reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj- jesli chodzi o stefanke, to nie taki diabel straszny jak go maluja.....:-D;-):-D
Dota- a Ty co nic nie piszesz.... Krzys sie spowiada z kazdej malolaty...?:-p:-D:-D
Paula- no wiesz, moze moze...? Kto tam ich zna, co oni beda robic na tej Majorce.....:-p;-):-)

reklama
cześć kobiałeczki :-D

kasia miejmy nadzieję, że kubusiowi przejdzie :tak: u nas tylko ibufen w syropie i nurofen w czopkach
viki ale wam fajnie :-p

a u nas nie tęgo :-p tzn. młoda łobuzuje pełną parą a ja już wysiadam! taki wampirek energetyczny się na powrót zrobił :-) śpi w dzień słabo,rano wstaje o 6 :baffled:

kurde blaszka jeszcze jej nic na dzień dziecka nie kupiliśmy :sorry: chciałam kupić tego dmuchanego lidlu ale wykupili co do jednego :wściekła/y:

dobranoc moje panie

czas na leniuchowanie!!!!
dziecko mi zasnęło-idę i ja odpoczywać.:-p:tak:
mam nadzieję ze już jutro będzie dobrze z moim maluszkiem.(rano jedziemy na pobranie krwi do przychodni)-trzymajcie kciuki.pa.

Hej Kochane, ale mam dzisiaj doła :-( Dzwoniła dzisiaj do mnie koleżanka, która pracuje w panelu polskich tłumaczy i zapytała się czy może podać mój numer telefonu rodzicom dziecka z ZD, które urodziło się w poniedziałek. Także niestety Oliś już nie jest jedynym polskim dzieckiem w Belfaście z ZD, teraz przybyło kolejne maleństwo. Szkoda mi strasznie tych rodziców, bo podobno nic kompletnie w ciąży nie wiedzieli, ciąża książkowa, a tu taki szok :-( Mam nadzieję, że zadzwonią i choć trochę im pomogę, chociaż z drugiej strony zastanawiam się cały czas co im powiem jak zadzwonią.

hej,

mialam prasowac ale jak mowia co masz zrobic dzis zrob jutro, w koncu mam dzis mini swieto :tak::tak:

Kasia oby wyniki byly ok i duzo zdrowka.
Ja bym body kupila na 24 m-ce. Ja mam rozne, te bez zapiec tez i nie narzekam :tak:

Kacha kurde wspolczuje, nic nie wiedziec i nagle szok

i nie wiem co tam, jakos nie mam weny ostatnio, chyba przez ta popie..... pogode

Ostatnia edycja:
Kasiamaj, miejmy nadzieję, że Kubuś szybko dojdzie do formy. Body mam bez zapięć przy szyi i jest ok. Nie kupowałam przez neta.
Kacha, przykro jak takie rzeczy się zdarzają. Ciężej jest pewnie wtedy, jak takie sytuacje zaskakują. Lepiej wiedzieć od początku i psychicznie się przygotować na nadejście maluszka. Ale dziwne jest to, że na badaniu usg tego nie zdiagnozowali...
Jutrzenka, witaj w klubie ludzi bez weny, heheh
Kata, za dużo się oczytałaś o wampirach jak już widzisz go w swoim dziecku. Przecież Kinia to taki słodki aniołek:-D

No i chyba moja mini wena prysła. Idę spać.

heloł pierwsza:)
u nas słonko swieci ale wietrznie ale skorzystamy bo od poniedziałku lał deszcz
miłego dzionka

hej

ogłoszenie
KUPIĘ SŁOIK WÓR TACZKE TIRA CIERPLIWOŚCI BO MOJA SIE JUZ SKOŃCZYŁA

oszaleję z nim po prostu oszaleję wrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y: mam powyżej uszu tego jęczenia stekania jezczenia stekania wycia plucia płaczu pisków marudzenia mam kryzys kubusiowy on jest taki niegrzeczny nic go nie zadowala
dobrze ze dzis choć troche słońca wiec wyjdziemy na spacer

dla was wszystkch miłkego dnia

noooooo zaraz chyba wleje komus w tyłek :angry::angry::angry:

grzechotka spokojnie....to tylko dziecko:rofl2:hehehe
nie no żartuje, ja tez mam czasem takie dni ze po prostu nie moge wytrzymac...ty to chociaz do pracy sie wyrwiesz a ja z mlodym praktycznie non stop i czasem juz wariuje:sorry:

elcia spacerujcie bo z tą pogodą u nas to przewalone. w lodzi wczoraj na przemian raz deszcz a za 15 minut lato w pełni. bez sensu.

a ja zaczynam sie powoli pakowac.kurcze tyle tego mam do zabrania...jak wczoraj naszykowałam ciuchy dla siebie to jak dzis na to patrze, to mysle sobie ze chyba rozsądnie byloby jednak troche z tego odjąć:zawstydzona/y::sorry:
no i m usze jechac po strój kąpielowy bo zeszłoroczny niestety za duzy.wtedy jeszcze karmiłam i mialam co wlozyc w tą miseczke a teraz to cycki mi zmalały:-(

sylwia jak wy byliscie na ibizie to jak bylo wieczorami???pytam tu pod kątem ubranek dla Pawła...

no to ide bo moj mąż zrobił omlecik na sniadanko:-)

milego dnia laseczki

reklama
Hejo:-):-):-)

Grzechotka łączę się z Tobą w bólu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj narazie jest ok ale wczoraj to też mnie nieźle z równowagi wyprowadził:wściekła/y: Nie wiem jak to jest, że wystarczy ze R zmarszczy brwi i on już jest grzeczny a mnie bije, kopie, gryzie i rzuca we mnie zabawkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milego dzionka babeczki:-)

Do góry