reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

To i ja się witam :-)

Sylwia to i moja coś ostatnio próbuje nas gryźć... :szok: w życiu tego nie robiła...
Podchodzi z niemca niby pocałować i gryzie... :eek: zazwyczaj po nogach...

I zaczęła mówić " O Jeziu" :eek::laugh2::rofl2: " o jeju" jest już od jakiegoś czasu jak się np wywali albo coś...

reklama
witamy witamy

asia mam nadzieje że fifi dzis przespał noc bez drgawek i wszystko jest ok

sylwia ale masz dobrego męża tak sie interesuje heheheh :-D:-D
kuba te ż jest zazdrosny ja się z r przytulam to on od razu tez musi na mnie wleść nawet psa nie moge pogłaskac bo ten juz leci psa leje i pcha sie na kolana

paula kuba też jest nieznośny bije nas tez i psa wrzeszczy jak mu czegoś nie dam aż uszy puchną tak się wydziera

no i wszystkim buzi buzi

a ja mam roboty ful dostałam jakies wezwanie do us kurcze jeszcze mi tego brakowałao :baffled: i do kuratoriu musze iśc oferte pracy złożyć i z kuba do alergologa i do pediatry jeszcze dzis oby ttylko nie padało
ja musze pracy szukac juz stałej ale jakos mi to nie idzie chyba niedługo trzeba zabrać się za czytanie gazet z pracą heheh
miłego dnia wszystkim

siemka

ja juz jestem szczesliwa bo wczoraj goscie pojechali...
echh szkoda gadac...pozniej napisze wam na odpowiednim wątku:baffled:

damian po komuni sie rozchorował, kaszel katar, wczoraj byl u nas lekarz bo paweł dostał wysypki na calym ciele i albo po plynie do plukania albo od mleka bo zmienilam na bebilon 3 ...no a damianowi juz coś furczy w oskrzelach:-(
tak wiec dzis siedzimy w domku, damian nie poszedł do szkoły .

moj Paweł na szczescie nie gryzie, ale strasznie bije i to najczesciej po twarzy chce lać...albo ciągnie za wlosy..masakra. poza tym strasznie sie rozgadał, z nowosci, to "skarpetki , kwiatki, picie, jeść, idziemy, babki,chodź,wstawaj, a hitem podobnie jak u Julki jest tekst "o boźe" (boże) i wlasnie zawsze jak sie wywali albo uderzy to wstaje z takim komentarzem:-p

asia...kochana ja mysle ze nie masz powodów do niepokoju. poki co oznaki nie są jakies straszne i ja tez mysle ze to wina wychodzących zebów.:-)

sylwia, dostalas płyte???tak spojrzałąm dzis na twoj suwaczek...kurcze niebawem oliwka bedzie juz na swiecie!!!!! strasznie sie ciesze, i zobacz poki co wszystko jest dobrze i chyba juz tak bardzo sie nie denerwujesz co??

dobra zmykam powiesic pranie...
po tych gosciach mam taki sajgon....echhh

Załamię się niedługo z Julką... Skąd się bierze takie zachowanie? Nie mam pojęcia... Nerwy mi tak szarpie że niedługo mnie wykończy... charakterek... :zawstydzona/y::sorry:

Sylwia hehe no faktycznie łaskawy Twój Pan hihi... :-D

Kata
no już miałam dać Ci żółtą... :-p

Viki doprowadź mieszkanko do ładu i czekamy :-) Zdrówka dla chłopców... :-)

Kasiamaj to się ciesz na razie że nie gada... mi momentami uszy więdną, bo małej się gęba nie zamyka... :eek: po swojemu nawija całymi dniami...
:confused2:-> o tak wyglądam wieczorem... :-D:-D:-D

Idę na dwór bo mnie zamęczy w domu ta bestia...:nerd::baffled:

Ostatnia edycja:
viki przecież gośc w dom bóg w dom :-D:-D:-D
paweł to już wcześniej ładnie gadał kuba to nic nie gada oprócz gdzie i tototototo
ale wczoraj może zbieg okoliczności pokazał na pieluchę i jeczał jak sie spytałam czy chce siku kiwnął głową i zrobił do nocnika bardzo dużo :-D:-D ale to znowu jednorazowy przypadek

paula ja tez czasem juz opadam z sił ale wiesz taki zachowanie to po tatusiach bo przecież nie po nas mamy zawsze sa grzeczne:-D:-D:-D:-D

no i ogolnie to moje dziecko cos mało kumate dostał taki samochodzik niski do odpychania sie ale za nic nie chce sie odpychać nogami wsiada i zaklada nogi na kierownicę kręci tylko kierownicą :-D:-D

reklama
strzalka foczki :)
my tez juz wstalismy i zaraz jedziemy na zakupy. to jak ktos cos chce to szybko teraz piszcie heheh
jesli chodzi o zachowanie to Gaja nie bije nas ani nie gryzie bo juz wie ze nie wolno ale np jak ide z nia na plac zabaw i chce juz wracac to ona idzie tylko do mostku a pozniej jak zrozumie ze to droga powrotna to krzyczy i ucieka a jak ja biore na rece to sie wyrywa i tak sie drzeee normalnie wrzeszczy!!
viki :) alezz ty goscinna jestes !!
grzechotka nadal jestem pod twoim wrazeniem!!
pozostalym dziewczynkom przesylam promienny usmiech :)

Do góry