reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja się odrobiłam a wieczorkiem mam gości i robimy grila musiałam lecieć do sklepu bo zadzwonili że przyjadą i za życzyli sobie udka...fajnie że pogoda się u nas poprawiła:tak:
weroniczka to będą mieć dzieci miły dzień:tak:
dotka miłego wypoczynku:tak:
kasiamaj ale mi smaka narobiłaś tymi plackami:tak::-p:-D
.

reklama
Hejka Babolki moje kochane:-):-):-)
W czwartek moje zycie straciło sens:baffled: Rano wstaję, włączam kompa na poranną prasówkę a tu dupa blada:szok::szok: Nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale szybko go reanimowałam i tak oto dzisiaj powrócił do pełni sił i znów grzeje moje kolanka:-D:-D

Viki płyta nie przyszła:no: Tylko zastanawiam się czy dawałam Ci mój adres:confused::hmm::huh:
No i faktycznie został już tylko miesiąc do terminu:tak: i wszystko jest w jak najlepszym porządku a przecież nie biorę tych tabletek, które niby musiałam brac żeby nie urodzic wcześniej:sorry:
Dużo zdrówka dla Twoich chłopaków. Dobrze, że goście się rozjechali i masz święty spokój:-)

Grzechotka ja też mocno trzymam kciuki żeby z nową pracą się powiodło:-) No i mój Marcel też nic nie gada:no: Tzn mówi mama, tata i kuła (że niby Kuba:tak:) a i jeszcze puszcza jakieś wiązanki po chińsku:sorry:

Asia dobrze, że Fifulkowi się poprawiło:-) Gratuluję skończenia pisania pracy, przynajmniej to masz już z głowy;-)

ehh to chyba jakas plaga niszczycielka kompow panuje w uk bo ja wczoraj tez nie moglam odpalic lapka !! no ale tak sie wkurzylam ze dzis kupilismy nowego. powiem wam ze ten moj ktory sie psuje to HP i niby to taka dobra firma, zaplacilam za niego kupe kasy i mam go ze 2 lata a sypie sieee totalnie!!
u nas goracooo ze szookkk !!
nie wiem co pisacc bo chyba i tak jestem tu sama :))

Stefanka my mamy Della i jest naprawdę super:tak: ma już ponad 2 lata i śmiga jak nojka. Problem tkwił w oprogramowaniu. Orginalnie kupiony był z Vistą ale że nie byliśmy z niej zadowoleni to znajoma nam wgrała pirackiego xp:zawstydzona/y: no i microsoft nam zablokował:-p:-p:-p
Od miesiąca wyświetlały się ostrzeżenia ale ja je zlewałam:sorry:

Dzien dobry....:-)
Ale tu cisza!:szok:
No to ja sie tylko witam i lece ogarnac, a potem trzeba bedzie gdzies pewnie pojsc, bo znowu jest przepiekna pogoda.....:tak:Szkoda w domu siedziec!

Milego dnia laseczki :-)

heloł!

u nas pogodowo kiepsko :-( a tyle imprez na mieście z okazji dnia dziecka :-( może popołudniu się przejaśni to wyskoczymy bo szkoda cały dzień w domu siedzieć :-(

tomek w kościele, miałam zostać z młodą ale w sumie odtransortował ją do dziadków a ja nie zdążyłam się uszykować. zrobiłam sernik na zimno i przyprawiłam udka na obiadek.

w totka nie trafiliśmy :-p

Hej Dziewczynki, ja też się tylko witam i zmykam na dwór :-)W Polsce było ładnie to tu było kiepsko, a teraz pogoda jest iście piekielna tak słoneczko przygrzewa :-)
Miłego dzionka Laseczki :-)

no to i ja się witam!!!
mu od rana na dworze...tak u nas grzeje!!!-Kuba szalał na trampolinie aż mu głowa odskakiwała :-D
teraz zrobiło się wietrznie i słyszę że burz nadchodzi.
my już po pierwszej turze obiadowej-Kuba zjadł 3 łyżki rosołku i zasnął jak wstanie to dokończy i my zjemy drugie danie.
moje chłopaki śpią.
i chyba ja też się oddalę by wskoczyć do wyrka.

miłego dnia.

reklama
hello!!!
i ja się witam ale miałam mega kaca :-p:-pjuż lepiej:tak::-D
zaraz zmykam z małym na zielone świątki będzie duży ogień zebranie wszystkich sąsiadów:tak::-D
i fajnie że chociaż na wieczór się pogoda poprawiła:tak:
miłego wieczorku życzę wam dziewczynki!!!!...

Do góry