reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
hello!!!
paula leci powoli i opalanie za darmo
jest git a i szogun też daje popalić i to ostro dzisiaj wyrwał gniazdko
dobrze że tam rączki nie włożył nie wiem co się z nim dzieje opadam z sił i wogóle nas nie słucha:-
-(
grzechotka hej,hej
;-)
i co jeszcze hymmmmm....
paula leci powoli i opalanie za darmo

grzechotka hej,hej

i co jeszcze hymmmmm....
asia nic się nie martw! mam nadzieję, że to zębiska tym bardziej, że jeszcze sporo fifkowi brakuje
ale to stwierdzisz dopiero jak wyjdą 
kacha to abstynencja %? ;-):-)
dociu wampirki tylko nocą
;-) no i w dzień jak pochmurno
a ja po mile spędzonym wieczorze z mężem ;-) spać mi się nie chce to wpadam wam przynudzać
zaczytana jestem i nie ma mnie w dzień a wieczorem czytać nie mogę więc jestem na bb :-)
ledwo piszę bo ciemno jak u murzyna w d... a klawiaturę oświetla mi lusterko z ledami
edytuję bo mi paula żołtą kartkę zapoda
w totku kumulacja i poszłam wysłać, mówię do kobity, że chcę z piątką lub szóstką na chybił trafił (chodziło mi o trafienia) a ta mi wydrukowała z cyferkami 5 i 6

kupiłam młodej książkę z lokomotywą tuwima i ma taki przycisk co ciuchcię naśladuje. uwielbi a ten wierszyk i przycisk tylko na początku myśli, że owieczka beczy ) a to gong od ciuchci ;-) i woła beeee!
jeny! tak się rozwala na łóżku, że nie wiem gdzie dzisiaj będę spać
przygarnie ktoś kropka? ;-)

kacha to abstynencja %? ;-):-)
dociu wampirki tylko nocą

a ja po mile spędzonym wieczorze z mężem ;-) spać mi się nie chce to wpadam wam przynudzać

ledwo piszę bo ciemno jak u murzyna w d... a klawiaturę oświetla mi lusterko z ledami

edytuję bo mi paula żołtą kartkę zapoda

w totku kumulacja i poszłam wysłać, mówię do kobity, że chcę z piątką lub szóstką na chybił trafił (chodziło mi o trafienia) a ta mi wydrukowała z cyferkami 5 i 6

kupiłam młodej książkę z lokomotywą tuwima i ma taki przycisk co ciuchcię naśladuje. uwielbi a ten wierszyk i przycisk tylko na początku myśli, że owieczka beczy ) a to gong od ciuchci ;-) i woła beeee!

jeny! tak się rozwala na łóżku, że nie wiem gdzie dzisiaj będę spać

Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kata piatkę w totka to Ty olej. Pare lat temu moja mama miała 5, dostała tyle że starczyło raptem na marnej klasy tv
Do tej pory biedna kobita przeżyc nie może że tylko jedna liczba ją dzieliła od milionów
i to jeszcze była zblizona liczba bo mama miała chyba 16 a wylosowana była 18

Asia ja jestem pewna, że to chwilowe
Obserwuj Filipka i nie wkręcaj sobie jeszcze nic poważnego;-)
Paula możemy sobie podac rękę jeśli chodzi o niegrzeczne dzieci
Dzisiaj mój syn ugryzł mnie w brzuch
Aż mam ślad

Wiecie jakiego ja mam troskliwego męża? Jak wrócił z pracy to ja akurat byłam w trakcie prasowania. Zapytał czy się dobrze czuję i czy nie boli mnie nic od tego prasowania, na to ja się pytam czy chce mnie zmienic a on "nie, tylko zrób sobie przerwę jak się zmęczyłaś"

Ludzki pan, że zezwolił mi na chwilę odpoczynku

Asia ja jestem pewna, że to chwilowe

Paula możemy sobie podac rękę jeśli chodzi o niegrzeczne dzieci

Wiecie jakiego ja mam troskliwego męża? Jak wrócił z pracy to ja akurat byłam w trakcie prasowania. Zapytał czy się dobrze czuję i czy nie boli mnie nic od tego prasowania, na to ja się pytam czy chce mnie zmienic a on "nie, tylko zrób sobie przerwę jak się zmęczyłaś"

Ludzki pan, że zezwolił mi na chwilę odpoczynku

sylwia facetom to trzeba czarno na białym!
trza było żelazko w łapę i prasuj chłopie! 
a z tą 5 masz rację - różnica byłaby tylko kilka milionów
boli cię to ugryzienie? :-( marcelek niegrzeczny
matko! spać mi się nie chce
a jutro rano będę młodą błagała jeszcze o chwilkę :-)

a z tą 5 masz rację - różnica byłaby tylko kilka milionów

boli cię to ugryzienie? :-( marcelek niegrzeczny

matko! spać mi się nie chce

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kata nie boli już
Bolało tylko jak ugryzł. Cwaniak mały, nawet nie wiedziałam że zamierza mnie ugryzc dopóki nie poczułam
Mówię Wam, ja będę miała problem jak się mała urodzi:-( Marcel jest strasznie zazdrosny o mnie, jak widzi że R mnie przytula to od razu sam się wciska i mnie całuje. Ciągle pakuje mi się na kolana
A dzisiaj jak szwagier z nim siedział i ja poszłam się położyc to po 45minutach musiałam wstac bo już za mną płakał:-(

Mówię Wam, ja będę miała problem jak się mała urodzi:-( Marcel jest strasznie zazdrosny o mnie, jak widzi że R mnie przytula to od razu sam się wciska i mnie całuje. Ciągle pakuje mi się na kolana

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kurcze moja jakas marudna ostatnio sie zrobila. nie wiem czy cos ja bierze czy zeby ?? dzis co chwile plakala bo albos cos chciala albo czegos nie !!
kata woj a ty wygladasz identycznie jak detektywka
i co tam robicie ??
kata woj a ty wygladasz identycznie jak detektywka
i co tam robicie ??
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
ja też się witam