hihihihihihih

hmmm ale jestes, to my Cie do trojkata bralismy a Ty teraz wszystko wyspiewalas ;-);-):crazy::crazy::-D:-D:-D

Jutrzenka, gotuj obiad;-);-);-):-p:-p

a grill moze byc bo dzis sobie robimy w porze obiadowej :tak:

Co do dzisiejszego dnia to u nas grill z inicjatywy R brata i jego zony, kupili wczorja mieso i to w takich ilosciach ze jeszcze jeden brat z zona i dziecmi przyjdzie. Ta moja szwagierka to szalona mowie Wam, chcial grila zrboic u nas bo mieszkaja w bloku i mowi do mnie ze kupi troche jedzenia, dzis dzwoni ze jak pokroila to tyle ma zeby jeszcze jednego z braci A zaprosic. Przygotowala 17 plasktrow karkowki, 10 plastrow schabu szaszlyki z piersi boczek wedzony i kielbase :szok::szok::szok::szok::szok::szok:). Taka iloscia to pol okolicy by wykarmil :szok::szok::szok::szok: , a nas tylko 6 osob doroslych bedzie :eek::eek::eek:. Ale ona uwielbia grilla i nie zna umiaru w zakupach :-D:-D:-D.
Ja jestem zwolnina z robienia zalewy do mies i ich marynowania wiec postanowilam zrobic buleczki czosnkowe na zagryzke :-D:-D:-D.
Piwko juz sie chlodzi, cola tez (w zamrazarce zeby bylo szybciej, tylko zeby nie zapomniala bo bedzie sorbet :-D:-D) i jak dzieciaki sie wyspia to na dworek.

pogoda niby ladna ale wiatr wieje dosc silniy, ale co tam, wazne ze na dworze bedziemy, kuba to uwielbia i moglby caly dzien siedziec

Viki bo wiesz my takie ciche bo to pierwszy raz i sie troszke wstydzilysmy ale nastepnym razem to bedzie sie dzialo. A co do spania to dla mnie 7 to tez za wczesnie, a do pracy budzik dzwoni pierwszy raz o 6:10 i o 6:30 juz musze wstac :crazy:

Tak sobie w sumie wczoraj myslalam ze ja rzeczywiscie jakas malo rozmowna bylam ale to chyba przez tego mojego uwieszonego na nodze, jakos tak nie sprzyjalo jego zachowanie kontaktom :crazy::crazy:, w ja w sumie to na codzien gadam non stop :-D:-D:-D:-D. hmmm a moze to ta ilosc przystojnych tatusiow :-D:-D:-D

Grzechotka milego balowania :tak::tak:

Kasia Tobie rowniez mielgo dnia :tak::tak:

zupa dla kuby sie gotuje, ciekawe czy bedzie ja jadl bo cos ostatnio protestuje :crazy::crazy::crazy:. A wczoraj dalam mu parowke cieleca bo dawna nie jadl to tak szamal ze nie nadazalam go karmic :-):-)

lece narazie paaaaa

jezuuu a my wrocilismy ze spaceru i myslałam ze nam glowe urwie:szok::szok:
taki wiatr ze kosmos

a do nas- tzn do pawła na 15 przychodzi niania a my z damianem idziemy na basen.,
ostatnio strasznie malo czasu poswiecałam damianowi tak wiecie..sam na sam zeby mial tylko mame dla siebie, tak wiec dzis dwie godziny szalenstwa z damianem:-)a paweł z kasią pójdą na spacerek:tak:

to tyle....
ide..
głodna jestem..a wciaz na diecie...

Dzień dobry :-) :tak:

Młoda mi całego posta skasowała :wściekła/y: małpka...

Wszystkim życzę miłego dnia i idę bo już nie chce mi się pisać drugi raz tego samego... :-:)confused2:

reklama
Czesc i ja sie witam pierwszego dnia nowego miesiaca.... ale nie w humorze.....:no::no: Oliwier mi fikal i tak fiknal ze ma wielgachnego guza na czole i odrapany nos :-:)-:)-( Martwie sie o ten nos, zeby tam nic zlamane nie bylo... Teraz spi, bede go obserwowac.

Do góry