reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja myslałam,ze piatki to jakos pozniej wychodzą...no ale na to wyglada....zresztą kazde dziecko inaczej.....

ja uciekaju i pozdrawlaju.....buzka!

reklama
Cześć dziołszki.

Ależ jestem dziś śpiąca:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ela my moim rodzicom na 30 rocznicę ślubu zrobiliśmy takie durze drzewo genealogiczne ze zdjęciami. Wyszło super i od kilku lat wisi sobie w przedpokoju już nie aktualne bo troszkę się nowych członków rodziny pojawiło:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: A moje kuzynki znowu swoim rodzicom zrobiły taką jakby kronikę ze zdjęć od momentu poznania się rodziców do obecego momentu. I to też świetnie wygląda tyle że wymaga dużo pracy:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Czesc :-)
A wam sie chyba nudzi od rana, ze tyle piszecie, co? Nie nadazam z czytaniem..... zboczuszki male..... :-p;-):-)

Elcia- ja nie mam pojecia, zwsze kartke wysylalam, albo ewentualnie komplet sztuccow dawalam.....:sorry::baffled:

Jesli chodzi o Oliwiera, to nie bije, nie gryzie, ani nie histeryzuje specjalnie, wiec razem z Dota mamy na razie luzik, choc to wszystko przeciez moze sie zmienic, nie? Oby nie, he he.....:no::-D

alex kupilam wiesz co hehe wiec juz spokojnie :)
dzis Gajutkowi kupilam sliczne spodenki !!!!! i sobie hehehe
alee puscilyscie wodze fantazji :)
elcia nie mam pojecia ale moze pozniej cos wymysle...

witaj Alex witaj Weronika

Dota-pokazać Ci mojego osiołka...:-D:-D:-D-jak się spotkamy to Cię przeszkolę:tak::-p:-p:-p
Paula-my mamy trochę innego gumiaka.
Kata-:-D:-D:-D:-D

my już po obiadku-ledwo żyję...tak się najadłam.........:-p

hehehe Kasiamaj ja to chyba nie chcę wiedzieć jakiego Ty masz "gumiaka" :-D:-D hihihi... ładnie go nazwałaś hihihi....

Alex to na razie się ciesz bo może Cię nie ominąć bunt... :-p:-D

My właśnie wróciłyśmy do domu bo zaczęło padać... :confused2: po co? kto zamówił taką pogodę? :baffled:

Stefanka Ty to chyba lubisz zakupy, co?;-):-)

Weronika coś ostatnio niedospana chodzi... ;-)

Kata ale jesteś... podzieliłabyś się...

reklama
Do góry