reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

Kasia pojechalam dzis specjalnie do biedrony zobaczeyc ze samochody ale one nie duze sa, :no::no::no: jakos myslalam ze beda wieksze

a dla mam tez czekam na propozycje :tak::tak:

Kubus moj bidulek rano wstal i znow tak zalosnie plakal :-:)-:)-(, dalam mu nurofen w czopku, wzialam na troche do nas ale musialam go odlozyc bo juz na mnie pora wstania byla i sie do pracy musialam szykowac. Odlolylam go wlaczylam bajki dalam gazete z samochodami, ogladal a ja sie szyowalam az w koncu kolo 7 zasnal bidulek. Niby jakiejs wysokiej goraczki nie ma, wczoraj ok 38, rano 37,5ale jakis goracy mi sie wydawal. Katar ma juz gesciejszy niz wczoraj, aj jak mi go szkoda, taki bidulek maly.

Hejo!!! :-D

Aga no niestety miejsca nie więcej, bo tu mamy dwa pokoje, a tam będzie jeden ale duży. Wiesz głównie chodzi o koszta. Zżera mnie czynsz w bloku... :-( tam będę płaciła około połowę tego co tu... :zawstydzona/y: Jak wrócę do pracy to pomyślimy o kredycie i domku ale teraz nawet się nie zastanawiam żeby uciec z tego blokowiska do spokojnej kamienicy z podwórkiem... :tak: wszystkich tam znam bo tam się wychowałam, zresztą mój mąż mieszkał po drugiej stronie ulicy :-p więc też go ciągnie na stare śmieci... ;-)

Kasiamaj
ja jak odkamieniam np. czajnik, podgrzewacz albo termos, czasem nawet butelkę Julci gdzie szczotka nie sięga to sypię kwasek cytrynowy i zalewam wrzątkiem... ;-) zawsze pomaga... :tak::tak::tak:

Elcia dla mamy-teściowej... hihihi... jeszcze tego brakowało... :-D

No ja dla swojej mamy muszę coś wymyśleć... hmmm....:sorry2:

Kacha zaglądaj częściej w miarę możliwości... ;-):-) Cmoki dla was :tak:

Jutrzenka w zabawkach pisałam że dopiero co były dwa tyg temu wielkie samochody Wadera... I cała paka akcesoriów... ;-)

Moje dziecko właśnie się bawi na dywanie foremkami i łopatką z wiaderkiem... :baffled::-D

U nas całą noc padało więc za ciepło nie jest... ;-)

Miłego dnia Kobietki...

Idę do galrii... ;-)

weronika

a powiedz jaki ty rozmiar nosisz bo te ciuchy małe sa

kiecka chińska to 38 i to małe 38
sukienka biała w kwiatki ma w piersiach 38x2 tez mała jest
bluzka orsay bez rozciągania ma w biuście 37x2 no ale sie troche rozciąga
spodnie cherokee w pasie 41x2 biodra 48-9x2
biała spódniczka 42x2 nie rozciąga się i to jest biodrówka
sukienka w kwiaty w miejscu odcięcia pod biustem 45x2 w biuście 52 x2 ona jest nawet duża i sie rozciaga ale czego nie napisałam to ma troszke podszewke rozerwaną ale tego nie widac pod sukienką
spódnica w czarne kwiatki 37x2 bez rozciagania ale ma gumke w pasie max do 50x2
bluzka autofraf jest śliczna i nowiutka w sumie mocno dopasowana trzyma sie ciała w biuście 38x2
ja te ciuchy nosiłam przed ciążą jak miałam rozmiar 38/40 teraz juz sie w nie nie mieszczę niestety

Paula kurde ja wlasne myslalam ze teraz bede te duze i dlatego pojechalam :angry::angry::angry:, kurde dobrze myslalam tylko terminy mi sie powalily, tamte chyba byly 1 m dlugosci

Hej Grudnioweczki! Dostalam sie na chwile do kompa to sie chociaz odezwe po dlugiej przerwie:)
Oczywiscie nie mam jak nadrobic wszystkiego, bo komp stoi w pokoju w ktorym spi Kaya, wiec prawie go nie uzywamy:tak:
Juz od tyodnia jestesmy w Pl, tylko cos klimat dla nas nielaskawy bo zaraz po przyjezdzie dopadlo mnie przeziebienie i Kaye katarek, ale niunce szybko przeszlo, a ja jeszcze dochodze do siebie.

