reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula nie jestem pewna ale dzis wieczorem zrobie badanie hehe tylko chyba w jakis rekawicach ochronnych :) mysle ze kolo 12 juz ma...

reklama
Wow to Gaja dużo ma zębów:tak: A z tego co kojarzę wyszły jej późno, później niż Marcelowi a jak już go przegoniła:tak:
Marcelowi to chyba do 18-tki będą wychodzic:-D:-D bo narazie nie widac żadnych nowych na horyzoncie:-D

Kasiamaj ja też nie znam się na tych specyfikach:zawstydzona/y: ale wiem, że jagody mogą też pomóc:tak:

Ja już wolnaaaaaaaaaa:-):-):-) a Wy??

Sylwia wolna?? hihhi....ja jeszcze z pol godzinki...kupa nam zakłóciła sen:-D

Oj Kasia i ja sie nie znam....a jak Kuba???

ale deszcz za oknem...ło matkooo...;-)

a wiesz co powiem ci sylwia ze nawet nie wiem czy pozniej bo wiesz wiem ze wszystko w swoim czasie nadgoni heheh ale tez troche zatrzymala sie na 8 no i jakis czas temu reszta wyskoczyla :)

kasia to superowo z tym odstawianiem :tak: moja już bardzo rzadko je bo jak chce to wiem, że jest głodna i mówię, że cycy śpi a daje jej coś do szamania ;-):-)
a z tymi kupami to nieciekawie :-( i nie poradzę bo nam się to nie zdarzyło... mam nadzieję, że za radą dziewczyn szybko rozwiążecie problem
u mnie cycki też jak u murzynki :-D żadne puszapy nie pomogą :-D
asia właśnie mąż mnie molestuje :sorry2: no cóż chyba powiem noooooo dooooobraaaaa :-D;-)
sylwuś ja bym zgłupiała po takiej diagnozie - nie wiadomo kogo słuchać :sorry2: a może nasi lekarze są aż za bardzo ostrożni? :sorry2: i nie ma się czego bać?
paula ja niedługo zrobię ale nie z mlekiem z puszki bo się boję wybuchu :-D
stefcia odkąd młoda mnie dziabnęła dokładnie tak samo jak gaja ciebie to dziąsła smaruje jej t. - ja się nie tykam :-D mnie palec goił się ze 2 tygodnie a bolało przy ugryzieniu jak ch...a! :sorry2:
dota u nas też przylało na wieczór ;-) a w weekend upalnie :-)

idę... spełnić małżeński i rodzicielski obowiązek :-D

Oj Kata i po co Ci była ta "czekoladka"....w takim razie bawcie sie dobrze i nie obudzcie Kini:tak::-D

jol jol jol

ja tez wolna wiec sie melduje

Kasia ja tez sie ne znam wiec nie pomoge, zyczy zeby szybko przeszlo :tak:

Stefcia a Gajunia juz chodzi sama??

A co sie dzieje z Joanna ze jej nie ma????

Ostatnia edycja:
hello!!
pierwsze poczytam co u was:tak:
i czy ktoś pytał:-p
pogoda zimno i deszczowo:angry:
po szczypieniu ok tylko mamy zrobić badania na pasożyty bo jej się kupka szoguna nie podobała....
i tyle narazie....

jutrzenka no przeciez juz jakis czas temo pisalam. jakos podobnie jak Krzys dotowy zaczela chodzic.
a sluchajcie powiedzcie mi czy uzywacie spineczek i gumek dla dziewczynek ?? bo moja to chyba jakis hipis bo wszystko z glowy zdziera!!

reklama
Do góry