reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!
Ale u nas wieje, że głowy urywa...Brrrrrrrrr i zimni jest...
Kasiamaj, myślę, że to jakaś wirusówka, na trzydniówkę mi to nie wygląda. Chociaż mogę się mylić.
Viki, zazdroszczę Majorki, mmmmmmm
Dota, transparentem powitałaś Krzysia, czy sexi bielizną?:-D
Jutrzenka, nie przepracowuj się tak...
Grzechotka, jak polecasz film to chyba obejrzę...
Kacha, czyżby brzuszek już rósł?
Normalnie nie mam co pisać.

reklama
Paula-nasz wynik bad.ogólnego moczu jest ok,czekamy tylko na wynik posiewu.
Asiu-ja też nie wiem czy to ta trzydniówka....???-już można oszaleć od tego gdybania!!!

mało tego jak byliśmy w przychodni -to wpadła babka z dzieckiem chorym na ospę....i tak o sobie siadła na poczekalni...(zamiast w okienku poinformować że dziecko ma ospę).wzięłam Kubę i ewakuowałam się na stronę dla dzieci zdrowych -bo tam już nikogo nie było-a J.trzymał nam kolejkę-w końcu przyszedł i powiedział że tą babkę zamknęli w zabiegowym.
ale my nadal siedzieliśmy po stronie zdrowych aż była nasza kolej wejścia.

a...miałam Was zapytać jakie teraz kupujecie body maluchom???
tzn.jaki rozmiar i czy zamawiacie przez net???-bo pamiętam że któraś brała z netu.
osobiście wolałabym z zapinaniem przy szyjce bo potem się rozłażą.mam możliwość dorobienia napek u dziewczyn w zakładzie -ale nie zawsze chce mi się fatygować.

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Asia- ja tez!:-D Normalnie takiego lenia mam, ze nie wiem...:sorry:

Viki- super z ta Majorka!:tak: Tylko, zeby z tego coreczki jakiejs nie bylo.... bo wiesz Sylwia przywiozla z Ibizy fasolke..... a Majorka i Ibiza to nie tak daleko......:-D:-D

Kasiamaj- duzo zdrowka dla malego.... biedny!:-(Ja osobiscie nie mam pojecia co to jest.....

Dota- i co, jest Krzysiu? Wyszalal sie chlopak na wycieczce a teraz z powrotem smycz.... biedaczysko.... a bylo tak fajnie.....:-D:-D:-p;-):-D

Kasia może zrób tak jak Ci pisałyśmy... na zmianę te przeciwgorączkowe.

No ja mam body bez zapięć przy szyi więc nie pomogę... a rozmiar? Chyba największy-24mies ;-):-)

Stefanka odczytuj nasze myśli które puszczamy :-D:-D:-D jakoś tak to kiedyś było... :-D tęsknimy, tęsknimy ;-):tak:

Asia to fakt pogoda koszmarna... jak w listopadzie... :eek: bleee... :crazy: ten ochydny wiatr...

Alex :-) żebyś nie wykrakał Viki tej córeczki :-D:rofl2:

Paula-podałam ten ibufen i zeszło od razu po kilku minutkach-aż do teraz nic nie ma.
Stefanko-myślałam- ale bałam się napisać..:-p..żebyś nie pomyślała...no bo ja się Ciebie boję :tak::tak::tak::laugh2:-jak Ci tak gorąco to prześlij nam trochę tego ciepła-bo u nas pogoda do bani.ciągle wieje albo pada........:crazy:

a...miałam zapytać czy Wam też przychodzą na pocztę wiadomości że macie nową w jakimś wątku????-bo już mnie szlag trafie jak muszę dziennie kasować tyle...nie wiem gdzie to wyłączyć????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry