reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Uuuuuuuuuuuwaga wampirzyca...hihi....:-D:-p

dobry wieczór i dobranoc!!!:-)

bedzie dobrze...pozdrawiam;-)

hello!!!
paula
leci powoli i opalanie za darmo:-p:-Djest git a i szogun też daje popalić i to ostro dzisiaj wyrwał gniazdko:wściekła/y::wściekła/y:dobrze że tam rączki nie włożył nie wiem co się z nim dzieje opadam z sił i wogóle nas nie słucha:-:)-(
grzechotka hej,hej:tak:;-)
i co jeszcze hymmmmm....

asia nic się nie martw! mam nadzieję, że to zębiska tym bardziej, że jeszcze sporo fifkowi brakuje :tak: ale to stwierdzisz dopiero jak wyjdą :-p
kacha to abstynencja %? ;-):-)
dociu wampirki tylko nocą :-p;-) no i w dzień jak pochmurno

a ja po mile spędzonym wieczorze z mężem ;-) spać mi się nie chce to wpadam wam przynudzać :-p zaczytana jestem i nie ma mnie w dzień a wieczorem czytać nie mogę więc jestem na bb :-)
ledwo piszę bo ciemno jak u murzyna w d... a klawiaturę oświetla mi lusterko z ledami :-D

edytuję bo mi paula żołtą kartkę zapoda :-D
w totku kumulacja i poszłam wysłać, mówię do kobity, że chcę z piątką lub szóstką na chybił trafił (chodziło mi o trafienia) a ta mi wydrukowała z cyferkami 5 i 6 :szok::-D
kupiłam młodej książkę z lokomotywą tuwima i ma taki przycisk co ciuchcię naśladuje. uwielbi a ten wierszyk i przycisk tylko na początku myśli, że owieczka beczy ) a to gong od ciuchci ;-) i woła beeee! :-D

jeny! tak się rozwala na łóżku, że nie wiem gdzie dzisiaj będę spać :eek::baffled: przygarnie ktoś kropka? ;-):-D

Ostatnia edycja:
Kata piatkę w totka to Ty olej. Pare lat temu moja mama miała 5, dostała tyle że starczyło raptem na marnej klasy tv:baffled::wściekła/y: Do tej pory biedna kobita przeżyc nie może że tylko jedna liczba ją dzieliła od milionów:-D i to jeszcze była zblizona liczba bo mama miała chyba 16 a wylosowana była 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia ja jestem pewna, że to chwilowe:tak: Obserwuj Filipka i nie wkręcaj sobie jeszcze nic poważnego;-)

Paula możemy sobie podac rękę jeśli chodzi o niegrzeczne dzieci:baffled: Dzisiaj mój syn ugryzł mnie w brzuch:szok::szok: Aż mam ślad:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiecie jakiego ja mam troskliwego męża? Jak wrócił z pracy to ja akurat byłam w trakcie prasowania. Zapytał czy się dobrze czuję i czy nie boli mnie nic od tego prasowania, na to ja się pytam czy chce mnie zmienic a on "nie, tylko zrób sobie przerwę jak się zmęczyłaś":szok::-D:szok::-D
Ludzki pan, że zezwolił mi na chwilę odpoczynku:-D:-D:-D:-D

sylwia facetom to trzeba czarno na białym! :-D trza było żelazko w łapę i prasuj chłopie! :-D
a z tą 5 masz rację - różnica byłaby tylko kilka milionów :-D
boli cię to ugryzienie? :-( marcelek niegrzeczny :no:

matko! spać mi się nie chce :szok: a jutro rano będę młodą błagała jeszcze o chwilkę :-)

Kata nie boli już:sorry: Bolało tylko jak ugryzł. Cwaniak mały, nawet nie wiedziałam że zamierza mnie ugryzc dopóki nie poczułam:baffled:
Mówię Wam, ja będę miała problem jak się mała urodzi:-( Marcel jest strasznie zazdrosny o mnie, jak widzi że R mnie przytula to od razu sam się wciska i mnie całuje. Ciągle pakuje mi się na kolana:baffled: A dzisiaj jak szwagier z nim siedział i ja poszłam się położyc to po 45minutach musiałam wstac bo już za mną płakał:-(

kurcze moja jakas marudna ostatnio sie zrobila. nie wiem czy cos ja bierze czy zeby ?? dzis co chwile plakala bo albos cos chciala albo czegos nie !!
kata woj a ty wygladasz identycznie jak detektywka
i co tam robicie ??

reklama
Do góry