Kaya fatalnie zniosla podroz samolotem bo za cholere nie mogla zasnac, a lecilismy na noc, a jeszcze przestawianie na polski czas + katarek, to tak ze 3 dni mielismy ciezkie, ale juz jest w porzadku, a wracamy na dzien a nie na noc to licze na to ze bedzie lepiej.
A tak poza tym to mi sie dziecko w Polsce samo z dnia na dzien odstawilo od cyca ... troche mi zal, ale z drugiej strony super ze calkowicie bezbolesnie i bezstresowo:tak:

Ale jestem ciekawa co u Was slychac, tylko kiedy ja to wszystko przeczytam????;-)
Paula, ja tez jakby co kwaskiem cytrynowym usuwam osady z czajnika (tym w proszku) i tez uwazam ze super dziala, no i zawsze to bardziej naturalne:tak:

No i kurka nie poczytam, bo mi diabel w dziecko wstapil i o ile w domu grzeczniutka byla, tak tutaj ciagle lata po mieszkaniu, wszedzie zaglada i non stop trzeba ja miec na oku, bo miesza psom w miskach, przynosi talerzyki z kuchni, bawi sie telefonem, satelita i wszystkim innym czym nie powinna:szok: Ja chce mojego aniolka spowtotem!!!!!!!:-D
Buziaczki kochane! Jak mi sie bedzie udawac, to sie postaram zagladac:tak:

Jutrzenka nie wiem ile ale na prawdę duże były... Do wyboru albo auto albo taczka... w aucie więcej akcesoriów było... ;-)

Pryzybela udanego pobytu :-)
No fakt że kwasek bardziej naturalny się wydaje od odkamieniaczy... ;-)

Ostatnia edycja:
hejka,hejka:-):-):-)

Grzechotka ale ladnie zrobilas te swoje aukcje...az chce sie cos kupic:tak:;-)
bardzo estetycznie to wygląda,a ciuchy jak nowe:tak:

Pryzybela hello:-):-):-)

Kurka u nas dzis chlodno i nie wiem czy iść z malym na dwór....tak mysle poczekam jeszcze godzinke,moze się troszke ociepli....;-)

ide sobie pooglądac jeszcze ciuchy grzechotkowe;-)
narka:-)buziaczki!

ps. my gotujemy wode z octem w czajniku:)

a tak mi sie przypomniało
bylismy w cerfurze w sobote i jakis tatus wynosił core chyba ze 2 -3 latka ze sklepu dziecinnego a ta ryczała i sie darła bo cos chciała , a mój T o jaki ojciec niedobry nie chciał kupic córce zabawki hihih
i tak se chodzimy i była wystawa ogrodowa i tam była zjezdzalnia dziecinna plastikowa i domek plastikowy i wsadził T mała na zjezdzalnie i tak potem sama wchodziła i zjezdzała potem wchodziła do domku i jak powiedziałam ze idziemy to zamkneła mi przed nosem drzwi hihihihi
zaczeł tupac ze złosci i w ryk
jaki koncert dała mówie wam tak mi sie głupio zrobiło niemoglam jej upokoic

no i po wszysytkim mowie glosno do T : i co??? jaki z ciebie ojciec ze nie chcesz kupic dziecku zabawki hihihi
zjezdzalnia kosztowała 250zeta a domek 480 hihihihi

reklama
Hehe i co na to Tomek? :-D:-D:-D
Oj dzieci niestety będą próbowały wymuszać... ;-) ale trzeba być twardym :-D

No byłyśmy na spacerku i Niunia mi właśnie padł... :tak::-) jak wstanie to dam jej obiadek a na 15.30 mam pasemka więc 3h roboty...

Do góry