kasiamaj
mama 2007/2010
mój bąk śpi już 20 min.-udało mi sie go położyć do łóżeczka-bo tak to w dzień to w wózku zasypia.
a dziś...udało się-może był taki śpiący że mu różnicy nie robiło???
melduję że pierogi zrobione!!!
Kubie też wrócił apetyt co mnie bardzo cieszy-zjadł 2 parówki cielęce wcinał farsz z wątróbki jak robiliśmy pierogi-potem jeszcze wyjadał makaron do zapiekanki-i wypił od rana 4 kubki 200ml.soczków.
czy Wasze dzieciaki też tyle piją????
z ciekawości dziś zważyłam jego pampersa zasikanego
-ważył 559g.
Jutrzenko-na tych bumkach pisało że one mają coś w granicach 30cm.(wejdz na stronę biedronki.)
Paula-dzięki...zobaczymy czy ten kwasek coś da?
Pryzybelko-gratulacje!!! ładnie poszło Wam z odstawianiem cyca.-my też mamy już za sobą.
Dota-dzięki-ja czajnik też octem traktuje
-ale każda rada dobra 
nie wiem tylko czy na termos podziała???-sprawdzę.
Grzechotko-super ta Twoja aukcja-taka przejrzysta -szkoda że nie moje rozmiary.:-(
Elcia-no to masz już prezent na Dzień Dziecka

-Paula ma racje trzeba być twardym.
Aga-jak sie czujesz?
a gdzie jest Kata?
a dziś...udało się-może był taki śpiący że mu różnicy nie robiło???
melduję że pierogi zrobione!!!
Kubie też wrócił apetyt co mnie bardzo cieszy-zjadł 2 parówki cielęce wcinał farsz z wątróbki jak robiliśmy pierogi-potem jeszcze wyjadał makaron do zapiekanki-i wypił od rana 4 kubki 200ml.soczków.
czy Wasze dzieciaki też tyle piją????
z ciekawości dziś zważyłam jego pampersa zasikanego

Jutrzenko-na tych bumkach pisało że one mają coś w granicach 30cm.(wejdz na stronę biedronki.)
Paula-dzięki...zobaczymy czy ten kwasek coś da?
Pryzybelko-gratulacje!!! ładnie poszło Wam z odstawianiem cyca.-my też mamy już za sobą.
Dota-dzięki-ja czajnik też octem traktuje

nie wiem tylko czy na termos podziała???-sprawdzę.
Grzechotko-super ta Twoja aukcja-taka przejrzysta -szkoda że nie moje rozmiary.:-(
Elcia-no to masz już prezent na Dzień Dziecka

Aga-jak sie czujesz?
a gdzie jest Kata?