reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam się po pierwszym rannym spacerku:sorry2::sorry2::sorry2:
Staś w przedszkolu, Tadziu marudzi bo śpiący a Małgosia się zajada. A ja ledwo utrzymuję otwarte oczy. Jestem straszliwie nie wyspana więc mam nadzieję że maluszki pójdą zaraz spać a ja razem z nimi:sorry2::sorry2::sorry2:

Czesc, witam sie i ja :-)
Sylwia- Marcelkowi widze rozki rosna.....;-):-) Zadno pocieszenie, ale chyba kazda z nas to czeka....
Aga- moj sam nie myje.... ja musze mu myc....:tak: A Lukasz myje raczki?

Milego dnia! :-)

alex- przy kąpieli myje, ale tak jak go postawię przy kranie to bardziej go interesują kurki od baterii niż mycie rączek, a czytałam że takie dziecko 18-to miesięczne już umie myć rączki:sorry2:
sylwia- może Marcelek czuje ze niedługo już nie będzie miał mamusi tylko dla siebie i teraz daje się we znaki:sorry2:
weroniczka- no to życzę ci zeby poszły maluchy spać i dały mamusi pospać

a mnie głowa boli, jakieś ciśnienie jest nie teges:wściekła/y:

Witam Kochane :-)

Aga Julka sama myje ręce. nawet mydło próbuje sama sobie z dozowniczka na rękę wlać... Stawiam ją na małym taborecie, wciskam mydełko, odkręcam wodę i mówi "myju, myju.." i myje :tak:

Kasia a co u was taka kiepska pogoda? U nas od jutra ma być lipa... :baffled:

Kupiłam dziś małej sandałki :-)

my już po spacerku!!!
byłam w Tesco-kupiłam małemu bumka na dzień dziecka-
oferta-01.jpg

te same były w intermarche za prawie 60zł.
zobaczcie te rowerki też są fajne-
http://www.tesco.pl/oferta-tygodnia/dzien-dziecka.php

jak on zobaczył ten samochód to koniec!!!:szok::szok::szok:-siedział w wózku sklepowym autko miał na kolanach-nie dał sie wrzucić do fotelika -bo nie mógł sieoczywiście na sekundę rozstać ze swoim nowym nabytkiem!!!!
udało mi się jakoś go zapakować ale pod warunkiem że musiał mieć samochód na kolanach-więc wyobraźcie sobie jak on jechał -że go wcale nie było widać zza tego auta :-D:-D:-D-a teraz z nim śpi...............:shocked2::tak:

Paula-pod wieczór zaczęło się robić burzowo-grzmiało ale daleko za to w nocy była burza straszna.teraz już mamy słoneczko.i mam nadzieję że tak zostanie.:tak:
Sylwia-my po takim okresie niejedzenia właśnie jesteśmy-pocieszające jest to że teraz Kuba potrafi zjeść aż dwie porcje :szok::tak:-oby i u Was sie poprawiło.
Weroniczko-spokojnego snu.
Aga-jak tam ból???-głowy???brałaś coś???-jakąś tabletę??kawę sobie zrób.
nasz myje łapki ale tak na razie byle jak....ale myje pomemla mydło i podsuwa pod wodę.czasem nawet trochę ugryzie tego mydła :-D:-p-ale szybko rezygnuje z dalszego jedzenia.
Alex-Tobie też miłego!!!:tak:
Kata-Stefanka-Dota-Pryzybela-Grzechotka-Monia-Joanna-Iza-Kacha-
meldować się!!!!!

Ostatnia edycja:
cześć babinki!

my po 2,5 godzinnych ciekaniu :-)
bilans: mały guz na czole (spadła ze schodka), kupa w pieluszce (nawet nie wiem kiedy zrobiła :szok: a już starawa ;-)), piach piach i jeszcze raz piach wszędzie :-)
padła i śpi ale musiałam oczywiście jej przypomnieć, że jest śpiąca :-D
a ja też non stop ziewałam :shocked2: w ogóle jakoś tak duszno i ciepło, że młoda biegała bez czapki i w krótkim rękawku
noc przespałyśmy bez pobudek! :szok: ale ja i tak się budziłam bo @ dostałam na wieczór i brzuszek lekko pobolewał :blink:

kasia fajna ta ciężarówa! u nas jest małe tesco i pewnie nie będzie :-( a też mamy w planach kupić podobną :tak:
aga moja rączek nie myje bo... jej nie pozwalam :zawstydzona/y: cała się uchlapie, umoczy i potem ją muszę przebierać :-( nalewam jej tylko wody do zlewu, namydlam rączki i potem robi w tej wodzie chlapu chlapu i je płuka ;-)
sylwia na pocieszenie ci napiszę, że u nas też są takie okresy :tak: i mimo, że mam świadomość, że dziecko wie najlepiej ile mu potrzeba to i tak się martwię, że nie je ;-) zazwyczaj ma przestój jak wychodzą zęby. teraz wylazła 3 i apetyt wrócił! także nie martw się ;-)

Kata-u nas też mamy małe tesco!!!-i było ich chyba z 40szt.w kartonie popakowane.-polecam warto!!!!za tą cenę-Kuba siada w nim w środku a ja muszę go ciągnąć-a on śmieje sie jak nie wiem co.....tak mu się podoba!!!!:-D:-D:-D

reklama
Do góry